УНСС-Пловдив приема без изпит

УНСС-Пловдив приема без изпит

УНСС-Пловдив приема без изпит

УНСС-Пловдив ще приема студенти без изпит. Проектът е пилотен и стартира за новата учебна година , като вход за елитния столичен ВУЗ ще е само оценката от матурата.

Приемът е за две специалности „Финанси, счетоводство и контрол" и „Публична администрация и регионално развитие". Обучението е по дистанционния метод и ще се извършва в Центъра за дистанционно обучение на УНСС в Пловдив, който се помещава в сградата на Колежа по икономика и администрация на бул. „Кукленско шосе" №13.

Висшето училище ще приеме общо 100 бакалаври, като фокусът е насочен към работещите, които не могат да учат редовно или пък да отделят време за задочен курс, предаде „Стандарт”. По програма ще се приемат и хора със специални образователни потребности.

Дипломата, която ще получат студентите след четири години, ще е равностойна на завършващите редовно обучение. Курсовете ще се извършват по програми, еднакви с редовните и ще изисква минимум 30 на сто присъствия на дистанционните лекции. Всеки студент ще получи безплатно учебници и CD с 13 компонента за обучение, с тестове и указания за самоподготовка. Семестриалната такса е в размер на 210 лева, а за магистри таксата е 800 лева.

Класирането за пловдивчани е отделно. Могат да кандидатстват и хора от цялата страна. Приемът на документи е до 3 юли, а веднага след това ще излязат и списъците с приетите студенти.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ