Част от София остава без вода във вторник

Част от София остава без вода във вторник

Част от София остава без вода във вторник

Част от София ще остане без вода във вторник, 6 декември, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Фондови жилища”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: Ж.к. „Фондови жилища, Ж.к. "Захарна фабрика", ул. „Кукуш” №1 и №2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул.”Пражка пролет” до магазин СБА; ул. „Иван Йосиф” до 100 ОУ.

На 6 декември 2011 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи : С. Герман.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Патриарх Герман” и ул. „Липа”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" на телефон 0700 1 21 21 .

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ