Част от София остава без вода във вторник

Част от София остава без вода във вторник

Част от София остава без вода във вторник

Част от София ще остане без вода във вторник, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и изграждане на Главен колектор в кв. „Модерно предградие” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Старата църква”, ул. 378, ул. 379, ул. „Братя Станиславови”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. 378 и ул. 379.

Във вторник във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Васил Левски”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски”, ул. „Ген. Паренсов”, бул. „Евлоги Георгиев”, ул. „Ген. Гурко”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Любен Каравелов” ъгъла с ул. „Юрий Венелин”.

На 31 юли във връзка с изграждане на уличен водопровод в ж.к. „Люлин” VІ, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ж.к. „Люлин” VІ – бл. 631, бл. 632, бл. 633, бл. 640.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на паркинга пред бл.631.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ