Китайска компания започва експанзия в Европа с електрически велосипеди с изкуствен интелект

Китайска компания започва експанзия в Европа с електрически велосипеди с изкуствен интелект

Компанията Golden Wheel Group, един от най-големите производители на велосипеди в Китай, вече предлага и на европейския пазар интелигентни модели с електрически батерии. Износът на компанията за първите шест месеца на 2023 г. достигна обем от 85 милиона долара въпреки затрудненията в момента от нестабилността на международната икономика като цяло, съобщи в понеделник Радио Китай.

Благодарение на изключително удобната жп линия Китай-Европа компанията регистрира още по-високи нива на износа. През първите пет месеца на тази година влаковете от Тиендзин, които съкращават доставката до Европа с повече от месец в сравнение с морското карго, са превозили  13,02 милиона щатски долара износ на велосипеди. Възползвайки се от развитието на технологиите в последните години, Golden Wheel Group е разработила интелигентен електрически велосипед с вградена технология за изкуствен интелект, който може да научи навиците за каране на водача и да регулира двигателната система и скоростта според пътните условия.

Китай, отдавна известен като „кралството на велосипедите“, вече вкарва интелигентни технологии в развитието на сектора, с което предлага на любителите на колоезденето по целия свят интелигентни велосипеди и модели от висок клас на много изгодни цени. Китайските фирми интегрират множество нови тенденции в индустрията, използвайки нови енергийни източници, нови материали и нови технологии за развитието и подобряването на своите продукти.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ