Каналите Fox вече са под ново име - STAR

Каналите Fox вече са под ново име - STAR

Каналите Fox вече са под ново име - STAR

Фимловите канали на FOX, които присъстват и у нас вече са под ново име. Ребрандирането стана на 1 октомври, а новото име е STAR.

Съответно, досегашните канали FOX Channel, FOX Life и FOX Crime стават STAR Channel, STAR Life и STAR Crime.

STAR Channel ще продължи да предлага на феновете най-доброто от екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа. Зрителите ще могат да следят историите, които познават и обичат, със заглавия като „Семейство Симпсън“, „Касъл“ и „Кости“. Предстоят и премиери като хитовия комедиен сериал „Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица „Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма „Внимание: Отдел „Издирване“ наред с много други. Предстоят и пет поредни недели, изпълнени със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel.

STAR Life ще продължава да предлага на зрителите свежо развлекателно съдържание и да е вход към най-актуалните романтични, драматични и драматично-комедийни заглавия. Заедно с промяната в облика си каналът ще зарадва феновете и със звезди от премиерни сериали като „Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и „Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими герои като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица „Отчаяни съпруги“, както и с професионалистите от „Анатомията на Грей“.

STAR Crime ще остане верен на традицията да интригува любителите на заплетените разследвания, в програмата си, изпълнена с остроумно криминално съдържание от най-висок клас. Заедно с ребранда на канала, може да очаквате и премиерите на поредици като „Уил Трент“и „Убийства отвъд рая“.

Зрителите ще открият тези и още заглавия по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime от октомври на същите позиции в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ