Най-забавните и странни извинения на британските ученици

Най-забавните и странни извинения на британските ученици

Най-забавните и странни извинения на британските ученици

Доброто, старо извинение „кучето ми изяде домашната работа” се оказва едно от най-скромните извинения за липса на работа вкъщи сред британските ученици. Шпионаж, стряскащи духове и заплахи с опряно дуло на пистолет се включват в списъка на най-странните, забавни причини, с които децата в Обединеното кралство са обяснявали липсата на домашно пред учителите. В „Дейли Мейл” обобщава някои от най-любопитните извинения.

Оказва се, че на един британски ученик е била дадена отсрочка за домашната работа, защото „индийското правителство опитвало да окупира дома му, след като бил обявен за законно мъртъв”. Друг ученик обяснил, че се забавил с уроците, защото бил объркан с шпионин и задържан временно в Китай.

И докато проблемите на тези двама ученици са свързани с международното положение, трети младеж най-откровено обяснил, че не могъл да изпълни учебните си задължения, защото снощи бил разтроен, защото умрял героят му в World of Warcraft.

Друг малък британец обяснил на преподавател, че не написал необходимото, защото бил много уплашен от призрак у дома. Учителят разказва, че момчето толкова истински вярвало в призрака, че му дал отсрочка от няколко часа.

Сред най-честите оправдания на британските ученици са също „кучето ми изяде домашното”, „компютърен срив”, „грешка в USB стика”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ