Руският Vogue показа корица с модел без лакът

Руският Vogue показа корица с модел без лакът

"Къде е лакътят на тази жена?", питат британските автори в "Дейли Мейл". Те коментират в сайта на изданието новата корица на руското списание Vogue. Визията е странна, защото част от тялото на заснетия руски супермодел Наташа Поли очевидно липсва. В позата, която е заела манекенката, лакътят на ръката й го няма.

Наблюдавайки фотообектива с изразителен поглед и винено червило, красавицата на снимката от новия, августовски брой фактически е лишена от част от единия си крайник. Лакътят й е трябвало да се появи някъде между буквата V и буквата O на надписа Vogue, отбелязват британските наблюдатели.

Два месеца по-рано Vogue Китай привлече вниманието с манипулирани с Photoshop изображения, които показват жената в позиция, в която реално липсва част от тялото й. Световноизвестният модел Дутцен Кройс позира в него с бански костюм за юнската корица. Самата корица изглежда красива, но в една от публикуваните визии вътре в списанието единият крак на модела е изтрит. По-късно Кройс коментира пред в. "Ню Йорк Поуст", че е била изненадана да види изображението. Първоначално е помислила, че двата й крака са били заснети в поза, събрани заедно. "Мисля, че използването на Photoshop е ок, докато нещо подобно не се случи", каза тя.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ