Куентин Тарантино стана баща за втори път

Куентин Тарантино стана баща за втори път

Куентин Тарантино стана баща за втори път

59-годишният режисьор Куентин Тарантино  и съпругата му Даниела станаха родители за втори път. Новината беше потвърдена от щастливата двойка в официално съобщение. Бебето е момиченце, но името му не се съобщава.

 „Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да споделят, че Даниела роди момиче на 2 юли 2022 г., сестра на първото им дете Лео“, се казва в съобщението.

Първородният им син Лео се ражда по време на пандемията през 2020 година в Тел Авив, Израел – родната страна на Даниела. Даниела е дъщеря на певеца Тцика Пик и се запознава с Тарантино през 2009 година. Двамата се срещат по време на промотирането на филма му „Гадни копИлета“. Те се сгодяват през юни 2017 година и се женят през ноември на следващата година.

Миналата година режисьорът разказа пред Джими Кимъл за бащинските си задължения, разкривайки как със съпругата му са избрали името на сина им. Тарантино отрече слуховете, че е кръстил момчето на приятеля си Леонардо ди Каприо, с когото работи малко преди да стане баща за първи път. Двамата снимат заедно „Имало едно време в Холивуд“ и „Джанго без окови“.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ