Макиаж само с един клик: Microsoft и Maybelline пуснаха виртуален грим в Teams

Макиаж само с един клик: Microsoft и Maybelline пуснаха виртуален грим в Teams

Вече не е нужно да губите време в предварителна подготовка за перфектна визия при виртуални делови срещи.

От днес Maybelline New York, в сътрудничество с Microsoft предлага нов начин да се подготвите за видео разговори с виртуален грим в Microsoft Teams.

Приложението Maybelline Beauty App в Microsoft Teams позволява на потребителите да коригират личния си стил бързо и лесно директно в Teams.

"Мисията на Maybelline е да даде на всеки самочувствие да изрази своята красота. Независимо дали работите лично, или виртуално, доброто самочувствие може да ви помогне да се представите по най-добрия начин", казва Триша Аягари, глобален бранд президент на Maybelline New York.  "Ето защо си партнирахме с Microsoft Teams, за да разработим виртуални визии за грим - сега дори в най-натоварения ден можете да се гримирате само с едно кликване.“, допълва тя.

С едно кликване потребителите могат да избират измежду 12 вида грим, а всяка визия има описание на продуктите, така че потребителите да са наясно кой продукт и нюанс на Maybelline New York е компонент от виртуалната визия и да я пресъздадат в реалния живот. Maybelline New York е пионер в тази иновация за групата L'Oréal. Виртуалният грим вече е достъпен в световен мащаб като опция във видеоразговорите на Teams за тези, които имат корпоративен лиценз за Teams.

Всички визии в новия виртуален козметичен несесер са разработени с помощта на изкуствен интелект.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ