Къде живее кметът на Пазарджик?

Къде живее кметът на Пазарджик?

Къде живее кметът на Пазарджик?

Кметът на Пазарджик Тодор Попов живее в „селска къща” за 1,5 млн. лв., а заплатата му през последните 7 години е била 2000 лв. месечно, посочва материал на bTV. В двора на имота на кмета има покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, шикозно озеленяване и още няколко постройки, включително парник. Това се вижда от птичи поглед, продължава телевизията. 

Имението е ново - построено е през 2014 г. в село Паталеница. „Факт е и аз не се крия, че имам имот и селска къща в Паталеница. На мое име. Нали, защото сега, като стане зелено, като ти се покажат розите, да седнеш вън, уникално. Аз съм решил да си направя една селска къща с една помощна пристройка, сага ще ви покажа документите. Там сме си направили оранжерия да си садим розови домати и краставици”, обясни Тодор Попов пред bTV.

Попов не е декларирал никакви спестявания. От няколко години съпругата му се занимава с личен бизнес, а четирите ѝ фирми са обявили в отчетите си обща печалба от 293 000 лв. за всичките седем 7, откакто Попов е кмет, отбелязва телевизията.  

Ето и материала

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ