Стартира първата социална мрежа за сервизите в България

Стартира първата социална мрежа за сервизите в България

Стартира първата социална мрежа за сервизите в България

Имате проблем с колата, телевизора, прахосмукачката? Чудите се къде да намерите надежден сервиз и по възможност да е наблизо. Това вече не е проблем благодарение на първата социална мрежа за сервизите в България, която стартира в началото на април. Платформата под името "Fixme.bg" е да показва най-близкия и надежден център за сервизни услуги в зависимост от локацията на потребителя и обратната връзка, която той посочи.

 „С Fixme.bg сме си поставили амбициозната задача да създадем мрежа, която освен да насочва потребителите към най-близкия сервиз до тях, независимо в коя точка на България се намират, да изгради карта на надеждните центрове в страната“, сподели създателят на Fixme.bg Веселин Димитров. „Вярвам, че с възможността участниците в платформата да дават оценка и да оставят коментари относно обслужването в даден сервиз, ще отсеем надеждните сервизи в страната. По този начин потребителите сами ще изградят мрежа на доверие, а брандовете ще имат реална представа за обслужването в техните центрове“, допълни той.

Сервизите няма да се таксуват за присъствие в платформата, всеки ще може безплатно да се регистрира и представя в нея. Създателите се надяват, че така бързо ще се постигне свободното разрастване на мрежата с локации за обслужване в най-различни области. Освен, че вече включва сервизи за автомобили, велосипеди, техника, дограма и бани, Fixme.bg има и над 100 регистрирани потребители. Създателите на социалната мрежа са включили в нея и блог, който ще дава полезни съвети на участниците, за да им се налага по-рядко да използват сервизни услуги. Участниците в Fixme.bg имат възможност да коментират и оценяват сервизите, както и да предложат нова категория.

Социалната мрежа има и удобно мобилно приложение, за да може по всяко време, когато потребителите се нуждаят от сервиз, да проверяват лесно и бързо най-близкия до тях. Създателите на платформата планират да я развиват съвместно с потребителите като включват периодично игри, отличия за сервиз на месеца и др.

До момента fixme.bg дава информация и контакти за над 90 центъра, като повечето от тях са за автомобили.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ