Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Пирински проход“, жк „Борово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пирински проход“ от бул. „България“ до ул. „Солун“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пирински проход“ № 47.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение и монтаж на спирателен кран на бул. „Европа“, жк „Люлин“ IX, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Беравица“, бул. „Европа“, бул. „Доктор Петър Дертлиев“, ул. „Партений Зографски“, ул. „Крим“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. "Луи Пастьор“ ъгъла с ул. „Майски ден“.

Без вода във вторник ще бъдат части от софийските села Лозен и Бистрица.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Борова гора”, с. Лозен от 9:00 до 17:00 часа ще бъде спряна водата на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Полувраг“, ул. „Караджин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борова гора“, при стадиона.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Стамболов“ между ул. „Криволак“, ул. „Загрене“ и ул. „Бучаро“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ