bTV: Цветанка Ризова ще води сама "Лице в Лице", Звездев ще готви следобед

bTV: Цветанка Ризова ще води сама Лице в Лице, Звездев ще готви следобед

bTV: Цветанка Ризова ще води сама "Лице в Лице", Звездев ще готви следобед

Публицистичното предаване „Лице в лице” ще обнови концепцията си от 17 март като водещ на предаването ще бъде само Цветанка Ризова. Това става ясно от съобщение на bTV Media Group, с което анонсира някои предстоящи промени в програмата си. На практика, това потвърждава и появилата се по-рано днес предаване, че другият досегашен титулярен водещ Димитър Цонев се оттегля

Вижте още: Димитър Цонев напуска bTV

От следващата седмица "Лице в лице" ще започва в 18.30 ч. В новия формат водещата ще задава директни въпроси, на които ще търси кратки и категорични отговори. „Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика. В края на седмичния ден зрителят има нужда от синтезиран начин за получаване на информация. Сутрешният блок през седмичните дни и публицистичните предавания през почивните дни са подходящи за провеждане на по-просторни интервюта и материали, но през деня зрителят има нужда от бърза, актуална и кратка информация. Това е формат, който е наложен в най-добрите световни телевизии. По този начин новинарският цикъл ще бъде още по-пълноценен за зрителя”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

Двете любими кулинарни предавания „Бон Апети” и „Кухнята на Звездев” ще си разменят часовите пояси на излъчване. От средата на март Лора и Стоян ще са в ефир от 11.30 ч., а Иван Звездев ще предлага изпитаните си рецепти от 16.30 ч.

От 17 март, в ефира на телевизията се завръща и най-успешният хърватски сериал „Изборът на Лара”. Той ще бъде излъчван на мястото на турската продукция „Ангели пазители” в 13.30 ч.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ