Новият подкаст на "Новите родители": Колко важен е изборът на име и наистина ли зодията определя характера на детето

Новият подкаст на Новите родители: Колко важен е изборът на име и наистина ли зодията определя характера на детето

Новият подкаст на "Новите родители": Колко важен е изборът на име и наистина ли зодията определя характера на детето

Остават броени седмици до появата на бебето и изборът на име се превръща в една от най-често обсъжданите теми между родителите (а и роднините). Какво да бъде то, за да му носи късмет? Дали да продължи традицията, наследявайки това на бабата, дядото, а защо не и на родител, или да бъде интернационално и лесно разпознаваемо? Да празнува ли детето имен ден или името му да носи величието на древни владетели или богини? С коя буква да започва и какъв трябва да бъде перфектният сбор от всички букви, според нумерология?

Признайте си честно, че поне един от всички тези въпроси ви е минавал през деветте месеца през ума? Защото няма родител, който да не иска да осигури най-доброто за своето дете. Да расте то щастливо, да има късмет, да се радва на непоклатимо здраве... И ако изборът на име би могъл да му помогне, защо пък не!?

А какво да кажем за зодията? Тук няма как да се планира, макар че има родители, които (стига да нямат медицински затруднения) планират прецизно забременяването и появата на бебе и по този показател.

Истината е, че астрологичният знак действително показва особености на характера – както на възрастните, така и при децата. Но зодията далеч не е единственото, за което трябва да се гледа, когато се изготвя звездната карта на детето. Важни са и планетите в момента на неговото раждане. Това всъщност може да се окаже полезно за родителите, за да подходят максимално гъвкаво към характера на малчугана, помагайки му да расте и се развива по най-добрия за него начин. Малкият Овен например, със сигурност ще бъде много по-упорит, отколкото мечтателните и силно чувствителни Риби. Какво трябва да знаете още?

Чуйте отговорите на всички тези въпроси в новия епизод от подкаста на "Новите родители" с астропсихолога Радостина Станева от Rady and the Stars.

Приятно слушане!

Можете да слушате подкаста на "Новите родители" и в следните платформи:

Spotify 

Anchor

Pocket Casts

Google Podcasts

The Podcast Place

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Какво можем да научим от сагата около Сам Алтман за лоялността на работно място
"Пирогов" завежда колективен иск срещу министър Хинков, шефът на болницата поиска проверка от Прокуратурата
На днешната дата, 7 декември. Рождениците днес
Цитат на деня
Борисов: Разбрахме се с Асен Василев, ще го подкрепим за бюджета и данъчните промени
Републиканците в Сената на САЩ блокираха нова финансова помощ за Украйна и Израел
Времето: Валежите продължават, в масивите от Западна България ще се образува нова снежна покривка
Терзиев: Крайният срок да имаме председател на Столичния общински съвет е 12 декември