Подкаст „Ти водиш“: Свят на ръба, новото активно поколение и промените във формата на лично щастие 

Подкаст „Ти водиш“: Свят на ръба, новото активно поколение и промените във формата на лично щастие 

Подкаст „Ти водиш“: Свят на ръба, новото активно поколение и промените във формата на лично щастие 

Светът отново е на онзи кръстопът, в който се нуждае от радикално преосмисляне на ценности, общи цели и лидерство. Това е моментът, в който всяко общество трябва да обърне поглед към хората и умовете с експертиза и перспектива, умеещи да създават и организират важните процеси, да задават посоки и да вдъхновяват.

В новата подкаст поредица „Ти водиш“ на сайта „Мениджър Нюз“ всеки месец ще търсим и представяме точно такива личности - иноватори, хора с нестандартно мислене, хора, които раждат идеи, променящи начина ни на живот или гледат поне 10 стъпки напред. Красиви умове от всякакви области, които ни вдъхновяват и с които си говорим за това как се раждат добрите и полезни идеи. Ще дадем преимущество на еволюцията пред революцията и ще търсим с нашите гости отговори може ли да се тренира оригинално и креативно мислене, как предизвикват себе си да излизат от границите на рутината, каква е тяхната гледна точка за проблемите на съвременната цивилизация.

Водещ на новата ни подкаст поредица е известният и дългогодишен журналист Стоян Сираков, а първи гост е Александър Жеков.

Той е известен журналист, експерт по маркетинг, визионер с поглед върху съвременните процеси и представител на поколението талантливи "бунтари", задали посоката на трансформация в попкултурата у нас през 90-те.

С него разговаряме:

  • за новите парадигми на съвременния свят;  
  • какво се случва с най-големия двигател на прогреса, човешкият ум в сблъсък с непредсказуемата конкуренция на изкуствения интелект;
  • за ефекта, който оказват вече новите поколения върху обществата;

 Също така отделяме внимание на проблема дали са нужни промени във формата на съвременото образование и ще победи ли финансовата практичност добре познатия ни идеализъм.

Приятно слушане!

Можете да следите "Ти водиш" и в каналите ни в:

Google

Spotify

Spotify for podcasters 

Pocket Casts

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ