Международен технологичен форум насърчава младежкото предприемачество

Международен технологичен форум насърчава младежкото предприемачество

Международен технологичен форум насърчава младежкото предприемачество

Международно технологично събитие, ориентирано към стартъп обществото и активните младежи с предприемачески профил, ще се проведе у нас на 28 и 29 април 2015 г. във Варна.

Форумът - "Младежко Предприемачество - StartUp 2015", има за цел да насърчава иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели и добри практики.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие в самото събитие ще бъдат допуснати едва 10. Подбраните кандидати ще имат възможност да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия лично от инвеститорите, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал от Северна Америка и Европа.

Това е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса. Организаторите вярват, че всеки желаещ да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес, трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 250 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличие на бизнес идея или собствен бизнес.

На самото събитие ще присъстват международни лектори и инвеститори. Някои от тях са Джонатан Биксби (изпълнителен директор в Growlab), Марк Уеслинк (мениджър в Startupbootcamp Smart City&Living), Майк Дохърти (програмен мениджър в Angelsbootcamp). Българското в събитието от към лектори и инвеститори също е доста силно, с имената на: Христо Стоянов (регионален мениджър в Европейския инвестиционен фонд), Тодор Брешков (управляващ съдружник в LAUNCHub), Павел Езекиев (партньор в NEVEQ),  Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund). Форумът запазва в тайна останалите си инвеститори и лектори.

За да заявите участие, трябва да попълните формата на сайта на събитието:

Записване като гост - https://startup2015.bbforums.bg/home-bg/

Записване за участие с бизнес идея - https://www.f6s.com/bulgarianbusinessforums

Краен срок за записване - 17 април 2015 г.

Детайли за събитието:

Кога: 28 и 29 април 2015 г.

Къде: Хотел „Черно море“, гр. Варна

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ