Иван Янакиев ще е председател на БДВО от 2023 г.

Иван Янакиев ще е председател на БДВО от 2023 г.

Иван Янакиев ще е председател на БДВО от 2023 г.

Иван Янакиев поема ръководството на „Българско дружество за връзки с обществеността” (БДВО) от началото на 2023 г., след края на мандата на Анита Петкова-Бедин, реши на свое редовно заседание Общото събрание на дружеството.

В Управителния съвет запазват позициите си Гергана Иванова, Десислава Еленкова, Диляна Йорданова, Иван Янакиев и Елена Спирина, както и Анита Бедин след оттеглянето си от председателското място. Към тях се присъединява Жанета Дядовска,  директор „Маркетинг и корпоративни комуникации“ на bTV Media Group на мястото на Едуард Цветанов, който се оттегля по служебни причини.

Иван Янакиев е собственик и основател на Propaganda Group – мрежа от бизнеси, работещи в екосистема от независими организации, които си сътрудничат помежду си. Той е един от водещите комуникационни експерти в България, като в биографията си има солиден опит от над 17-години в областта на корпоративните комуникации, маркетинга и връзките с обществеността на международни компании и институции в редица сектори – политика, телекомуникации, технологии, банки, финтех, FMCG и други. Освен, че е един от най-познатите и уважавани личности сред професионалистите в PR-а и комуникациите, Иван Янакиев е активен в академичната общност като гост-лектор в редица университети, както и неизменна част от средите на предприемачите и инвеститорите в страната.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ