Арестуваха българка в Германия за ужасяващо тройно убийство на деца

Арестуваха българка в Германия за ужасяващо тройно убийство на деца

29-годишна българска гражданка е задържана в Германия по подозрение в убийство на три деца, съобщиха местни медии. Тя е живеела с бащата на децата, 41-годишният Мухарем Т. в Дормунд и според турския в. „Хюриет” се казва Милка Д.

Жената е арестувана след като децата са били открити в горящ апартамент в Дортмунд в петък сутрин. 4-годишно момченце и 12-годишната му сестричка са намерени мъртви, а 10-годишният им брат починал малко по-късно в местна болница, уточняват германските медии.

При полицейския оглед и последвалите аутопсии е установено, че причината за смъртта им не е пожарът, а множеството прободни рани по телата им, нанесени с остър предмет.

 Българката засега е основният заподзрян за убийството на децата и палежа с цел прикриване на ужасното престъпление. По първоначални сведения, по време на инцидента бащата е бил извън жилището, в близко кафене. По някое време там дотичала българката с кървяща ръка и казала, че тя и децата са били нападнати в апартамента. Бащата и негови приятели се втурнали към жилището, но когато пристигнали, то вече е горяло. Вътре били открити и телата на децата.

Според съседи и близки, двамата живеели заедно от 8-9 месеца, но често се карали. Бащата искал да се върне в Турция, а жената не била съгласна. Преди няколко месеца, през февруари, в жилището пак имало пожар, но тогава и властите , и съседите решили, че някое от децата го е предизвикало по невнимание.

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 24 март. Имен ден празнуват Зарко, Захари, Захарина, Хари
Ще има ли великденски добавки за пенсионерите става ясно на 28 март
Прогноза: Лихвите по ипотеките ще растат през 2023 г., цените на имотите ще се успокоят
Инвеститор прогнозира спад с 50% на S&P 500 и болезнена рецесия в САЩ при спукване на „супербалон“
Клиенти обвиняват JPMorgan в продажба на ценности за 10 млн. долара
"Ел Би Булгарикум" и японската "Мейджи" създават съвместен научен център за млечни продукти
По-убедителни и харизматични в две стъпки
Киев: Руският щурм срещу Бахмут губи сила, скоро ще започне контраофанзива