Fаcebook обеща "нещо страхотно" следващата седмица

Fаcebook обеща нещо страхотно следващата седмица

Най-голямата социална мрежа в света изглежда ще обяви грандиозна новост следващата седмица, която най-вероятно ще се отнася най-вече за мобилните устройства и таблетите, предаде „Ройтерс”.

Изпълнителният директор и основател на Facebook Марк Зукърбърг споделил пред репортери по време на посещение в офиса на компанията в Сиатъл, че ще пусне „нещо велико" другата седмица.

Проектът е разработен именно в офиса в Сиатъл, който е вторият по големина след цетралата на компанията в Калифорния и се състои от 40-членен екип.

През последните седмици в технологичните блогове вървят различни спекулации, за разнообразни мобилни продукти, които се разработват за Facebook, като пускането на дългоочакваната апликация на Facebook за iPad на Apple Inc., а също и специализирана  апликация за споделяне на снимки за iPhone.

Офисът в Сиатъл е с водеща роля в стратегическите радработки на компанията в областта на мобилните устройства. Негова заслуга например е разработването на унифицирания мобилен сайт на Facebook, пуснат през март.

Новината идва само ден, след като Google обяви, че пуска собствена социална мрежа с видеочат. Повече вижте тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ