iPhone 5 ще се появи през есента на 2012 г.?

iPhone 5 ще се появи през есента на 2012 г.?

iPhone 5 ще се появи през есента на 2012 г.?

Петата версия на един от най-успешните продукти Apple – iPhone ще бъде пуснат в продажба най-рано през есента на 2012 г, предаде ИТАР-ТАСС.

Устройството ще има нов дизайн, по-голям екран и скорост на предаване на данни, отговаряща на стандарта 4G- над 100 Мегабита в секунда. Това съобщи снощи интернет изданието Bou Genius Report, специализирано в новините в сферата на високите технологии и новите електронни продукти, които са обект на силно търсене.

Лицевата страна на iPhone 5 ще има приставка от гума или пластмаса. Задният панел също ще бъде изменен. Apple е усъвършенствал и антената, която при предишните модели е скрита в рамката на корпуса и при определен наклон има проблеми с приемането на сигнали.

Предишният модел на смартфона - IPhone 4S бе пуснат в продажба на 14 октомври и още през първите три дни в САЩ и още шест страни в света бяха продадени над 4 млн. устройства.

Дали наистина смартфонът ще се появи през есента на 2012 г. само времето ще покаже, тъй като от Apple умело умеят да манипулират интернет пространството като пускат различни слухове за новите си продукти.

Такъв бе и примерът с последния смартфон на компанията. Феновете на ябълката до последно очакваха на пазара да се появи iPhone 5, но бе представен IPhone 4S.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ