Как да опазим сградите от водата?

Успешното решаване на хидроизолационни проблеми изисква познания и опит

Автор:

Борислав Вълчинов

Как да опазим сградите от водата?

Успешното решаване на хидроизолационни проблеми изисква познания и опит

Как да опазим сградите от водата?
quotes

Основана през 1982 г., KÖSTER BAUCHEMIE AG специализира в разработването и производството на висококачествени хидроизолационни продукти и системи. Днес KÖSTER образува група от повече от 20 компании в света, действащи в повече от 50 държави и продуктите от портфолиото на бранда успешно се налагат вече 20 години на българския пазар. Като специалисти в хидроизолацията нашите продукти предпазват и съхраняват сградите и конструкциите по целия свят. Независимо дали проектът цели възстановяване на културно наследство, хидроизолация на ново строителство или ремонтиране на компрометирана хидроизолация, може да сте сигурни: широкообхватната и разнообразна продуктова програма на „Кьостер Плюс“ предлага оптималното решение.

Олимпийската зала в Пекин, Empire State Building в Ню Йорк, летището в Мюнхен, кралският дворец в Копенхаген, атомната електроцентрала в България, Стоковата борса в Бомбай, Панамският канал и много други добре познати обекти по света са били хидроизолирани с нашите системи и материали. Хидроизолацията е сфера, в която качествените материали и апликации не са просто различни, но те могат да ви спестят време и пари. Наша политика е да предлагаме материали с най-високо качество, дълготрайност и експлоатационни показатели. Ние никога не правим компромис с качеството и вярваме в разработката на здрави и дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти. Ние пренасяме това отношение на всички нива услуги – от изследването и разработването, производството до нашите търговски отдели. „Кьостер Плюс“ е посветена на съхраняването и предпазването на околната среда. Ние използваме суровини и производствени технологии, плод на усилени и продължителни проучвания и разработки.

Днес това означава, че повечето от нашите материали не съдържат разтворители и са формулирани така, че да се минимизира влиянието им върху околната среда както и да се защити здравето на тези, които работят с тях. Като член на Германската асоциация на химическата индустрия (Verband der Chemischen Industrie) ние сме част от инициативата на световно ниво – отговорна грижа, която промотира устойчиви практики в сферата на здравеопазването и защитата на околната среда. „Кьостер Плюс“ е завоювала репутация на партньор, на който може да се разчита в строителната индустрия в резултат на своя дългогодишен опит в предлагането на висококачествени и дълготрайни решения. Успешното решаване на хидроизолационни проблеми изисква познания и опит. Ето защо ние предлагаме експертни съвети на нашите клиенти относно начините за решаване на специфични проблеми с най-високо ниво на сигурност и обоснованост по отношение на цени и срокове.

В допълнение ние провеждаме редовни обучения и семинари за архитекти и апликатори с цел гарантиране на успешното прилагане на нашите продукти. Материалите се произвеждат в Аурих, Германия, и като собствено производство в още пет други държави, сред които е и България. KÖSTER BAUCHEMIE AG е независимо предприятие със свои собствени разработки и уникално ноу-хау. Ние държим особено много да произвеждаме самостоятелно нашите продукти, за да можем да осигурим качество от най-високо ниво по време на цялостния процес – от разработката до полагането на материалите ни.