ЦСКА без гол и победа вече 8-ми мач

ЦСКА без гол и победа вече 8-ми мач

ЦСКА загуби от Литекс с 0:2 в Ловеч в дербито на кръга. За „червените” мачовете без победа и вкаран гол станаха 8, пише Топспорт.бг.

Срещата започна кошмарно за отбора на Галин Иванов. Още в 3-ата минута ловчанлии можеха да поведат, след като Асприля намери отлично Милчо Ангелов, който от няколко метра стреля над вратата.

До гол се стигна в 19-ата минута при лош удар на Господинов, който изпрати топката до Асприля, Тончи Кукоч не успя да му попречи и нападателят с диагонален изстрел направи 1:0. В 27-ата минута чудото се случи и ЦСКА успя да вкара гол, но той бе отменен. Стефан Николич засече центрирана топка и излезе очи в очи с Баривиера и вкара, но реферът Станислав Ставров прецени, че има засада. При повторенията обаче останаха сериозни съмнения дали има засада.

В 36-ата минута домакините успяха да удвоят резултата. Защитата на ЦСКА направи фрапантна грешка след като Крачунов не успя да избие пред Асприля, нападателят напредна и очи в очи с Господинов вкара за 2:0. След попадението феновете на „червените" хвърлиха към терена множество факли, които могат да донесат наказание на закъсалия финансово тим.

През втората част ЦСКА изглеждаше още по-сковано. Играчите на Галин Иванов не показаха каквато и да е идея как да пронижат мрежата на Баривиера. До опасни положения така и не се стигна пред двете врати.

След този мач ЦСКА е на 4-ото място с 46 точки. Литекс се изкачи на 3-ата позиция с една точка повече.

В следващия кръг ЦСКА гостува на Берое.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ