Кемперът Caracat лесно се превръща в катамаран за морски пътешествия

Кемперът Caracat лесно се превръща в катамаран за морски пътешествия

Кемперът Caracat лесно се превръща в катамаран за морски пътешествия

На изложението Caravan Salon, Caracat представи новост - компактен катамаран, базиран на теглена платформа за автомобили.

Особеността на модела е, че има плъзгаща се конструкция, която променя ширината си от 2,5 м за движение на колела до 3,7 м за поставяне върху вода. Благодарение на това, в него се създава пространство за пълноценен престой на шест души.

В допълнение към шест спални отделения, Caracat разполага с напълно оборудвана баня, кухня и всекидневна. Разполага с хладилник, микровълнова печка, шкаф за вино, подова настилка от тиково дърво и мека мебел. За любителите на чистия въздух има открита кърмова зона и малък балкон на носа.

По подразбиране мощността на двигателя на катамарана е само 8 к.с., което е достатъчно за спокоен дрифт по езеро или река. Можете обаче да поръчате версия с двигател от 100 к.с., но ще са необходими специални права за управлението му.

Дължината на катамарана варира между 6,6, 7,6 и 8,6 м, на борда има соларен панел, климатик, GPS- навигатор / картограф Garmin 722 XS. Опционално се предлага система за забавление с прибиращ се LED Smart TV и Bluetooth аудио система. Цената на Caracat започва от 130 хиляди евро за версия с дължина на корпуса 6,6 m.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ