Бърз и сигурен контрол над служебните финанси

Бърз и сигурен контрол над служебните финанси

Бърз и сигурен контрол над служебните финанси

Голяма част от проблемите при управление на малките и средните предприятия у нас могат да бъдат решени с карта Visa Business

Нито една икономика не може да просперира без здрави, конкурентни и процъфтяващи малки и средни предприятия („МСП“). Те са основата, върху която е изградена европейската икономика, и съставляват повече от 99% от всички търговски субекти в Еврозоната. Те осигуряват повече от две трети от работната сила и генерират около 60% от добавената стойност на целия континент.

Според най-новите изследвания, на малките и средни предприятия се дължи около 85% от общото нарастване на заетостта между 2002 г. и 2010 г., те имат много по-високи темпове на растеж на заетостта в сравнение с големите предприятия.

Голяма част от тях обаче се изправят пред различни проблеми при управлението на финансовите си средства. Проучванията показват, че контролът върху разходите, бюрокрацията, отделеното за управление на финансите време и достъпът до точна финансова информация са ключови проблеми за собствениците на МСП. Много от времето, отделено за изброените дейности, може да бъде оползотворено за поддържане на добрите отношения с клиентите, както и за договаряне на нови поръчки.

В същото време банковият сектор е в състояние да помогне много в това отношение, защото разполага с подходящи инструменти, от които всяко предприятие да извлече значителни ползи. Дебитните и кредитни карти Visa Business са един от тях.

Дебитни и кредитни карти Visa Business  са най-добрата възможност за малкия и средния бизнес да си осигури желаното ниво на сигурност при управление на служебните финанси, по-малко време за обработка на документи и по-сигурен и удобен начин за извършване и получаване на плащания.

Като лидер в бизнес разплащанията Visa Европа предлага гъвкави решения за устойчив растеж и модерно управление на МСП. От помощ в счетоводството до централизация на всекидневните разплащания картите Visa Business дават детайлен контрол върху всяка трансакция, като трансформират начина, по който МСП се разплащат с партньорите си. 

Вземането на правилни финансови решения зависи от точното състояние на паричните средства на предприятието във всеки един момент. Всяка направена покупка с дебитни или кредитни  карти Visa Business се осъществява директно от банковата сметка към картата и благодарение на бързата онлайн справка можете да получите точна информация за всяка трансакция с картата и ефектът ѝ върху цялостния баланс. Извлеченията позволяват  бързо и лесно отчитане, повишен контрол, спестяват време и пари от счетоводни дейности и обработка на документация, а също така улесняват отчитането на ДДС и други данъци.

Много от банките и финансовите институции, които издават дебитни и кредитни карти Visa Business, предоставят и допълнителни услуги и възможности, съобразени с потребностите на специфичните отрасли и клиенти. Повече информация за допълнителните възможности, предлагани с  карти Visa Business, можете да научите от предпочитаната от вас банка – издател на дебитни и кредитни карти Visa Business.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ