„Жената е“ представи успешните бизнес дами у нас в пет значими роли

Снимка: Николай Дойчинов
Снимка: Николай Дойчинов
Снимка: Николай Дойчинов
Снимка: Николай Дойчинов
Снимка: Николай Дойчинов
Снимка: Николай Дойчинов

Седмият брой на специалното издание на „Жената е“ бе представен на коктейл в уютната атмосфера на галерия „Сан Стефано“. Тази година редакторският екип на списание „Мениджър“ представи успешните жени в българския бизнес през пет значими роли – Изобретател, Изследовател, Иноватор, Инвеститор и Инициатор.

Венцислав Савов, редактор „Специални проекти“, откри събитието, давайки думата на Александра Мирчева, председател на Съвета на директорите на „ВМ Финанс Груп“ и издател на списание „Мениджър“. Тя припомни, че „Жената е“ е първото специално издание на пазара в България, което започва да разказва добрите истории на жените в бизнеса, след като дълго време това е правено като редовна редакционна рубрика в редовния брой на списанието. Тя отправи приветствие към гостите – участници от тазгодишното и минали издания, подчертавайки радостта си да види толкова смели жени.

Кратката програма продължи с Катя Антонова, писател и собственик на издателството за детски книги „Рибка“. Тя разказа за своите трудни, но успешни бизнес начинания, довели до създаването на едно от най-утвърдените издателства за съвременни детски книги у нас.

Откриващата официална част завърши с обръщение на Ивайло Рашев, изпълнителен директор на Бош Домакински уреди за България. Той сподели как се печели и пази доверието на жените в бизнеса, като изрази уважението си към присъстващите дами с поздравленията за успехите им.

Спонсори на коктейла са Freywille, Answear.bg, Flutterint, Photomate, Baileys и Aqua Panna.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ