Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12-ти до 18-ти февруари

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12-ти до 18-ти февруари

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12-ти до 18-ти февруари

Първа седмица след Новолунието във Водолей, което беше на 10ти февруари. Това е и първата седмица от управлението на Зеления Дървесен Дракон. Дните след всяко Новолуние и растяща Луна са подходящи за активни действия, а заедно с новия знак според китайският зодиак - в още по-голяма степен. Февруари месец е силен  и е добре времето да бъде ефективно използвано. В него няма нито една ретроградна планета.   

Драконът, това митично същество, в което вярват милиарди хора, което е могъщо и силно, генерира допълнителна енергия. На Изток той се смята за носител на късмет, растеж и просперитет. Помага за осъществяване на съкровените желания.  Елементът дърво се свързва с хармонията, така че в годината на Зеления Дракон е необходимо да  внесем повече равновесие и хармония в живота си.

Важно е да уравновесим двете сили – старото и новото на вътрешно ниво, да запазим ценността на придобития опит, търпението и отговорността, за да направим стабилна опора, върху която да надграждаме  новото и прогресивно в живота си. Новото не изключва старото, това, което е стабилно и устойчиво, доказало своята непреходност, но заедно двете енергии могат да накарат чудесата да се случват в живота ни.

Важно е обаче да се помни, че всяка ситуация подлежи на разумно обмисляне и преценка.

Време за ново начало, нова посока. До 19-ти февруари докато Слънцето транзитира в знака Водолей, основните теми са свързани с бъдещето, демокрацията, промяната, прогреса. Тази тема ще продължи да бъде актуална дълго време, тъй като Плутон, планетата, която отговаря за колективното съзнание и трансформациите също е в знака Водолей.

Силното присъствие на планетите в знака Водолей предоставя чудесни възможности за стартиране на нови начинания, нова работа, проекти, подписване на договори, пътувания, провеждане на конструктивни разговори с цел избор на посока, покупки на техника, започване на партньорски взаимоотношения и любовни връзки.

ОВЕН

Силна седмица, в която можете да насочите вниманието си към активни действия по посока на целите, които си поставихте. Пет планети през седмицата ще бъдат във въздушния знак  Водолеят. Той е най-прогресивният  и позитивен знак на зодиака. Водолеят управлява вашия Единадесети дом, свързан с мечтите и идеалите. Това е домът на приятелите, вдъхновението и резултатите от вашата кариера. Насочете вниманието си към осъществяване на  мечтите ви, докато Слънцето транзитира през този знак. Всички планети са директни, а това предоставя още по-големи възможности за активни действия и постигане на успех. В понеделник и вторник Луната транзитира в знака Овен и допълнително ви дарява с искрата на действието. Но подходете внимателно, необходимо е да се въздържате от прибързани реакции и решения. В друг аспект все още имате време да решите точно какво искате да постигнете през 2024 г.  Пред вас се отварят уникални и блестящи възможности за едно ново начало. Получавате подкрепа чрез огромният информационен поток  или хора от близкото ви обкръжение. Водете преговори, отстоявайте позиции, бъдете динамични и отворени към новото. Тези от вас, които са насочили усилията си към заемане на лидерски позиции в групи или организации, могат да разчитат на успех. Средата ви на съществуване и най-вече приятелските ви отношения се променят, в максимална степен можете да повлияете в колектив, група, организации. Чрез необичаен, новаторски подход, чрез нещо ново и авангардно ще успеете да увеличите доходите си.

ТЕЛЕЦ

Седмица на предизвикателствата. Желанието ви за промяна, за нещо ново и различно е много силно. Новолунието във Водолей и планетите в този знак, който е в нехармоничен аспект към вашия знак активира дома, свързан с кариерата ви и вашето социално развитие. За родените в началото на знака,  Плутон още миналата година през пролетта предизвика сериозни промени. От тази седмица вие навлизате в много важен, ключов период относно вашето кариерно развитие и обществено положение. Времето е подходящо  за нещо ново и различно в дейността ви. Това може да бъде нов подход, нова дейност, нова информация, нов проект. Старата ситуация или неясната нова? Ще се наложи да взимате важни решения и да правите промени. Преди да предприемете конкретни действия преценете добре кое ще запазите и на кое ще сложите край. Проявете своята опитност, знание, компетентност, това ще ви помогне да запазите стабилните  позиции. През януари месец имахте възможност да преразгледате целите си, да подредите приоритетите си и да изберете посоката, в която да вложите енергията си.  Възможно е позицията, която заемате към този момент да не ви удовлетворява. Добрата новина, е че достигащият до вас информационен поток, е носител на много нови възможности, на неочаквани предложения  или подкрепа от хора от близкото ви обкръжение. От  тази седмица имате шанс да започнете нов етап във вашето социално или кариерно развитие. Не забравяйте и финансовата страна, насочете вниманието си към нови източници на доходи, пътят ви е отворен да увеличите вашето материално състояние. Относно изборите, които ще правите, доверете се на вашата интуиция.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието във Водолей, което премина в края на предходната седмица е в хармония с вашата природа. Вие сте един от знаците, които ще усетят  в максимална степен благотворното влияние на новата енергия, зададена от него и планетите във Водолей. Водолеят е непредсказуем знак и носи изненади, добре е да внимавате, но в същото време дава и неочаквани възможности, които ще внесат нов, свеж старт в живота ви. От тази седмица може да предприемете конкретни действия към осъществяване на плановете, идеите и целите, които си поставихте. Възможностите, които ви се предоставят са свързани с разширяване на вашата дейност като това може да бъде разширяване и извън пределите на страната. При някои от вас се активира период, в който е възможно да правите планове за далечни пътешествия до екзотична дестинация или да пътувате към нея. Периодът е благоприятен за уреждане на съдебни спорове и юридически казуси. Бъдете активни, смели и насочете вниманието си към реализиране на основните ви цели. Решенията и действията ви ще окажат положителен  ефект върху материалното ви състояние. Силен период за писатели, юристи, преподаватели, хора на словото и знанието.

РАК

В първите дни от седмицата въпросите, които ще ви вълнуват са свързани със структурни преобразования в основната ви дейност, кариера. Луната в знака Овен ще усили динамиката на работното място. Активират се  възможности, свързани с разширяване на вашето кариерно развитие и социална дейност. Там, където срещахте трудности,  през тази седмица получавате мощна подкрепа от страна на звездите. Дейности, които бяха в застой отново могат да бъдат насочени в избраната посока. Ако сте разчистили пътя си от всичко излишно, от това, което ви дърпаше назад, то сега можете да предприемете действия към осъществяване на цели, свързани с развитието ви в бъдеще. Имахте възможност да ревизирате взаимоотношенията с постоянните ви партньори. През тази седмица темата ще продължи да се разгръща като основни въпроси ще бъдат свързани с финансовата страна на взаимоотношенията ви. Постарайте се да стабилизирате тези връзки и партньорства, които са се доказали през времето. Това поведение ще създаде по-добри резултати и стабилност във финансите ви. Бъдете умерени в разходите, инвестирайте разумно. Съществува благоприятна тенденция, свързана с нови предложения и допълнителни  източници на доходи.

ЛЪВ

Новолунието във Водолей, което настъпи на 10-ти февруари е във вашия противоположен знак. То и планетите във Водолей предизвикаха малко торнадо в живота ви. Ново начало, нови възможности, но и необходимост от компромиси от ваша страна. Цялата плеяда от планети и мощната вълна на Новолунието подчертават значимостта на темата, свързана с партньорски взаимоотношения, в която промените започнаха с преминаването на Сатурн във Водолей преди три години. Сега, през тази седмица можете да предприемете действие към това, което искате. Луната в Овен в първите дни от седмицата ще ви активира допълнително. Вие сте знак, свързан с любовта и романтиката, а планетите на любовта през тази седмица разпръскват розов цвят в живота ви. Вие сте на ход и можете да направите чудеса през тази седмица като зададете една нова, по-устойчива форма на взаимоотношенията ви, партньорството, брака. Неочаквани събития, които за вас ще бъдат изненадващи, ще внесат обновление или ще усилят необходимостта от кардинални решения,  свързани с партньорски лични или делови отношения. Възможно е ситуации, които са ви изглеждали невъзможни за разрешаване сега да получат ново развитие. Вид подкрепа, която е неочаквана за вас или материално поощрение ще подобрят  самочувствието ви. Следвайте интуицията си, успехът няма да закъснее.

ДЕВА

През тази седмица може да започнете активни действия към промяната, за която се подготвяхте през последните години. Животът ви изведнъж ще се задвижи бързо, а неочаквани събития ще активират промените. През декември месец и януари имахте възможност да преразгледате вашата дейност. Знакът Дева не обича промените, но важно е да осъзнаете, че това е начин да бъде зададена нова посока и нови възможности най-вече в областта на работа, взаимодействие в колектив, начин на живот, а така също грижа и превенция на здравето. Нововъведенията, които изберете да направите  в дейността си, осъществяването на нови идеи или предложения ще бъдат движещият фактор през годината. Годината на Зеления Дървен Дракон ще ви активира допълнително и ще ви накара да постигнете баланс в живота си. Помислете как можете да го постигнете този баланс?! Планетите имат способността да дават ценни указания. Ако ви липсва партньор в живота, но имате стабилна работа може би това е знак, че трябва да насочите вниманието си към това да направите място за него в живота си.  В седмицата на любовта бъдете отворени за неочаквани срещи и запознанства. Възможно е те да преминат в нещо по-трайно. В  динамиката на събитията през седмицата  и през целият месец февруари  ще се учите на повече грижа и любов не само към себе си, но и  към важните хора в живота ви. Отделете повече свободно време за вашите хобита и за забавления.

ВЕЗНИ

През тази седмица силното присъствие на планети в знака Водолей и  преминалото Новолуние създадоха мощна енергия. Активираха се едни от любимите теми на всички:  любовта, творчеството, романтиката, децата, хобито и самостоятелният бизнес. Може да се каже, че вие сте щастливците на зодиака. Уловете този силен момент и се задействайте.  Новият лунен месец ви предоставя ценни възможности, които определят посоката ви на движение не само през седмицата, но и през месеца и годината. А при някои от вас - и за по-дълъг период тъй като Плутон във Водолей ще транзитира в знака цели 20години. Какво се задейства през тази седмица: Водолеят със своята позитивна енергия ви дава възможност да разгърнете творческия си потенциал, да почувствате лекота в натовареното ви ежедневие, да се отпуснете. Посоката ви на движение, определянето на целите ви зависят от вас, вие сте основният движещ фактор.  От тази седмица ще можете да се посветите на любими занимания, хора или да намерите повече време за себе си. Това е седмицата на любовта и романтиката. Взаимодействайте, приемете неочаквани предложения за среща или нови предложения за самостоятелен проект или дейност. Отпуснете се и създайте една нова визия за живота си според това, което   на вас ви харесва. За да определите целите си, набавете си информация, търсете и взаимодействайте, започнете нов курс свързан с вашето личностно развитие. Собствениците на бизнес, занимаващите се с политика ще получат неочаквани шансове свързани с нови възможности и предложения. За тези, които от дълго време се подготвяте да започнете нова дейност,  моментът за действие настъпи.

СКОРПИОН

От тази седмица може да започнете активни действия към нова дейност, нов проект. Всяко ново начинание може да постигне успех. Част от събитията ще следват избраната посока от началото на годината, но допълнително през седмицата ще се активират нови възможности. Бъдете в максимална степен отговорни към действията си, преценявайте,  избягвайте необмислени, прибързани и емоционални реакции. Насочвайте енергията към това, което искате. Не изпускайте от фокус основните цели,  свързани с дейността ви или с личния ви живот. Седмицата е определяща и носещи добри резултати в областта на информацията, комуникацията, преговорите. Настъпи момента, когато можете да подпишете нови договори или да вдъхнете живот на идеите, които достигнаха до вас. През седмицата разпределете добре  времето си между служебните и семейни ангажименти, решаването на имотни казуси или грижи към родител. Решения, свързани с вашето семейство или подкрепата на негов член ще доведат до позитивни преобразувания, които ще затвърдят позициите ви. През тази седмица ще се радвате на положителни моменти свързани с любимите ви хора, сбъдване на мечта, финансови придобивки, споделени чувства или почивка. Енергията, която ще вложите в основната област –семейството  ще ви служи като надеждна опора през цялата година. Ако имате нарушени взаимоотношения с член на семейството, сега е възможно  да ги възстановите. Хармоничната семейна обстановка ще ви осигури стабилни резултати…подкрепата е важна!

СТРЕЛЕЦ

Новолунието във Водолей, планетите в същия знак и Зеления Дракон активираха мощна вълна от нови възможности. Те поставят акцент върху вашия дом на знанието, информацията, контактите, взаимоотношенията в колектив и близката среда на съществуване. Потокът от информация, които достига до вас е огромен, важно е да имате правилни ориентири. Ако планирате да започнете нова дейност  периодът ви предоставя възможности  от контакти и взаимодействия, до научаване на нова  информация или възможност за преговори и оформяне на договори. За някои от вас това е период, свързан с промяна в избора на приоритети, възможност за нови курсове и обучения, повишаване на квалификацията или поредица от регулярни  служебни пътувания, които ще удовлетворят свободолюбивия ви дух. Планетата на щастието и късмета, която е ваш личен покровител е в дома на вашата работа, здраве, начин на живот. Сега е моментът да вземете важни решения и да направите съответни промени в живота си. Социалната ви или работна ангажираност е висока, внимавайте и не се претоварвайте, грижете се за здравето си. Енергията  изисква фокусиране върху основното. Бъдете премерени в рисковете!

КОЗИРОГ

Месец февруари като цяло е знаков за  по-нататъшното ви развитие през годината. Силното присъствие на планети в знака Водолей, преминалото Новолунието и Зеления Дракон активират нови процеси, събития, възможности. Заедно с тези възможности се задвижват теми, свързани с вашите основни приоритети, финанси, дарби и таланти. Тези теми ще са  активни не само през седмицата, но и още дълъг период от време поради Плутон, който ще остане в знака Водолей цели 20 години. Вие сте трудолюбиви и през тази седмица може да получите материални или морални  придобивки, заслужена награда за положени усилия в изминал период. Това е седмицата на романтиката и любовта, отделете време и за тях. Моментите с любими хора ще ви заредят положително, а това ще се отрази на работата и на увереността ви.  За да постигнете  по-добри  резултати  е важно  да бъдете уверени, постоянни, позитивни и амбициозни. Бъдете внимателни в постъпките си, желанието ви за действие е силно, а импулсивността ви е  повишена. Планирайте, насочвайте действията си конструктивно в посока реализиране на поставените цели.

ВОДОЛЕЙ

Силна седмица за вас, новолунието  в знака Водолей отваря вашата лична година. Това новолуние  ви предоставя възможността по един нов и оригинален начин да започнете живота си. От него поставяте ново начало на  соларната ви година. Важно е да сте определили посоката си на движение. Не губете от фокус това, което искате да постигнете или ви харесва. От тази седмица ще се радвате на изобилието  от нова информация, идеи, нови запознанства и контакти, на подкрепата от вашите съмишленици, приятели и  авторитети. Именно те ще ви насочат към нови перспективи. Приливът на енергия и ентусиазъм, новаторският ви и свободолюбив  дух ще ви накарат да се насочите към  промяната, но съществува и необходимост от запазване на установени положения, които са извор на стабилност в живота ви. Въпреки изобилието от възможности и събития вие можете успешно да направлявате и насочвате енергията през седмицата.

РИБИ

Можете да разчитате на успех ако се вслушате в силната си интуиция.  Планетите в знака Водолей и преминалото Новолуние задвижиха нови възможности и предложения към вас, които през тази седмица ще се увеличават. Някои от вас  ще ги уловят и ще предприемат действие, а други ще изчакат следващото новолуние, което ще бъде в знака Риби. Новолунието във Водолей отваря пред вас една нова перспектива, която може да бъде  свързана с чужбина, чуждестранни инвестиции, образование, духовна насоченост или оттегляне и време за почивка. Ако към вас се връщат ситуации от минал период, променете подхода си или довършете това, което сте започнали. Преразгледайте проекти и предложения, използвайте богатият информационен поток и създайте една нова визия за вас самите и живота ви. Тези, които работят в екип или са лидери ще бъдат активни и устремени към реализиране на целите си.  Помислете са тези предложения, които ще ви донесат финансова стабилност. Вярната посока е свързана с изравняване на баланса и спокойствието.  Внезапни и неочаквани ситуации ще бъдат акцент през периода.

Успешно ново начало, силен и активен период за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ