Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 септември

Седмица на новото начало, новите възможности, които се активираха с новолунието в Дева и Меркурий, който от 17 септември е директен. Луната е растяща, каквото се започне на растяща Луна ще се увеличава.

През тази седмица животът и събитията отново тръгват напред. Това е силна седмица, в която можете да насочите усилия към стартиране на нови проекти, дейности, начин на живот. Можете да подновите съществуващи дейности чрез преструктуриране, подобрения, разширение.

Всяко новолуние отваря врата към новите възможности. Този път темата, върху която може силно да въздействаме е свързана с ежедневната ни работа, работни процеси и взаимодействие в колектив, подобряване на начина на живот, превенция на здравето.

В същото време това е последната седмица от започналия с пролетното равноденствие 6 месечен период на активни (ян енергия) действия.

Според резултатите, които получавате може да прецените дали посоката, в която се движите е правилна.

Новолунието в Дева ни предоставя шансове да „поправим“ или да внесем структурни промени в основната си дейност, в начина на живот, здравето.

Дева е знак на служенето и помагането, време е за равносметка, анализ дали това, което правим е полезно за нас, за другите. Прилагането на този принцип ще повлияе положително на темата за финансите. През седмицата е засилен стремежът към търсене на сигурност и стабилност в една или друга област. За мнозина работата ще се превърне в основен фокус, преструктуриране, подреждане и решения на въпроси, свързани с организацията с цел оптимизиране и подобрение.

На 23 септември Слънцето преминава в знака Везни и ще постави началото на есенното равноденствие, от което започват шестте месеца, в които водеща е женската енергия.

Периодът на растяща Луна, който е до пълнолунието в Овен на 29 септември е благоприятен  за активни действия, нови начинания, сключване на партньорства и нови взаимоотношения.

ОВЕН

Силна седмица, седмица за активни действия. Периодът, който се активира още от първият ден на новата седмица  е благоприятен да преструктурирате основната си дейност, да започнете нови начинания или в максимална степен да насочите действията си към подобряване на работния ви процес. От тази седмица Меркурий вече е директен. Този факт ще даде зелена светлина за дейности, които досега са били в застой или ревизиране. Планетният ви управител е в знака Везни, а от 23 септември и Слънцето ще премине в противоположния знак на Овена, Везни. Ще се наложи, ако имате партньори да се съобразите с техните избори и решения. Осветляване на конфликтни ситуации. Ако досега основно сте се съобразявали със себе си, желанията си, то сега се налага да преразгледате действията си и чрез компромисни решения да повишите ефективността в дейността си или да внесете повече разбирателство между вас, колегите ви и партньорите. Възникнали конфликти или недоразумения между вас и вашите колеги, бизнес партньори и не само могат да бъдат разрешени чрез толерантно поведение или вид компромис, които ще окажат положителен резултат. Ако от дълго време планирате съществени промени или желаете да започнете нов проект или дейност, то в периода до 29 септември можете да предприемете активни действия. Пред вас се очертават възможности, свързани със създаване на нови партньорства. Друга важна тема това е начинът ви на живот. Можете да генерирате съществени промени ако се насочите към здравословен режим на хранене, време за спорт, грижа за здравето чрез нови полезни навици.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в земния знак Дева и преминаването на Меркурий в директно движение определят седмицата като благоприятна за вас и действията, които ще предприемете. Тази седмица е носител на положителни шансове и промени. Тези от вас, които от дълго време искат да променят живота си, да поемат в нова посока, сега могат да предприемат ефективни действия. Новолунието отваря  нова страница и възможности за тези, които имат собствена дейност, творците, хората на изкуството или искат да започнат такава.  Каквато и да е ситуацията, в която се намирате отделете време и подредете приоритетите си, фокусирайте се върху това, което ви харесва или искате да постигнете.  Новите  възможности, които достигат до вас изискват сериозни инвестиции. Поемайте умерени рискове. Юпитер, който е в знака Телец ви даваше голяма доза увереност, но вече е ретрограден. При някои от вас съществува тенденция, водеща до сериозни обрати, а те от своя страна ще ви накарат да  промените целите си свързани с по-далечна перспектива на развитие. Ако сте от телците работохолици, помислете за дейности, свързани със свободното ви време, любими занимания, забавления. Насочете внимание към себе си, към своето себеусъвършенстване и себеопознаване, Юпитер ще ви възнагради за усилията.

БЛИЗНАЦИ

Тенденцията и събитията, които се активираха от началото на месеца ще продължават своето развитие и през тази седмица. Добрата новина, е че вашият планетен управител Меркурий вече е директен. Мисълта ви ще тече по-бързо, лесно ще постигате това, което искате. Новолунието и Меркурий в Дева ви предоставят възможност и благоприятни шансове за разрешаване на въпроси, свързани с имотни казуси, дома, семейството и ремонтните дейности. Ако имате нарушени взаимоотношения с членове на семейството, то сега е моментът да изчистите недоразуменията. За други представители на знака сега се налага да положите усилия и да пренасочите вниманието си към постигане на равновесие между работни и семейни отговорности като отделите повече време на любимите ви хора, деца, членове на семейството. Новолунието ще отвори нова страница и възможности за тези, които имат собствена дейност, творците, хората на изкуството. Можете да внесете корекции в целите ви, свързани с вашето бъдеще. За да направите верни избори, взаимодействайте с хора, на които имате доверие или ви подкрепят. Нови хора или информация  ще бъдат генератори за промяната. За други представители на знака това е период, в който почивката,  комфортът, уютът, опората на дома и семейството ще бъдат водещи.

РАК

Тази седмица поставя началото на активен период, в който определящи ще бъдат информацията и взаимодействието ви с други. Перфектно съчетание между възможностите, които генерира новолунието и Меркурий, който вече се движи директно! Новолунието в Дева поставя акцент върху информационния поток, чрез него до вас ще достигат нови възможности и идеи, а Меркурий ще подкрепи новите контакти и взаимодействието с другите. През настоящата седмица вие ще имате възможност да обърнете голяма част от предизвикателствата във ваша полза. За това ще ви помогне  собствената ви висока социална активност, умението да защитите тезата и интересите си. Започналите тенденции и събития от началото на месец септември  ще продължават да се развиват, някои от тях изискват преразглеждане и корекции, най-вече тези, които са свързани с визията за бъдещето ви или постигане на поставени цели. Ще се справите по-лесно ако внесете промяна в начина си на мислене и поведение, доверете се на вашата вътрешна подреденост. Преразгледайте съществуващи договорни отношения или възникнали нови предложения. Оценете ги, обмислете ги, интегрирайте нова информация. Периодът е благоприятен за преквалификация, обучения и  нови знания.

ЛЪВ

Силна седмица, ново начало и активна дейност. Директен Меркурий в Дева и Новолунието в Дева поставят акцент и насочват вниманието ви към вашите приоритети, ценности, притежания и финанси. Активира се благоприятен период да стабилизирате и подобрите финансовото си положение, да пренаредите приоритетите си, да повишите себеоценката си. Този ефект можете да постигнете чрез нови източници на доходи, издигане в кариерното развитие, заемане на нова позиция или нова система от знания, която ще ви помогне да подобрите себе си, да се свържете с талантите си. Бъдете умерени в харченето, или когато участвате във  финансови сделки и инвестиции, свързани с работни проекти. Понякога по-добрият резултат се постига чрез въвеждане на баланс между това, което получавате и това, което харчите. Подредете приоритетите си според важните за вас неща, кое си струва или не и насочете енергията си в тази посока. Периодът е подкрепящ ви да преразгледате вашите стратегии в областта на маркетинга, продажбите, бизнеса ви.  Венера в Лъв и Меркурий в Дева създават подходящи условия да привлечете това, което искате чрез взаимодействие с правилните хора, точната информация и добрия анализ. Богатството на информационният поток генерира нови идеи и предложения. Посоката ще изберете вие. Социалната ви активност, взаимодействието ви в колектив могат да бъдат повод за лично удовлетворение ако се придържате към дипломатично и толерантно отношение.

ДЕВА

Тази седмица е значима за вас. Последна седмица, в която Слънцето е във вашия знак. Две важни събития ще определят посоката ви през седмицата: Новолунието в Дева и директен Меркурий в Дева. Процеси, които бяха в застой през последните два месеца получават възможност да се придвижат напред. Новолунието в Дева активират новия ви соларен, едногодишен цикъл. Обхванати сте от ентусиазъм, сила, енергия и желание за положителна промяна. Пред вас е уникалната възможност да поставите ново начало в живота си. Вие сте в прекрасен период да повлияете положително на кариерното си развитие и да постигнете по-високи финансови резултати. Възможно е да започнете нова дейност или да направите съществени промени в съществуващата. Неблагоприятен ефект може да създаде нехармоничният аспект между Слънцето в Дева и Нептун в Риби. Съществува тенденция от неясноти и заблуди или разкриване на лъжи между вас и вашите партньори. Постарайте се чрез разговори, дипломатично поведение да внесете яснота или да предприемете конкретни действия, свързани с партньорските ви отношения. През целия период дипломатичността и търпението ще ви помогнат да разрешите конфликтните ситуации, които могат да възникнат. Въведете баланс между вашата работна заетост и необходимостта от почивка или свободно време.  

ВЕЗНИ

Интересна е новата седмица за вас. От една страна усещате силна активност и желание за промяна, но от друга има още неща за довършване. През тази седмица едни процеси ще приключат, а други нови ще стартират. Ако сте наясно с това, което искате или относно целите ви, свързани с развитие в бъдеще, то през тази седмица, която е първа след новолунието може да се задействате в избраната посока. Подкрепящ фактор е Меркурий, който вече се движи директно. Вие можете в максимална степен да  повлияете на хода на събитията през тази седмица най-вече чрез взаимодействие, отстояване на собствени позиции и гледна точка, преговаряне и защита на интереси, нова информация. Марс е в знака Везни и усилва волята ви, решителността и желанието за действие. Ако усещате нерешителност или колебания, насочете се към това, което ви харесва, не преценявайте твърде дълго, защото това ще усили колебанията ви. Новолунието в Дева активира събития, които са свързани с недовършени ангажименти от изминал период. Голяма част от тях са свързани с въвеждането на баланс в две горещи за вас области: работни задължения и отговорности към вашето семейство, дом, взаимоотношения с членове на семейството, родители. Тези от вас, които не са наясно със своята визия относно бъдещите цели, могат да изчакат до новолунието в знака Везни, което е на 14 октомври, за да поставят нов етап в живота си.

СКОРПИОН

Важна седмица, в която небето се прояснява. Меркурий от 17 септември се движи директно, животът започва да се лее. Вие можете да владеете и направлявате събитията през седмицата. Луната ще транзитира през вашия знак, а  Венера в знака Лъв покровителства работните ви процеси. В социално развитие настъпва спокойствие, радвате се на по-високи финансови резултати, популярност.  За  голяма част от вас социалната ви активност е водеща и направляваща. Благоприятната тенденция е свързана с получаване на добри резултати от положени усилия, утвърждаване на авторитета ви в работния колектив, заемане на лидерска позиция в организация. Първите дни от новата седмица са дни, в които е силна енергията, идваща от Новолунието в Дева. Това Новолуние създаде благоприятни  предпоставки за нови приятелства, раждане на нови идеи, смяна на средата ви на съществуване или осигуряване на  подкрепата на влиятелни личности и най-вече на вашите приятели или висшестоящи. Предприемете действия в посока реализиране на мечта, идея. Благоприятен период за ново начало, нова дейност.

СТРЕЛЕЦ

Септември е динамичен и активен месец за вас като важните тенденции и промени започват през тази седмица. Директният  Меркурий и Новолунието в знака Дева поставя акцент върху вашето кариерно развитие, социален статус. Периодът до края на месеца е изключително благоприятен да поставите ново начало, да започнете нов проект или дейност. Водещите събития през целия период ще бъдат свързани с вашата кариера, професионална реализация, обществена позиция, репутация. Предизвикателства пред вас ще има, но те ще доведат до конструктивна промяна и положителен резултат. Силен период за собствениците на самостоятелна дейност. От края на миналата седмица се активираха нови възможности и предложения пред вас. Ентусиазмът, силата ви и желанието за утвърждаване и реализиране се увеличават, но резултатите до голяма степен ще бъдат свързани с подкрепата от страна на вашите лични и бизнес партньори. Успех лесно ще постигате ако в подхода си проявите повече аналитичност, подреденост и прагматизъм. Определете целите си и действайте според тях.

КОЗИРОГ

Важна седмица, активност, действие и „зелена светлина“. Септември е определящ  за вас, той внася повече хармония в живота ви, а неговото положително влияние ще усетите най-вече през тази седмица. Седмицата започва с възможността за активни действия в нова посока, но в края ѝ събитията и възможностите рязко ще се променят. Първите дни от новата седмица са повлияни от Новолунието в Дева и директен Меркурий, които насочват вниманието ви към образованието, вярата, мирогледа, пътуванията, визията ви за вашето бъдеще. Действайте в посока реализиране на целите, които сте си поставили. Отворете се към възможността да получите помощта или подкрепата на хората, които ви познават добре. Сега е времето, когато можете да проявите решителност и да предприемете конкретни действия.   Вие се намирате в отличен период, през който демонстрирате най-доброто от себе си, което ще бъде забелязано и ще създаде предпоставка за по-добра позиция. За тези, които имат собствен бизнес чрез преразглеждане на съществуващи възможности и подходящата  стратегия ще повлияете на дейността си чрез разширяване на позиции и влияния, привличане на чужди инвестиции или създаване на партньорства. За други започва период на мечтана почивка или далечно пътешествие. Тази седмица ви предоставя възможност да изчистите конфликти или недоразумения между вас и партньорите ви в личен или делови аспект.

ВОДОЛЕЙ

От тази седмица започва активен период, период на ново начало и нови възможности. Меркурий е директен, а общият фон е обусловен от благоприятните тенденции, които създаде Новолунието в Дева. Това Новолуние ви подкрепя в областта на взаимодействието ви с другите. Сега е моментът да внесете ред в личните и деловите партньорски отношения като най-важната тема е свързана с уреждането на финансовите отношения между вас. От друга страна това е благоприятен период за решаване на въпроси свързани с наследства, общи имущества, уреждане на плащания към банки, обслужване на кредити, данъчни задължения, застрахователни полици. Внесете ред и хармонизирайте обстановката, правилното  поведение ще ви осигури подкрепа или помощ - морална и фактическа. Ако към вас идват събития от минал период, то те изискват нов поглед и действие. Можете да повлияете в положителна посока на взаимоотношенията с членовете на вашето семейство, тяхната подкрепа е важна за вас. В края на седмицата Слънцето ще премине в знака Везни. Неговата енергия ще ви подейства стимулиращо и вдъхновяващо.

РИБИ

Новолунието в Дева, вашият срещуположен знак активира благоприятни промени, които са подкрепени от вече директно движещия се Меркурий. Възможностите са най-различни - от богатството на информационния поток до активирането на нови контакти и запознанства. Сега е моментът да поставите ново начало във вашите съществуващи партньорства или създаването на нови. Бъдете активни в провеждането на срещи и разговори. Вие самите може да усилите тази тенденция като преговаряте за интересите си, търсите подкрепа от страна на хора, които ще подкрепят идеите и намеренията ви. Съществуват благоприятни шансове да създадете нови партньорства или да внесете ред и поставите на нова основа съществуващите. В същото време нехармоничният аспект между вашият планетен управител Нептун и Слънцето в Дева в първите дни от седмицата ще внесе неяснота и объркване. Общувайте, водете разяснителни разговори и внесете яснота в отношенията си. Някои от вас ще вземат важни решения. В същото време се  постарайте да запазите финансова стабилност.

Успешен период за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Индустрията на страха: Как да управляваме тревожността, когато всичко наоколо плаши
5 неща, които нарцисистите винаги правят, когато говорят с другите. И как да реагираме
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
На днешната дата, 23 септември. Рождениците днес
Бил Гейтс: Ако бях президент на САЩ щях да се боря за „изглаждане на кривата“ на епидемията
Борисов: Френското предложение е много добро, свидетели сме на страхлив премиер
Топ 5 на "най-пътуващите" професии
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията