Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 ноември

Силна седмица, в която в още по-голяма степен ще се усеща положителната настройка, енергия и влияние на планетите. На 22 ноември Слънцето влиза в знака на целите, бъдещето и постиженията Стрелец. В този знак се намират Меркурий и Венера. Активират се благоприятни възможности за канализиране на енергията и коригиране на негативните и неблагоприятните влияния, възникнали не само от началото на месец ноември, но и от минал период.

Позитивната енергия ще даде мощен тласък за трансформация, поставяне на цели, свързани с бъдещето и постепенно преливане към нов начин на живот. Транзитът на Слънцето в знака Стрелец ще активира нови теми, които ще бъдат подчертани от Новолунието в Стрелец на 24 ноември. Активни са темите свързани с  информационния поток, договорните отношения, сделките, търговията, пътуванията, обученията, възможностите за разширяване на определени дейности. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на настроението и позитивното отношение към живота. Дните до Новолунието, което е на 24 ноември са подходящи за приключване и финализиране на дейности и процеси като голяма част от тях носят следи от цялата изминаваща годината, а в определени случаи и от един по-голям отрязък от време. Да не забравяме, че Марс, планетата на активността и действията все още е ретрограден. Този факт подчертава необходимостта от преосмисляне на досегашната посока, коригиране на действията и довършване на започнатото.

ОВЕН

С преминаването и на слънцето в знака Стрелец навлизате в един от най-силните и положителни периоди за годината. Стрелецът е огнен знак и трите водещи планети, които транзитират през него, ви даряват със силна, положителна енергия. Оптимизмът, който ви е завладял, ще ви настрои към желанието да покорите нови хоризонти. Възможностите пред вас са безкрайни. Ако насочите вниманието си към високата вибрация на положителната енергия ще се възползвате от силата и импулса на вдъхновението. Планетите Венера и Меркурий в оптимистичния знак Стрелец  ви дават допълнителна доза кураж и смелост да следвате и осъществявате целите си. Първите дни от новата седмица до началото на новия лунен месец са подходящи в максимална степен да довършите започнати проекти и дейности, за да направите място за новото, което искате да започнете. В дните след 24 ноември, когато е  новолунието, ще можете да започнете активни действия, но все пак е необходимо да знаете, че вашият планетен управител Марс е ретрограден. През тази седмица  имате възможността да затвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции, да повишите доходите си. Теми от началото на годината могат да напомнят за себе си, но сега ще откриете  по-благоприятен начин за тяхното осъществяване. Важно е да бъдете отворени към диалог - провеждайте разговори, уточнявайте позиции, сега е моментът да заемете водещо място в група, колектив. През тази седмица е възможно да сложите край на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Планове, свързани с пътешествия или по-далечни перспективи за развитие ще подобрят настроението ви.

ТЕЛЕЦ

Вие преминавате през силно трансформиращ период, който ви предоставя възможност да направите нови избори и да насочите вниманието си към развитието ви в бъдеще. Теми, свързани с миналото и нови перспективи за живота ви в бъдеще все още очакват вашите решения. Необходимостта от промяна не е от сега, затъмненията активираха допълнителни събития, които ви подсказват посоката. Налага се да проявите повишена адаптивност, да защитите интересите си, за да извлечете поука от сложни и предизвикателни ситуации. Решенията, които ще вземете, ще ви насочат към нови възможности на развитие. В дните до новолунието насочете вниманието си към приключване на взаимоотношения, които са неефективни на този етап от живота ви. В друг аспект насочете вниманието си към укрепване на взаимоотношенията ви с важни личности за развитието ви, с ценни партньори. Тяхната подкрепа ще даде силен положителен тласък и на финансовото ви състояние. Ако все още усещате, че сте на кръстопът и посоката не ви е ясна, чрез подреждане на вашите приоритети ще можете по-лесно да вземете решение. Продължете с тези действия, които ви носят положителен резултат. Бъдете предпазливи в инвестиции или нови бизнес предложения. Планирайте  целите си.

БЛИЗНАЦИ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с множество ангажименти. Марс, планетата на действието и активността транзитира през знака Близнаци, което предпоставя сила, динамика, но и фокус навътре към вас самите. Коригирайте действията си и покажете най-доброто, което можете, най-силните си качества, професионализъм. Положените от вас усилия ще имат дългосрочно отражение. Слънцето в знака Стрелец, в съчетание с Меркурий и Венера в Стрелец насочват вниманието ви към вашите партньорски взаимоотношения, лични или делови. Новолунието в средата на седмицата ще ви насочи към необходимостта от взимане на важни решения относно това кои взаимоотношения да запазите и какви нови връзки и взаимоотношения да създавате, но все пак поради ретроградното движение на Марс е необходимо да бъдете внимателни и да не се предоверявате. През тази седмица е възможно към вас да се върнат ситуации или хора от минал етап, неразрешени въпроси възникнали между вас и партньорите ви. Сега имате възможност да изчистите всичко излишно, това, което вече не ви служи, за да насочите събитията и взаимоотношенията си в една по-градивна посока. Добър подход е да чуете мнението на срещуположната страна, но в същото време да осъзнаете вашето лично място. Имате възможността силно да повлияете върху хора и събития на този етап. Бъдете по-уверени и покажете в максимална степен силната си страна. Това е периодът, в който вие можете да бъдете забелязани. Усвояването на нова информация, образователните курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на голямо напрежение, дайте си почивка и се погрижете за здравето си. Избягвайте тълпата.

РАК

През тази седмица продължете с действията, които ви носят положителен резултат до сега. Положителната енергийна вълна ще внесе възможности за обновление в начина ви на живот, здраве и работни процеси. Към вас е възможно да се завърнат работни проекти от минал период, които очакват довършване и окончателно финализиране. Трите планети, които транзитират в знака Стрелец ви предоставят благоприятни възможности да задвижите целите си, насочени към подобряване на работата ви. Можете с лекота да възстановите равновесието и микроклимата като възстановите нарушени взаимоотношения. На ниво начин на живот е възможно да промените средата си на съществуване, да започнете нещо ново или да приключите с нездравословни навици. За тези, които стартираха нова дейност от началото на месеца или в предходен период, следва период на растеж и развитие. Друга важна тема, която ще продължи да се развива и през тази седмица са взаимоотношенията с вашите партньори. Имате възможността да прецените кои партньорства да запазите и на кои да сложите край. Можете значително да подобрите взаимоотношенията си ако изчистите недоразумения и обсъдите по-далечни перспективи на развитие.

ЛЪВ

Събитията през тази седмица ще бъдат естествено продължение на предходната. При някои от вас започнаха серизни промени и обрати. Положителната новина, е че напрежението постепенно спада и доброто настроение все повече ще ви завладява.Три планети - Меркурий, Венера и Слънцето са в огнения и позитивен знак Стрелец. Сила, виталност и творческа керативност са активните фактори, които ще ви владеят. На този етап и на работното ви място се чувствате по-спокойни и удовлетворени. Пред вас се разкриват чудесни възможности за успехи и постижения в работата, поставяне на цели, свързани с един по-дълъг период от време. За други това е период на активна дейност, насочена към реализиране на конкретна мечта. Погрижете се в максимална степен лично за себе си като си подарите повече свободно време или време за любими занимания, хора. Възползвайте се от силния период, който ви носи късмет и благоприятни възможности. Популярността ви се увеличава, а това ще ви помогне лесно да постигнете онова, което искате. Можете в положителна степен да повлияете на отношенията си с партньорите лични или делови като изчистите евентуални недоразумения. Компромисните, конструктивни разговори ще ви помогнат да запазите тези връзки, които имат важно значение в живота ви.

ДЕВА

Силна седмица, свързана с възход в социалната ви дейност, кариера. Вашата популярност се увеличава, продължете с тези действия, които ви носят положителни резултати. И през тази седмица насочете вниманието си към воденето на преговори, взаимодействайте, позволете на нови хора или информация да навлязат в ежедневието ви. Информационният поток, който достига до вас е носител на нови, благоприятни възможности. Покажете своя професионализъм, проявете увереност, въздействайте там, където е необходимо. До Новолунието преразгледайте взаимоотношенията с вашите партньори и колеги. В обкръжението ви има личности, които не са добронамерени. Сложете край на фалшивите връзки и взаимодействия, освободете място за нови, качествени контакти, партньорства. През тази седмица ще се активират събития, които се отнасят до дома и семейството ви. Можете да отворите една нова страница на това ниво. От тази седмица и през месец декември ще се радвате на  подкрепа от страна на близки и любими хора.

ВЕЗНИ

През тази седмица ще имате възможността да насочвате събитията според вашите желания. Все още имате възможност да преподредите приоритетите си или да повлияете в максимална спепен върху доходите си.  В дните  преди новолунието, което е на 24-ти, можете да сложите край на тези дейности, които не ви носят положителен актив. Освободете място за новото, което ще се активира след 24 ноември.  Радвате се на богатството на информационният поток. Възможностите пред вас свързани с обучения, пътувания, нови контакти се разширяват. Взаимодействайте в максимална степен, преразглеждайте договорни взаимоотношения, бъдете убедителни и дипломатични и с лекота ще постигнете резултатите, към които се стремите. Социалната ви активност ще се повишава. Трите планети в знака Стрелец ще създадат положителни и благоприятни ситуации, от които можете да се възползвате. Повишените ви ентусиазъм, увереност, положителна настройка ще ви помогнат да се справите с повишените изисквания към вас, обем работа, както на работното място така и в други сфери от живота ви. Въздействайте и укрепете връзките ви с вашите родственици: братя, сестри или колеги.

СКОРПИОН

През тази седмица в максимална степен ще бъдете подвластни на събитията от предходната. Случващото се е вид развръзка на тенденции, които са зададени преди време. Мнозина представители на вашия знак претърпяха съществени обрати и промени в една или друга област от живота си. През тази седмица ще намествате пластовете с цел преподреждане на живота си. В първите дни от седмицата довършвайте и разчистете всичко излишно. След 24-ти ноември и в по-голяма степен през следващата седмица ще имате възможност да поставите ново начало. Ако на този етап се радвате на добри доходи, стабилна работа, хармонични  взаимоотношения, то това е знак, че посоката ви на движение е правилна. До 21 декември имате прекрасната възможност да повлияете положително върху финансовите си доходи. Възниква необходимост от преразпределяне на финанси или от търсене на варианти за увеличаване на паричните потоци. През тази финална седмица можете да анализирате случващото се в живота ви, да извлечете дивиденти, за да можете да си поставите своите нови цели за един по-дълъг период от време, най-малко две години. Насочете вниманието си към вашите ценности и приоритети.

СТРЕЛЕЦ

 От 22 ноември Слънцето, което е основният източник на енергия транзитира през вашия знак. И въпреки че се намирате в слънчевият си период определящ се от транзитното слънце, възможно е поради ретроградното движение на Марс, който е в срещуположният ви знак  Близнаци да се активират събития от минал период, които очакват окончателно довършване. Дните до новолунието са подходящи да направите преглед на изминаващата година, да се възползвате от придобития опит и знания, за да определите своите бъдещи цели. За да възстановите равновесието в себе си е необходимо да преосмислите вашите връзки, партньорски отношения и най-вече вашите лични желания и интереси. Сложете край на всичко, което вече не ви служи и освободете място за новото. Оптимистичният ви дух ще ви помогне да намерите изход от всяка ситуация. Трите планети в знака Стрелец - Слънцето, Меркурий и Венера ви даряват с доза щастие, късмет, увереност и благоприятни шансове.

КОЗИРОГ

За родените в третата декада на знака тази седмица създава предпоставки за изключителни възможности. Вие сами можете да повлияете на събитията чрез лични качества, най-вече да проявите воля и силно желание да постигнете това, което искате. През тази седмица ще се наложи да преразгледате задачи от минал период, да финализирате и приключите с дейности, проекти, взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. Налага се да сложите край на форми, които вече не ви служат или са изпълнили своето предназначение. Пред вас се откриват нови, по-перспективни възможности. Важно е да бъдете отворени към промяната и най-вече да се подготвите за конкретни действия след новолунието в Стрелец, което е на 24 ноември. Някои представители на знака ще се радват на положителни събития, финансови бонуси, които са в резултат на положени в минал период усилия. Постепенно песимизмът ще бъде заменен с доза положителна настройка, щастие и увереност в по-добри шансове и възможности, които навлизат в живота ви. 

ВОДОЛЕЙ

Събитията от предходната седмица получават допълнително развитие през тази. Подходете прагматично и се възползвайте от всеки предоставен ви шанс. В някои направления късметът е на ваша страна, но в други е необходимо да направите промени, които ще ви осигурят устойчивост и стабилност. Тази посока ще ви е нужна, за да се справите с лекота с предизикателствата през следващата година, когато ще се наложи да поемете нови отговорности в една или друга област от живота ви. Информационият поток, който достига до вас, ще ви осигури надеждна подкрепа във воденето на преговори, дискусии или отстояване на интереси. Насочете вниманието си към постигане на резултати свързани с проекти, които ще се развиват в дългосрочен план. По-добър резултат ще постигнете ако избягвате конфронтацията. До новолунието в Стрелец, което е на 24 ноември  имате възможност да прецените на какво да  сложите край. Събитията, които са активни, ще ви подскажат посоката. Бъдете отворени към промяната, която навлиза в живота ви.

РИБИ

Вие продължавате да се радвате на висока социална активност и късмет. Вашата популярност се увеличава, а с нея и подкрепата, която получавате. Периодът до средата на декември е благоприятен и подкрепящ ви в действия, свързани с утвърждане на позиции на работното ви място, повишение. Всички положителни промени ще доведат до повишаване на доходите ви.  След 24 ноември могат да се появят нови предложения и възможности за разширяване на дейността ви или да получите повишение ако работата ви го позволява. За други ще възникнат благоприятни тенденции за подобряване на финансовото състояние. Освен на вашите лични качества допълнително ще можете да разчитате и на подкрепата от страна на вашите покровители. Бъдете адаптивни и гъвкави към събитията, които са активни в живота ви. Довършвайте и финализирайте започнати проекти, дела или взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. Вашите решения ще доведат до съответната развръзка. Активират се теми, свързани с вашите дом, семейство, местоживеене, взаимоотношения с членове на семейството върху, които можете да окажете положително влияние

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ