Екран

Bulgaria ON AIR с нова модерна визуална идентичност и излъчване в HD качество

Bulgaria ON AIR с нова модерна визуална идентичност и излъчване в HD качество

С нова визуална идентичност и обновено студио е от днес телевизия Bulgaria ON AIR. Модернизацията съвпадна с отбелязването на 10-тата годишнината от старта на телевизията в България. Цялата програма на националната телевизия вече се разпространява и в HD формат, който осигурява чувствително по-високо качество на картината и излъчването както в ефира, така и в реално време онлайн на сайта на телевизията. Програмата на Bulgaria ON AIR в HD формат е достъпна във всички канали, благодарение на които и днес Bulgaria ON AIR достига до домовете на зрителите - в мрежите на кабелните, сателитните и IPTV оператори.

Политематичната национална телевизия е подготвила и с технологично обновление на цялостната си програма, още повече разнообразно и интересно съдържание, както и нова серия от специалните проекти на телевизията „Бъдещето“, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Вече десет години телевизия и радио Bulgaria ON AIR предоставя на своите зрители навременна информация по най-актуалните и горещи събития от България и света, палитра от седмични тематични предавания и многообразно развлекателно съдържание както в ефира си, така и онлайн на bgonair.bg.

„Преминаването към излъчване в HD формат и обновяването на визуалния облик на телевизията е стъпка, която планираме от дълго време и се радвам, че именно с нея ще отбележим и 10-ия рожден ден на Bulgaria ON AIR“, каза Виктория Миткова, изпълнителен директор на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group.

И през новия телевизионен сезон Bulgaria ON AIR ще продължи да търси отговорите на ключови обществено-значими въпроси от доказани имена и ще допринася за обогатяване информативността на зрителите по актуалните събития. Със същия устрем националната телевизия отново ще стимулира културното развитие, давайки трибуна на изкуството във всичките му форми чрез специалния проект на Bulgaria ON AIR за нова българска култура - Bulgaria ON ART, и многообразие от премиерни документални поредици и качествени филмови продукции и утвърдени сериали от цял свят.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ