Екран

Disney+ тръгва в България на 14 юни

Disney+ тръгва в България на 14 юни

Стрийминг услугата Disney+ на медийния гигант The Walt Disney Company стартира у нас на 14 юни 2022 г.

Цените за българския пазар също вече са ясни – 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.

По-рано тази година стана ясно, че през лятото услугата ще стартира в 42 държави и 11 нови територии.  Сред тези 42 страни влизат повечето страни от Балканите, както и редица държави от Цeнтpaлнa и Изтoчнa Eвpoпa, Aфpиĸa и Близĸия Изтoĸ.

Потребителите ще имат възможност за едновременно гледане на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства и добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили с лесен за управление и подходящ за деца интерфейс, за да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание, посочват от компанията.

Disney+ стартира през 2019 г. в САЩ, Канада и Нидерландия, като до момента платформата има 118 млн. абонати в световен мащаб. В Европа услугата е достъпна още в Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Исландия, Ирландия, Италия, Люксембург, Монако, Норвегия, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство.

Стрийминг услугата на Disney предлага на потребителите достъп до филми, сериали и предавания на Disney, Marvel, Star Wars и National Geographic, като на някои пазари се предоставя и достъп до услугата Star, който включва продукции на 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX и Searchlight Pictures.

 

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ