ДЗИ с 3 престижни награди за „Застраховател на годината“ 2017

ДЗИ с 3 престижни награди за „Застраховател на годината“ 2017

ДЗИ с 3 престижни награди за „Застраховател на годината“ 2017

„ДЗИ Животозастраховане” ЕАД е отличена с най-високото признание в застрахователния бранш – приза „Застраховател на годината” 2017 в категория „Животозастраховане“ в рамките на десетото юбилейно издание на конкурса. Това е първата награда за компанията в тази категория. „ДЗИ Общо застраховане“ ЕАД спечели и две втори награди в категориите „Общо застраховане“ и „Най-динамично развиващо се застрахователно дружество“.

Наградите бяха връчени на официална церемония вчера на Евгени Бенбасат, член на УС и изпълнителен директор „Банково и Животозастраховане“ в ДЗИ.

„За мен е чест да получа приза „Застраховател на годината“ 2017 за пръв път в категория „Животозастраховане“, точно на десетото издание на класацията. Това е дебют за ДЗИ в тази категория, който, вярвам, ще превърнем в традиция. Благодаря на нашите клиенти и на търговските ни партньори за доверието. Тази награда е признание и за служителите ни, които с професионализма и отношението си към клиентите допринасят ежедневно за успеха на ДЗИ.“, каза Евгени Бенбасат при получаване на наградата.

Отличието в категорията „Животозастраховане“ е признание, че като част от най-голямата финансова група в България, ДЗИ предлага ефективно комплексно обслужване и високо качество на продуктите, в унисон с постоянно развиващите се потребности на клиентите. Тези престижни награди в динамична среда на изострена конкуренция в застрахователния бранш са свидетелство за добрата стратегическа ориентация, пазарна позиция и подобрено портфолио и клиентска база, които спомагат за отличното представяне на ДЗИ през годината.

В десетгодишната история на класацията ДЗИ е била отличавана общо 6 пъти с приза за най-добър „Застраховател на годината“ в категория „Общо застраховане“.

„Застраховател на годината” е най-високият приз в бранша, който се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Критериите, които се вземат под внимание, са: пазарен дял, брутни изплатени обезщетения, технически резултат, нетен премиен приход, коефициент на платежоспособност, дял на техническите резерви, нетен коефициент на разходите.

Престижната класация се организира за десета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ