Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

Кеш Кредит, финтех и кредитна компания, стана първата в света, отпуснала кредит през Viber. За да постигне още по-добро обслужване и светкавичен отговор на потребностите на клиентите си, Кеш Кредит си партнира с Viber и разработи революционен канал за обслужване. Комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува по любопитни и актуални теми. Публичният акаунт на Кеш Кредит във Viber е достъпен на следния линк: https://chats.viber.com/cashcredit

„Изключително горди сме, че отново успяхме да отговорим на предизвикателствата на високото търсене на финансови услуги онлайн. Комуникацията в мобилни приложения е бъдещето на всички услуги и сме доволни, че сме първи в сътрудничеството с Viber“, коментира Георги Крумов, основател на Кеш Кредит и председател на Борда на компанията.  

Viber е сред най-популярните и бързо развиващи се средства за комуникация в целия свят. Приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя на своите потребители чрез криптираните си чат услуги. Партньорството между Viber и Кеш Кредит е логично продължение на стремежа на двете компании към новаторски решения и постоянно подобрение на предлаганите услуги.

„Щастливи сме, че Кеш Кредит решиха да използват доказаните вече възможности на публичните акаунти на Viber, за достигнат до още повече от своите клиенти. Viber е особено подходящ канал за финансовия сектор поради възможността за създаване на едно изключително сигурно, лично и своевременно потребителско изживяване“, сподели Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за ЦИЕ и ОНД.

Кеш Кредит е финтех компанията, която благодарение на съчетанието между технология и иновации дава най-бърз отговор на пазара на кредити – в рамките на 6 минути след кандидатстване, и постоянно работи в посока осъществяване на по-скоростна и ефективна услуга. Комуникацията чрез чат бот, която сътрудничеството на Кеш Кредит с Viber предлага, е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони. Кандидатстването за кредит е много улеснено – чрез насочващи въпроси чат ботът идентифицира клиента и изпраща неговата заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата сметка на клиента.

###

За Кеш Кредит:

Кеш Кредит е високотехнологична небанкова финансова институция с фокус върху бързото развитие и налагането на нови продукти и услуги в полза на потребителя. Компанията работи успешно на пазари в Европа, Африка и  Азия, а през декември 2016 г. отбелязва първите 100 милиона лева, раздадени като кредити в България. Кеш Кредит е първата българска компания, която получава международни отличия от финтех индустрията в сферата на иновациите – първа награда за най-иновативна компания в Mondato Summit Africa Awards 2016. Награда Pioneer Digital партньор от Voyager Innovations. Приз за „Най-иновативен проект за анализ на данни“ от наградите Triple A Digital, които се присъждат на финансови институции и технологични компании в Азия и Тихоокеанския регион с постижения в иновациите и дигитализирането на финансовия сектор и услуги.

В България Кеш Кредит използва иновативен модел за кредитиране без аналог на пазара, като кандидатстването за бързи кредити става онлайн, чрез мобилно приложение CashApp, SMS или през собствената търговска мрежа на компанията. Кеш Кредит постоянно работи по имплементиране на най-новите и модерни подобрения в сферата на финансовите услуги, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти навсякъде и по всяко време.

 

За Viber:

Част от семейството на Rakuten, Viber свободно свързва хората с най-близките им по целия свят. С над 800 милиона уникални потребители, Viber дава възможност на хората да общуват по най-добрия за тях начин чрез индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, както и да следят публичните акаунти на любими марки и известни личности. Viber е достъпен за iPhone®, iPad®, Android™ телефони и таблети и за устройствата Windows Phone, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux и Symbian при наличие на мобилна или WiFi връзка.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ