Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 19 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 19 ноември

Три са важните промени при звездите, които ще определят и тоналността на седмицата. Преди броени дни планетата на разширението и късмета, Юпитер, смени своята знакова позиция. Този факт дава нови, по-мащабни перспективи за развитие на всички нива. Юпитер, наричан още „големия благодетел“ е в знакa на собствено владение Стрелец, а това увеличава силата и качествата на тази планета.

В продължение на една година можем да се надяваме на подобряване и позитивни трансформации в области, свързани с международни въпроси, пътувания, образование, законодателство, философия и личностно себеусъвършенстване. Усилва се стремежът към истината и справедливостта, нарастват желанията да се разчупят границите и да се докоснем до нещо ново и непознато.

Второто звездно събитие е свързано с планетата Венера, която на 16-ти ноември променя посоката си и отново преминава в директно движение. Денят, в който се случва това е критичен за финансови операции и за взаимоотношенията. Периодът на ретроградно движение на планетата разруши много илюзии и отношения, това беше период на пренареждане на ценностната система.

Третото събитие: ден след излизането на Венера от ретроградно движение, Меркурий, планетата свързана с менталните процеси и комуникацията, договорите и пътуванията влиза в ретроградно движение. Този период е до 6-ти декември 2018г.

Когато Меркурий е ретрограден, периодът е неефективен за:

*започване на нова работа

*стартиране на нови проекти

*подписване на договори

*регистриране на фирми

*важни бизнес комуникации и преговори

*покупки на автомобил

*покупки на компютри

Но този период има и своята положителна страна. Може да срещнете стар познат, съученик или приятел, чиито контакти сте изгубили.

Периодът е ефективен за:

*доизясняване на вашите идеи и получаване на нова информация свързана с тях

*вътрешен размисъл и пренареждане на мислите

*избистряне на идеите

*довършване на стари проекти и програми

И така, седмицата за *:

ОВЕН

Настроени сте към действие, въоръжени сте с нови бизнес идеи за разширение и завоюване на територии, служебни или лични.В началото на седмицата силната увереност, която усещате може да ви накара да вземете импулсивни решения, но бъдете предпазливи и заложете на стабилните позиции във вашата дейност. Бъдете внимателни и във финансовите операции. Добрата новина, е че напрежението във вашите взаимоотношения, лични и делови, се разсейва.

ТЕЛЕЦ

Доброто начало на седмицата ще ви върне настроението. Изминалият период беше доста напрегнат за вас. През тази седмица може да очаквате разрешаване на ваши юридически казуси, на въпроси, свързани с чужди инвестиции, спорни дела и документи. Действията ви сега могат да ви донесат добри резултати в бъдеще, но е необходимо да изберете вярната посока. Дните 16 и 17-ти са критични за вас, избягвайте конфликти на работното място, овладейте дълго потискания си гняв и бъдете по-дипломатични. Благотворно ще ви се отразят срещите с приятели или хора със сходни на вашите интереси. Нараства социалната ви активност, може да разчитате на подкрепата на околните или да смените средата си.

БЛИЗНАЦИ

Безгрижието ви през тази седмица ще бъде нарушено, за да постигнете успех ще се изискват повече усилия, но все пак в продължение на година във вашите взаимоотношения ще има сериозни обновления. През седмицата на дневен ред ще бъдат въпроси свързани с финанси, кредити, заеми или наследства. Дните, свързани с промяна на движението на Венера са критични за вашите лични взаимоотношения, но след тях очаквайте подобряване и нов свеж старт, които ще има отзвук и в по-далечно бъдеще.РАК

При вас продължава напрежението в личните и деловите взаимоотношения като критични са дните 16 и 17-ти. Повод на напрежението могат да бъдат предприети преди време рискове, свързани с финансови операции, които сега разклащат стабилността ви. Настъпва година, в която ще се подобрява и разширява вашата дейност, но това ще бъде свързано с много усилия и компромиси. В края на седмицата отделете време за вашите планове, свързани с чужбина било за почивка или работа - това ще ви даде положителен заряд за следващата седмица.

ЛЪВ

Новата седмица започва с творческо обновление, в продължение на една година за вас влизането на планетата на късмета в знака Стрелец ще бъде изключително вдъхновяващо. Животът като че ли ви поднася много нови положителни награди. Имате нужда от тази енергия, за да можете да се справите с натоварването на работното ви място, а и конфликтите с партньорите все още не са затихнали. В края на седмицата с дипломация и внимание от ваша страна в приятна атмосфера чрез задушевен разговор можете доста да подобрите охладнелите взаимоотношения.

ДЕВА

През тази седмица от вас се изисква да отделите повече време и внимание към самите себе си, с цел поемане на отговорности, както към вас самите, свързани с личния ви живот, така и към вашите деца. Ако сте творец, довършете започнатите проекти. И през тази седмица бъдете внимателни с финансите си, не предприемайте излишни разходи дори и да са свързани с работата ви - следващата седмица ще бъде по-подходяща за това. Свържете се с практичната страна от вашия характер, за да можете в края на седмицата да се радвате на щастливи мигове с вашия партньор.ВЕЗНИ

Седмицата изисква от вас довършване на задачи, свързани с дома, семейството или родител. Това може силно да ви изкара от равновесие, но предстоят дни, в които ще усетите подобряване и стабилизиране на личните отношения, а това  ще се отрази и на социалния ви статус, свързан с работа или бизнес партньорства. Нови знания или идеи ще ви помогнат да разширите приятелския си кръг, което ще ви даде ново поле за обновление.

СКОРПИОН

Ако искате през тази седмица, а и в бъдеще да разчитате на подобряване и разширяване на финансите ви, е необходимо да си наложите през седмицата да бъдете прецизни и внимателни в преговорите и разговорите, които ще провеждате като най-добре е това да се случи в началото на седмицата. Направете важни стъпки в посоката, която сте избрали. Очаквайте добри новини или нова информация от влиятелни личности. Добри са възможностите да се справите с конфликтната обстановка в къщи, да се решат въпроси, свързани с вашето местоживеене или отношения с родител. При вас се очертава също излизане от кризисна ситуация. В края на седмицата очаквайте приятни и заслужени награди, бонуси или повишение, което ще ви донесе голямо морално удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Започва вашият звезден период! Юпитер ще ви покровителства и в продължение на една година ще ви дава щедри дарове. Ще увеличи и подобри, това в което вие съзнателно сте положили усилия да подобрите. Седмицата е изключително силна за вас, изпълнена с много разговори, нови идеи, възможност за смяна на средата. Приливът на оптимизъм ще ви помогне да подредите приоритетите си и да се погрижите по-добре за стабилността на финансите си. Задействайте се и внесете промяната, която очаквате от много време. Възможно е тя да е свързана с вашия дом или семейство. КОЗИРОГ

Новата седмица започва с много отговорности, натовареността ви и служебните задачи ще ви завладеят до краен предел. Ще успеете да се справите, вашите качества като дисциплина, упоритост, амбициозност, трудолюбие и добра организираност отново ще ви издигнат в челните позиции. Насочете вниманието си към практични, земни цели, които ще подействат положително на чувството ви за сигурност. Не рискувайте с парите, тук бъдете предпазливи. Ако се налагат големи финансови инвестиции, поискайте компетентно мнение от хора, на които имате доверие или от тези, които ви подкрепят. Пазете гърба си, възможни са предателства от страна на хора от близкото ви работно обкръжение. Важни разговори могат да променят вашите бъдещи планове.

ВОДОЛЕЙ

В началото на седмицата недовършени служебни задачи от предходната седмицата ще очакват реда си. За да използвате ефективно импулса за действие, който усещате е необходимо да направите преоценка на важните за вас неща. В средата на седмицата ще се наложи да задействате решенията, които вече сте взели. Те могат да бъдат свързани, както с кариерното ви развитие, така също и с личния ви живот. Действията ви ще дадат добър резултат в бъдеще. Бъдете конкретни и подобрете концентрацията си, разсеяност или прекален идеализъм могат да ви изиграят лоша шега в края на седмицата.

РИБИ

Задействайте се до 16-ти ноември и започнете новите си проекти, свързани с обществени и граждански дела. Идеите и плановете ви могат да бъдат реализирани през тази седмица, а това ще се отрази и на финансовите ви знаци. Това няма да стане без сериозната подкрепа на родител или ваш приятел. Доверете се на интуицията си, организирайте се и заложете на дисциплината, това ще разсее много съмнения около вас. Юпитер в Стрелец ще ви дари с много нови идеи, но за да ги реализирате, ще е необходимо малко повече увереност и усилие.

Успешна седмица на всички знаци!

*Изложеното мнение е тенденция, точната прогноза зависи от целия хороскоп на личността.

Автор: Нина Ненова, астропсихолог

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ