Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 март

Седмицата е последна от шестмесечният –ин период в годината. Тази седмица е заключителна, носеща в себе си информацията от активиралите се събития в периода от 21 септември 2021г. до 20 март 2022г. Край и подготовка за ново начало, чиято тенденция е активна от началото на месеца.

Две важни събития се активират през седмицата, които ще повлияят допълнително върху хода на събитията: Пълнолуние в Дева на 18 март и Пролетно равноденствие на 20 март.

В дните около Пълнолуние се очаква ескалиране на събитията. Емоциите са силни, а реакциите импулсивни. Последните дни преди Пролетното равноденствие носят силна конфликтност в себе си, необходимо е осъзнатост за запазване на хармонията и баланса.

Седмицата е динамична в областта на социалната сфера. В  международен план ще се засилят социално-значимите мерки, водещи фактори са хуманността и човечността, подкрепата и съпричастността.

Появяват се възможности, които могат в голяма степен да повлияят върху развитието в бъдеще. Ентусиазмът, енергията, желанието за  активно действие, за нещо ново, постепенно ще се увеличават.

Търсенето на верния път ще продължава през срещата на старото, което е добре познато срещу новото, което е все още неизвестно. Важно е да уравновесим двете сили на вътрешно ниво, да запазим ценността на придобития опит, търпението и отговорността, да изградим  стабилна опора, върху която да надграждаме със смели стъпки към новото и прогресивно в живота си. Новото не изключва старото, което е стабилно и устойчиво, доказало своята непреходност, но заедно двете енергии могат да накарат чудесата да се случват в живота ни.

ОВЕН

Запазете темпото от началото на месеца. Социалната ви активност продължава да бъде висока. През тази седмица е важно да определите приоритетните за вас теми. С преминаването на Слънцето в Овен на 20 март за вас започва силен, активен период, в който ще задвижите програмата за цялата година до следващото пролетно равноденствие. Приемете седмицата като вид подготовка, разчистете и освободете пространство за новото, което искате да започнете. Вашият планетен управител Марс транзитира в знака Водолей, желанието ви за повече свобода се усилва, а с него и желанието за постигане на ваша мечта. До рождения ви ден имате възможност да се освободите от всичко, което е загубило своя смисъл. Средата ви на взаимодействие се променя, а хората около вас ще изиграят важна роля в развитието на събитията в бъдеще. Бъдете внимателни, ако сте преуморени, дайте си почивка, отделете повече време за вашите деца или любими занимания, това допълнително ще увеличи енергийния ви заряд.

ТЕЛЕЦ

Желанията ви за промяна ще задействат важни събития през седмицата. Венера и Марс в знака Водолей транзитират през вашия дом на социалната активност и кариерно развитие. През тази седмица някои от целите, които са били приоритетни в последните шест месеца ще загубят смисъл. Желанието ви за заемане на по-престижни позиции или да докажете себе си ще се усилва. Непредсказуемост и непредвидени ситуации ще ви накарат да действате импулсивно или да бъдете по-капризни. От една страна желанието ви за нещо ново, различно и вълнуващо е силно, но от друга се стремите към сигурност и стабилност. Кое ще надделее? Добрата новина е, че получавате силна подкрепа от страна на вашите приятели, покровители, съмишленици. За някои от вас това е период на заслужени награди от положени усилия от минал период, за трети това са по-добри приходи от вашата основна дейност.  Съществува възможност лесно да се подведете или примамливи предложения да се окажат не толкова благоприятни. Разчитайте на интуицията си.БЛИЗНАЦИ

Март е един от най-силните в посока социално или кариерно развитие за вас. През тази седмица ще се активират важни събития, които допълнително ще внесат нови възможности в общественото ви положение. Кариерата ви е областта, в която можете да направите съществени промени, да повлияете или да вложите в максимална степен енергията си. Шансовете ви за успех са изключително силни. Това, което сте започнали или ще започнете ще се развива и през следващите месеци. Периодът, през който преминавате ви дарява с изключителни възможности да въздействате върху източниците си на доходи в положителна посока. Това може да бъде и вид подкрепа от страна на влиятелна личност. Съвместно със съществуващите възможности вие сте насочили поглед към вашето развитие в бъдеще. За някои това е период на планове свързани с далечни пътувания, а други дори ще ги реализират. Богатият информационен поток е източник на много идеи. А действията ви досега могат да завият в нова посока.

РАК

Вие задавате посоката на събитията през седмицата. Социалната ви активност е висока, а служебните ангажименти също са повишени.  Кариерното ви развитие продължава да бъде водеща тема поради многобройните възможности, които идват към вас. През тази ключова седмица насочете вниманието си към вашето развитие в една по-далечна перспектива, в по-близък план това са следващите шест месеца. До края на месеца ще можете в значителна степен да повлияете върху вашите финанси. Съществуват нови възможности, които ще повлияят върху него, а от друга страна е необходимо да уреждате  финансови въпроси свързани с кредити, данъци, наследствени въпроси. Ако можете да увеличите финансите си това е добър показател, но са възможни и по-високи разходи. В този случай ще се наложи да направите разчет на парите си. Можете да се доверите на интуицията си тя ще ви помага да правите правилни преценки за хора и сутуации.

ЛЪВ

Месец март не е от най-спокойните за вас. Конфликтността е повишена, а партньорските ви взаимоотношения са зона на най-високо напрежение. Възможни са допълнителни стресови ситуации свързани с хора, от които най-малко очаквате, а за някои от вас напрежението може да бъде свързано с юридически казуси. За повечето представители на знака трансформационнният период свързан с поемане на нови отговорности продължава. Промяната във вас самите ще внесе промени в партньорските ви взаимоотношения, а също така ще окаже силно влияние върху финансовото ви състояние. Допълнително през тази седмица може да разчитате на  щастливо стечение на обстоятелствата или подкрепата на влиятелни личности, партньори, които ще подпомогнат процеса. Ако ви се налага да правите сериозни инвестиции е необходимо да подходите много внимателно без излишно предоверяване. Бъдете внимателни при работа с документи, капиталовложения и подписване на бизнес договори.ДЕВА

Март и най-вече докато слънцето транзитира през знака Риби не е от най-лесните за вас. Емоциите ви идват в повече и изместват вниманието ви от ежедневните дела. Тази седмица се очертава доста емоционална поради предстоящето Пълнолуние в Дева, но добрата новина, е че в зависимост от това, което искате лесно можете да повлияете върху събитията. Част от събитията ще носят елементи на изненада, а други ще бъдат белязани от чувство за несигурност, съмнения и неясноти. Основните събития ще бъдат свързани с вашата основна дейност и партньорски отношения. Конфликтността на работното ви място е повишена, но чрез правилното поведение, което е лишено от критичност ще можете да внесете повече хармония или да достигнете до компромисни решения. Довършвайте и финализирайте започнати проекти, отделете време и помислете какво ново ще предприемете в следващите шест месеца. Седмицата е силна за собствениците на бизнес, творците, занимаващите се с политика. Името ви всред обществото продобива все по-голяма известност и уважение.

ВЕЗНИ

Силна седмица, в която отново акцент ще бъде вашата основна дейност или начин на живот. Месец март е благоприятен да разширите вашата дейност, да направите промените, които от дълго време замисляхте. Имате подкрепата не само на звездите, но и на вашите покровители, висшестоящи или в друг случаи може да получите повишение поради вашите лични качества и заслуги. Успехът е на ваша страна, а допълнителните финансови приходи ще ви осигурят стабилност. Двете планети, отговарящи за връзките - Венера и Марс във Водолей и през тази седмица ще активират събития, които ще ви накарат да се чувствате щастливи. Приливът на енергия и чувства ще ви даде тласък да започнете нов проект, самостоятелна дейност или творческо произведение. При някои от вас радостните събития могат да бъдат свързани с децата ви, а други, които са свободни могат да срещнат любовта чрез необикновено запознанство, което ще прерастне в романтично увлечение.

СКОРПИОН

През тази седмица продължете с дейностите, които досега ви носят положителен резултат. Социалната ви активност е висока, а повишеното напрежение ще ви кара на моменти да изпускате парата, което ще влоши взаимоотношенията ви най-вече с близките ви или с колегите. Балансирайте като намерите време за себе си, за вашите любими занимания или взаимодействия с членове на семейството, деца  и любими хора. При правилно преразпределяне на времето ще имате възможност да се насладите на любимите си занимания или  романтични увлечения. Приемете дните през тази седмица като вид отпускане и подготовка за активния период, който ще стартира от следващата  седмица. Периодът е силен за собствениците на бизнес, самостоятелна практика, творците, политиците. Все пак домът, средата на съществуване и взаимоотношенията с близките ви ще ангажират вниманието ви до края на месеца. Търсете компромисните решения, осигурете си подкрепата на вашите близки.

СТРЕЛЕЦ

Повишените  ви социална активност и работна натовареност ще продължават и през тази седмица. Но сега повече от всякога ще се наложи да постигнете баланс, който всъщност ви е доста труден, а именно баланс между работна заетост и семейни отговорности. И през тази седмица ще се развиват събития, които са свързани с  дома и семейството ви. Те могат да са свързани с благоустройство на дома, покупка на имот, битови въпроси или желание от ваша страна да прекарвате повече време в уюта на домашната среда. Ако ви предстои смяна на местоживеенето или уреждане на имотни въпроси свързани с покупко-продажба можете да разчитате на повече късмет. Богатият информационен поток е носител на нови идеи и възможности, бъдете насочени към целите ви свързани с успешно развитие в близко бъдеще. Част от възможните сценарии е подписването на договори и споразумения, покупко-продажби или сделки свързани с инвестиции. Ако подходите прагматично ще повишите приходите си.КОЗИРОГ

Процесите през тази седмица ще бъдат продължение на тенденцията зададена през предходната. Последна седмица, в която все още можете в максимална степен да постигнете най-доброто в сферата на комуникацията и информацията. Подкрепата на звездите и на вашите покровители ви гарантира успех в създаването на нови запознанства, информацията, обученията, пътуванията, подписването  на договори и споразумения. Сега е моментът ако имате нарушени взаимоотношения  вашите: съседи, колеги, братя и сестри да внесете повече яснота и да ги заздравите. Богатството на информационният поток ще повлияе положително върху работните ви процеси, върху вашето себеутвърждаване в колектив, а от там и върху вашите доходи. Избягвайте финансовите рискове и прекалени разточителства.

 ВОДОЛЕЙ

Движете се интуитивно, в синхрон с енергийният поток, а той ще ви показва посоката не само през тази седмица, но и в близките месеци. От миналата седмица с преминаването на Марс и Венера в знака Водолей вие сте по-активни, дейни, ентусиазирани, в допълнение тези качества са допълнени с чар и магнетизъм. Вие сте във вихъра на най-смелите си мечти и можете да сбъднете това, за което мечтаете. Желанието ви за промяна и нещо ново е неудържимо, но все пак не бързайте. Възможни ни са усложнения, които ще внесат нова доза необходимост от отговорност или запазване на стабилните структури в живота ви. Предпазвайте се от импулсивни и прибързани решения. Имате възможност да преподредите приоритетите си и да повлияете положително върху вашите доходи.   

РИБИ

Успехът и късметът са на ваша страна. Силното присъствие на планети в знака Риби отворя много нови възможности и шанс да започнете живота си по един нов начин. Важно е да насочвате тази силна енергия в градивна посока свързана с осъществяване на вашите цели. Вярвайте в успеха си, преработете всяко чувство, което може да ви създаде неувереност и уязвимост най-вече в дните около пълнолунието, което е във вашият срещу положен знак и ще ви направи по-емоционални. През тази седмица ще се наложи да разрешавате важни казуси свързани с вашите партньорски връзки и взаимоотношения. В добра позиция сте да защитите собствените си  интереси, действайте в посока стабилизиране на тези връзки, които са необходими за вашето развитие или ви носят удовлетворение. Възползвайте се в максимална степен от благоприятната тенденция, начинът е активно действие. В друг вариант при някои от вас е необходимо да  приключат  с процеси  от минал период. Ако се нуждаете от повече почивка или уединяване, дайте си го.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ