Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 21 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 21 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 21 юни

Седмица след новолунието в Близнаци, но все още под влиянието на ретрограден Меркурий. Седмица, в която за втори път през годината се активира квадратурата между Сатурн и Уран. Цялата 2021г. ще бъде белязана от напрегнатото взаимодействие между тези две водещи планети. Тяхната точна квадратура задвижва ключови въпроси относно работни процеси, ситуации от минал период, които изискват нови решения. Често, когато човек не е готов се случват непредсказуеми и разрушителни събития, които го насочват към промяната.    

Новаторът Уран срещу консервативният Сатурн, който се намира в прогресивния знак, управляван от Уран, Водолей - тази позиция ще генерира промени, които в по-голямата си част за добро. В същото време фиксираните знаци, в които се намират двете планети ще се съпротивляват на промените.

Всички обстоятелства налагат необходимостта от промяна. Периодът е преходен, свързан с приключване на определени етапи от стария познат начин на живот и приспособяване  към нов модел на живот. Кой, кое, какво ще надделее? Въпрос, на който отговорите ще се изясняват във времето!

Допълнително Меркурий е ретрограден към нас се връщат ситуации от минал период.

Седмица след слънчевото затъмнение. Нови възможности чрез преодоляване на стари съпротиви.

Положителната новина: Марс, планетата на действието и активността е в знака Лъв, огнен, динамичен, силен.

Венера в Рак дарява женската половина на човечеството с нежност, лекота и състрадание. Добър период за хармонизиране на междуличностните взаимоотношения, което ще се отрази положително и на работните процеси.

ОВЕН

Ще сте сигурни, че се движите в посоката, която искате, по  резултатите, които продължават да идват към вас. Тези, които са постигнали стабилност в своето кариерно развитие могат да насочат повече усилия към себе си, към себеосъществяване, рекламиране и обновяване на дейността. Марс, вашата водеща планета е в огнения знак Лъв, той ще ви настрои към важни теми свързани с вас самите, това, което обичате, свободно време, реклама. Ретрограден Меркурий все още ще ви подкрепя в работа с документи, информация и взаимоотношения. Преразглеждане на договорни отношения или усвояване на нова информация са изключително ефективни занимания в този период. Бъдете внимателни при подписване на документи, движете се в посока сигурност и запазване на придобитото. Обещания за бързи пари, лесен бизнес могат да бъдат подвеждащи. За други представители на знака периодът е подходящ за изясняване и вид подготовка за нов старт. Средата ви на съществуване и най-вече приятелските ви отношения се променят, връщане на хора от миналото или слагане край на изчерпали своето време отношения. Тези от вас, които са положили усилия и повече труд в своята дейност през минал период могат да разчитат на по-добри финансови резултати. В друг аспект не се предоверявайте и не инвестирайте в неясни идеи, може да загубите. Продължава процесът на структурни промени  в колектива или организации, това могат да бъдат приятелски отношения или такива, които са на работното ви място и определят финансовото ви състояние. През тази седмица ще се активират ситуации, свързани със задължения и отговорности към членовете на вашето семейство или необходимост да намерите повече време за близките си, за вашите деца или любими занимания. Очакват ви положителни емоции, породени от романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица и събитията, които ще се развиват в нея са продължение на предходната. Няма да липсват изненади и внезапни ситуации, които могат да разклатят присъщото ви спокойствие. Ситуации от минали периоди, свързани с приоритетните за вас теми, които засягат социалното ви положение, кариерно развитие или брачни отношения, изглеждащи неразрешими д сега, могат рязко да се променят. Вашата задача е да се възползвате от създадената енергия и да внесете обновление в посочените теми. Подходът и крайният резултат зависят от вас. Новолунието в Близнаци активира вашия дом на ценностите, приоритетите и финансите. Тези теми ще продължават да бъдат изключително важни за вас, да търсите вид подкрепа, нови решения или да интегрирате и развиете нови умения. Ако все още нямате яснота какво да предприемете през следващите две седмици, ще има доста осветляващи ситуации, които ще ви помогнат да определите посоката. Доверете се на вашите опитности, на това, което сте постигнали досега. Всичко е резултат от вашата вътрешна стойност. Ако искате по-високи успехи, работете върху себеоценката си. Промяната и новото изискват по-скоро пренастройка на ментално ниво, а останалото е вътре във вас. Бъдете прецизни в начина, по който инвестирате своите пари. Внимавайте при попълване на документи.

БЛИЗНАЦИ

Вие все още сте главните герои, все още можете да въздействате, да помагате и променяте събитията в най-голяма степен. Преминавате през вашия слънчев период, а Марс в Лъв допълнително ще ви подкрепи със сила, увереност, позитивизъм, ентусиазъм. Той транзитира през вашия дом на менталните процеси, пътуванията, договорните отношения, обученията, мислите. Насочете вниманието си към това, което искате. Преработете ситуации от миналото като погледнете по нов освежаващ, осъзнат илли духовно обогатен начин.  Вие сте на път да поставите ново начало в своя живот, а стилът ви, уменията ви, знанията ви ще помогнат на мнозина в този сложен преходен период, защото това, което сте вие, знаете и можете, останалите ще се налага да развиват и прилагат в един по-продължителен период. Ориентирайте се в целите си и бъдете последователни в действията си. Информацията, знанията и опита, които имате са стабилна основа, но може би идва време да преразгледате отношенията си, да създадете нови партньорства или да приемете подкрепа. Екстравагантна покупка или щедри подаръци ще повишат градуса на настроението ви през седмицата.РАК

 Планетното разположение към момента ви поставя в процес на преоценка и анализ на смисъла на живота ви, необходимост от вътрешно обогатяване и пълнота. За някои от вас животът продължава своя ритъм според направените избори, предизвикани от сложни събития и обстоятелства. Положителната вълна на промяната ще усетите най-вероятно в по-голяма степен след рождения си ден. Все още са активни  ситуации, свързани с вашето минало. Това може да са казуси,  които са извън контрола ви, които са били невъзможни за разрешаване във времето. Средата ви се променя, но тя в голяма степен може силно да повлияе на финансовото ви състояние, което е фокусна тема не само към момента, но с тенденция за промени до края на  годината. Оттеглянето от обичайния ви начин на живот, обръщането навътре и изследване на дълбините на подсъзанието ви ще ви помогне да осъществите връзка с вашата интуиция, а резултатът ще бъде избор на вярна посока.

ЛЪВ

През тази седмица е възможно да се активират някои недовършени ангажименти, свързани с работата ви или ежедневието. Марс, планетата на действието и активността е във вашия знак. Бъдете максимално внимателни, не бързайте, избирайте къде и в какво ще влагате енергията си. Възможни са  внезапни обрати и изненади, засягащи  вашите цели, планове за бъдещето и мечтите ви, но това е тенденция, зададена през изминалия период. Каквото и да се случи, в бъдеще ще осъзнаете положителното му влияние върху живота ви. В първите дни от седмицата ще се наложи да положите усилия, за да поддържате равновесието. Налага се да разпределяте вниманието и времето си между работните ангажименти, семейни отговорности и взаимодействията с вашите партньори. Предпазвайте се от пренатоварване, което може да ви направи критични и капризни, това ще внесе усложнения. Среща с приятели или с хора със сродни на вашите интереси ще ви подейства успокояващо. В края  на седмицата намерете  време за почивка или любими занимания.

ДЕВА

За вас тази седмица е финална що се отнася до довършване на работни проекти, отговорности, договорни отношения.  Ретроградно движещият се Меркурий ви предостави благоприятни възможности да преразгледате дейноста си, да обмислите нейното движение в бъдещето, възможности за разширение извън пределите на страната. Тази тенденция през настоящата седмица ще бъде фокусна. В друг вариант обмисляте пътувания зад граница или възможност за надграждане на вашето образование. До голяма степен взаимодействието ви с другите, в това число партньори ще влияят на събитията през седмицата. Партньорските ви взаимоотношения се нуждаят от преразглеждане и изясняване. Пренатовареното ви работно ежедневие, взаимодействие с колеги, работодатели ще води до нервни сривове. Отделете време за здравето си, променете начина си на живот, почивайте.ВЕЗНИ

Новолунието  в Близнаци ви отвори възможности да разширявате хоризонтите си на развитие, да разчупите границите, да се развивате и следвате мечтите си. Възможностите, които идват към вас са свързани с нови контакти, идеи, информация или пътувания. До голяма степен промените, които се случват сега в живота ви са в резултат на действия от минал период. Животът ви се променя, а събитията, които се случват водят до преоткриване на вашето истинско аз. През тази седмица можете да работите върху вашата себеизява, нов имидж или да направите реклама на дейността си. За тези от вас, които обмислят нов проект, създаване на собствен бизнес или дейност, тази седмица предоставя възможност за окончателна подготовка, а след 24-ти юни  ще можете да предприемете смело крачка напред към реализиране на идеята. Отделете време и преразгледайте приоритетите си.

СКОРПИОН

Периодът е напрегнат за представителите на вашия знак, най-вече за родените в първата декада. През седмицата ще има събития, които отново ще поставят на проверка вашите умения за постигането на  баланс и компромиси. Новолунието в Близнаци и ретрограден Меркурий продължават да поставят акцент върху финансови въпроси и взаимодействие с вашите партньори, лични или делови. Ще търсите решения на проблемите и неудовлетворението, натрупани от изминал период на взаимодействие. За някои от вас промяната, която възниква в областта на партньорствата е проява на дълго потискано вътрешно неудовлетворение или компромиси. Повод за допълнително напрежение могат да бъдат казуси, свързани с уреждане на имотни въпроси, премествания, преобразования в дома и семейството. Грижете се за здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Динамична,  но и емоционално заредена  седмица, носеща силно желание за промяна и нов статут, активирани от Марс в огнения знак Лъв. Възможни са внезапни обрати, водещи са изборите, които ще направите, решенията ви ще окажат въздействие върху  един по-дълъг период от време. Предпазвайте се от словесни двубои на работното място, импулсивни реакции, които могат до доведат до загуба на основни позиции. Ще продължават да се възстановяват ситуации, които искат нови решения. Фокусът ви до голяма степен е насочен към вашите партньорски отношения в личен и делови план. Всичко зависи от това, което сте постигнали заедно до този етап. Темата, свързана с взаимоотношенията, ще бъде актуална в по-дълъг период. Сега имате възможност да поставите основите, които  ще ви гарантират положителни резултати в следващите месеци.КОЗИРОГ

Социалната ви активност е висока, но в работния ви ритъм, среда, колектив се увеличава необходимостта от промяна, преобразуване, преструктуриране. Бъдете активни и взаимодействайте, научете нова информация, подписвайте договори и споразумения. Там, където има напрежение, внесете баланс чрез дипломатично отношение и изясняване. Възможно е връщане към вас на ситуации от минал период, които ще ви ви осигурят повод да приключите определени работни взаимодействия и да създадете нови по-успешни и престижни. Приемете тази седмица като възможност да преосмислите на този етап от живота си кое или какво е ценно за вас, кой има стойност или значение. Това могат да бъдатважни и значими за вас хора работа, цели. Равносметката може да не е приятна, но ефектът ще бъде изчистващ и трансформиращ. Избягвайте финансови рискове, теглене на кредити през тази седмица или покупки на скъпи вещи, техника, автомобил.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте във вихъра на събитията, преплитат се ситуации от минали периоди, които по някакъв начин ви теглят назад, но в същото време пред вас има много нови предложения, които ви карат да се движите  напред. Тази седмица е финална в подготовката ви за пристъпване към активно действие след 24 юни. Първите дни от седмицата са изключително благоприятни за водене на  преговори, за усвояване на нова информация, за преразглеждане на договорни отношения. Събития от изминал период ще изискват вашия креативен подход. Стъпките, които ще предприемете сега, изборите, които правите ще се развиват до края на  годината. Седмицата е подходяща да изчистите недоразумения с членове на вашето семейство, казуси свързани с имоти или подобрения в дома. С преминаването на Марс в знака Лъв, за родените в началото на знака Водолей ще се активира темата, свързана с партньорски отношения. Хармонията, постигането баланс зависят от вас.

РИБИ

Събитията през тази седмица се движат по инерция според зададената посока от предходната. Бъдете внимателни в първите дни от седмицата като избягвате провокации, импулсивно взети емоционални решения, особено по отношение на вашите финанси. Доверете се на силната си интуиция, избягвайте прибързани решения. Лесно ще се справите с повишената конкуренция или конфликтни ситуации възникнали на работното ви място. Бъдете дипломатични и толерантни, плувайте във вълните на живота по линията на най-малкото съпротивление, това ще ви осигури защита и подкрепа от силните на деня. През тази седмица ще имате възможност да подредите своите цели, чието изпълнение можете да стартирате през следващата седмица. Чувствителността и интуицията ви са повишени, намерете време за отпускане, релаксиращи дейности, медитация. Или пък се настройте на вълните на любовта и вашите любими занимания. Погрижете се за здравето си.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ