Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 15 до 21 юни

Атмосферата от миналата седмица запазва тенденциите за напрежение и неясноти и при това ще се добавят нови,  усложняващи фактори. Намаляващата Луна поставя акцент върху довършване и приключване на дейности. Меркурий, който е в знака на сигурността Рак, забавя движението си на 17 и 18 юни, а след това преминава в ретроградно движение, съчетано с Новолуние в Рак и Затъмнение. Някои събития ще утихват, за да наберат нова сила и да излязат на преден план още веднъж, когато наближи затъмнението на 21 юни. Напомням ви, че при затъмнения енергиите са много мощни, а преценката е силно затруднена.  В следващите няколко дни след затъмнението е добре да се избягват вземането на важни решения, генерирането на конфликти и агресивната среда.

При затъмнение, подтиснатите енергии бликват с голяма сила. Затъмненията могат да предизвикат внезапни събития, чиято цел е да внесат промяна в живота ни, да ни извадят от удобната зона на комфорт. Тези събития изискват сериозни трансформации с цел приключване със старото и даване път на обновлението чрез нови обстоятелства в живота ни.

Ще приключват процеси, започнали около затъмненията в периода 26 декември, 2019 г. - 10 януари, 2020, но ще се активират нови процеси. Слънчевото затъмнение ще сложи  край на един цикъл и ще подготви  новото начало на следващия цикъл. Това е един силен период за освобождаване от лична, родова и колективна карма.

ОВЕН

Ако не се поддадете на контрола на емоциите си и склонността към прибързани решения, през седмицата ще можете да владеете ситуацията. Насочете вниманието си към търпението и запазване на стабилните структури, които сте създали досега. Активни действия, започване на нови проекти не ви се препоръчват. Забавено движение на Меркурий, в съчетание с мъглата от затъмненията ви насочват към довършване и приключване на задължения, договорни отношения, взаимоотношения. Бъдете максимално концентрирани при шофиране, водене на делови разговори и уточнения. В дните около Новолунието, напрежението може да се повиши. Към вас ще се върнат стари ситуации, засягащи семейни отношения, недвижима собственост, отношения с родители. Все пак не изпускайте от фокус основните си цели. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние. Бъдете умерени в разходите, а прекалените  разточителства могат да доведат до бъдещи затруднения. Ориентирайте се към откриване на  нови източници на доходи.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще ви настрои към занимания, които са свързани с познати за вас „води“. Водещата тема, която ще се развива в един по-дълъг период от време е свързана с приоритетите ви, постигане на желаните доходи, активиране на нови източници, но и най-вече запазване на стабилните структури. Засиленият информационен поток ще насочи вниманието ви към нови възможности, свързани с научаване на информация, преразглеждане на договорни отношения, възстановяване на стари контакти, срещи с нови личности, които могат да ви покажат нова посока в живота ви. Все пак, бъдете предпазливи, информацията е огромна, замъгляването и неяснотите около развитието в бъдеще, в съчетание със стационарен Меркурий, препоръчват да се вслушате в своята интуиция и да не избързвате с крайни решения. Бъдете активни в приключването на задачи от минали периоди, а така също се освободетеа от контакти и взаимодействия, които ви ограничават.

БЛИЗНАЦИ

Слънчевият период, който при вас се активира след рождения ви ден, ви дарява с прилив на енергия, ентусиазъм, позитивизъм, желание за промени. Все пак не пренебрегвайте факта, че преминавате през коридор, създаден от затъмненията, бъдете умерени, овладейте склонността си към взимане на прибързани решения най-вече в дните около Новолунието. Меркурий, който е ваш планетен управител, забавя движението си, което ще се отрази със забавяне на менталните процеси. Отделете време и подредете мислите си според посоката, в която искате да се движите макар и на този етап тя все още да не е ясна. Огледайте живота си досега, оценете това, което ви е донесло успех и ви е извело напред, а останалото пуснете. Изчистете всички мисли, които ви пречат да имате живота, който искате. Намирате се в период на сериозна пренастройка.  Можете да преодолеете всяко предизвикателство, опитайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията си да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, чрез репутацията, която сте си осигурили, можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо обществено положение. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си.РАК

Запазете линията си на движение от предходната седмица. Преходният етап между двете затъмнения ще ви направи емоционални, до голяма степен апатични, но в същото време ще се наложи да вземете важни решения, от които ще следват развитията на събитията. Възможно е към вас да се върнат с цялата си тежест казуси от един по-дълъг предишен период. Довършване на работни проекти, взаимодействия със служители, шефове допълнително ще оцветяват ежедневието ви. Новолунието, съчетано със затъмнение е във вашият знак. То ще постави акцент към самите вас, вие сте  притегателният  център. Фокусирайте се върху себе си, приключете с това, което ви е ограничавало до този момент. Това могат да бъдат работни взаимодействия или взаимоотношения от личен или делови аспект.

ЛЪВ

В периодът между двете затъмнения не бързайте гръмко да изразяване недоволството си. Възможно е събитията, които се случват, да не влизат в плановете ви. Не насилвайте нещата, избягвайте да налагате волята си. Отпуснете се и приемете случващото се, действайте по линията на най-малкото съпротивление. Поддържайте нивото, което постигнахте досега. Работните ви ангажименти изискват вашето внимание, утвърждаване  и усилия. Това ще повлияе на авторитета ви, а така също и на финансовите доходи. Фокусирайте се върху довършване и приключване на задължения от минал период. Затваря се една врата, но ще се появят нови възможности. В този преходен период към вас ще се активират основно процеси, свързани с миналото и кармата. Освободете се от всичко, което до момента ви е ограничавало да вървите напред. До голяма степен то може да бъде свързано с приключване на взаимоотношения. Погрижете се за здравето си като намерите време за любими занимания и почивка.

 ДЕВА

Ако се налагат действия, то бъдете по-активни в първите дни от седмицата. Не се препоръчват обаче започване на нови дейности или сериозни финансови инвестиции. В следващите дни насочете внимание към довършване и финализиране на дейности, свързани с поети работни ангажименти, взаимодействия с колеги, семейни задължения. Екскалират  неясноти, объркване и нарушения в партньорските ви отношения.  Разминаване в гледните точки или липса на правилно разбиране през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Появява се необходимост  от  уреждане на финансови въпроси и цели, свързани с  развитието ви в бъдеще. Тази последна седмица може да постави кулминация и в процеси свързани с професионалното ви развитие. ВЕЗНИ

Седмицата може да бъде по-напрегната от предходната. От вас се очакват важни решения най-вече в първите дни от нея. Бъдете предпазливи там, където нямате яснота, но и кардинални там, където дълго сте отлагали да реагирате или сте били в неудовлетворителна ситуация. Към вас ще се върнат ситуации от минал период, които се развиваха през последните години. Седмицата ще активира една важна за вас тема, партньорски отношения лични или делови като основното напрежение може да бъде най-вече в служебните партньорства. При някои от вас промените в това направление са започнали, а при други са в процес на активиране. Какво ще запазите и с кого или какво ще се разделите? Бъдете предпазливи пред кого споделяте идеите си, целите си най-вече  на работното ви място. Проявете  решителност, направете избор - понякога съдбата изисква само това, за да ви отвори нова врата. Възможен е и вариант при който, всичко е спокойно и животът ви тече хармонично. Това ще ви покаже, че до тук сте направили верните избори, които ще ви позволят да се отпуснете,  за да запазите добро здраве.

СКОРПИОН

Ако линията ви на поведение през миналата седмица ви е донесла добри резултати, то запазете посоката. Въпреки поговорката, че рибата се лови в мътна вода, то сега в периода между двете затъмнения, това няма да бъде възможно. Довършвайте и финализирайте договорни отношения и партньорства. Въздействайте там, където можете като не губите от поглед основната си цел. Резултатите  ви ще бъдат по-добри ако насочите вниманието си към това да получите вид подкрепа от влиятелни личности или вашите партньори. Търсете и взаимодействайте, бъдете отворени към компромисни решения и не позволявайте на парите да застанат между вас. Конфликтността и напрежението могат да предизвикат загуби на позиции. Въведете в ред финансовите си документи и дела. 

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица ще се наложи да възстановите  щетите от предходната. Динамиката продължава, неудовлетворителните ситуации , които идват към вас са от много страни. Какво да направите? До голяма степен ще се наложи да се съобразите с желанията и изискванията на другите в няколко направления: работни и делови отношения, семейството и взаимодействието с неговите членове, а така също  и в отношенията с вашите партньори-лични и делови. Случващото се е естествено продължение на събития, които са  възникнали в предходен период. В максимална степен довършвайте, изчиствайте и приключвайте всичко, което може да застане между вас и важните хора в живота ви. В седмицата между две затъмнения  посоката напред не се вижда. Не се препоръчват започване на нови дейности и връзки.  Обърнете повече внимание на вашите дом и семейство, вложете енергия и усилия да подобрите или  възстановите атмосферата - вид преустройство или  ремонтни дейности могат да повлияят положително. КОЗИРОГ

В тази последна седмица от Лунния месец, която е финална , свързана с приключване на един етап, най-добре е да насочите фокуса към себе си, към семейството и децата си. Оттеглянето от работните процеси ще ви се отрази добре, ще можете да натрупате енергия, за да се подготвите  за един нов етап. Направете ревизия на живота си до тук. Постарайте се в максимална степен да си изясните своята печеливша позиция в един или друг случай. Разгледайте партньорските си отношения, взаимодействайте и преговаряйте за интересите си. Възможно е  да приключите онези партньорства и контакти, които  ви ограничават да продължите напред. Ако се налага да защитите интересите, бъдете адаптивни и гъвкави, избягвайте споровете и конфликтите. Като цяло, за вас това е седмица за анализ и вид подготовка.

ВОДОЛЕЙ

И при вас се наблюдава фаза на отпускане, преосмисляне и пренастройка  за нещо ново. Тенденцията, която следвате се нуждае от време, анализ, нови разговори и взаимодействия, за да можете да я обновите и доведете до край. Това могат да бъдат работни процеси, договорни отношения, взаимодействия с членове на вашето семейство. Собствениците на бизнес трябва да насочат вниманието си към преразглеждане на формата - допълнете с нови елементи или взаимодействия. В максимална степен се организирайте и довършете проекти от минал период. Изчистете тези контакти и взаимодействия, които ви спират да постигате целите си и да продължите напред. В дните около Новолунието са възможни конфликтни ситуации с вашите близки. Отделете време и се погрижете за здравето си. Начинът ви на живот се променя, а следващата седмица ще ви даде нови казуси за решаване.

РИБИ

Благоприятна седмица за вас, до голяма степен вие можете да направлявате събитията, ако приемете позиция за действие в посока към постигане на това, което искате. Старайте се да не реагирате на случващото се около вас. Уловете вълната като се доверите на интуицията си. Тази седмица е свързана с приключване на един етап и подготовка за преминаване на следващо ниво. Резултатите, които сте постигнали на работното си място и позициите, които заемате ви носят удовлетворение. Затъмненията активират ситуации от миналото, свързани с работни отношения или взаимодействия с приятели, авторитети. Използвайте креативност, приложете творчески подход, за да запазите това, което е стойностно. Акцент през седмицата ще бъдат задълженията към вашето семейство, дом, отношения с родители или желание да се усамотите, да посветите част от времето за себе си, да се насладите на домашен комфорт и уют.  

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог