Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 април

През тази седмица ще се наложи да забавим темпото. Луната е в намаляваща фаза, насочваме се към постигането на  стабилност, устойчивост в създаденото досега и последователност в действията. Посоката е зададена, в много случаи е възможно непредвидени обстоятелства да оказват влияние, да предизвикват размествания и промени.

На 20-ти април слънцето преминава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни настрои към отговорности, свързани със семейството, традициите, търсене на стабилност и финансовата сигурност.

Присъствие на, Слънцето, Меркурий, Северен Възел и Уран в Телец ще поставят акцент върху основните теми на знака - сигурност и пари. Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме енергия от всичко около нас. До 21-ви май, докато слънцето транзитира през знака Телец, важните теми ще бъдат финансовата стабилност, работни процеси, съчетаване на работа и почивка, себеутвърждаване и реализиране на собственият потенциал.

Телецът е знак, свързан с ценностната система и стойностите в живота. Важен ще бъде въпросът за себеоценката. Още  в първите дни на седмицата ще се усети силното влияние на Уран в Телец, което ще активира изненади и неочаквани събития. Уран действа внезапно, разрушително, но само към това, което не съответства на нашия път на развитие. Необходимостта от адаптация към новото и промените е наложителна. Информационният поток е силен, комуникацията, новите контакти, обученията могат значително да повлияят върху изграждане на нов вид партньорства, които да окажат положително влияние върху проспетитета.

ОВЕН

Ако вече сте стартирали нов проект, дейност, през тази седмица продължете посоката, която сте избрали. А ако сте от тези представители, които се нуждат от още време, продължете да водите разговори, преговаряйте за интересите си, преосмисляйте и въздействайте, там където е необходимо. До 21-ви май  навлизате в етап на стабилизиране и необходимост от постигане на сигурност най-вече в областта на вашето финансово положение. Внезапни ситуации и обрати не са изключени. Те ще доведат до промяна във вашите приоритети, преосмисляне на това, което е важно и значимо за вас на този етап. Продължава периодът на отстояване собствените си позиции, на преговаряне за интересите си, за това, което ви харесва. Новите възможности и предложения, които идват към вас, могат значително да повлияят на финансовото ви положение и стабилност, но все пак инвестирайте разумно, възможни са изненади. Доверете се на интуицията си, изберете вярната посока.

ТЕЛЕЦ

Силна и значима седмица, която активира невероятни възможности, чрез които да реализирате целите, които сте си поставили. От вас се иска да бъдете инициативни и да направлявате живота си в посоката, която искате. Силното присъствие на знака Телец е изразено чрез Слънцето, Меркурий, Уран и Северният Лунен възел. Докато Слънцето е в знака Телец (21ви май) за вас това е най-силният и активен период от годината. Ще можете по-лесно да влияете върху събитията. Фокусирате върху това, което искате да постигнете, това което е  в пълно съответствие с вашите ценности. Взаимодействайте в максимална степен. Доверете се на умението си по практичен и лесен начин да докажете предимствата си. Взаимодействайте, преговаряйте, договаряйте. Бъдете активни в контактите, споделяйте вашето мнение, отстоявайте своята гледна точка.  Промените, към които се стремите през тази седмица могат да бъдат реалност. Важно е да знаете какво искате. Следвайте собствените си инстинкти и предпочитания. Възможни са неочаквани обрати и промени, които ще доведат до нарушения на същствуващи структури. Ако това се случва в живота ви, то е с цел нова посока. Приемете случващото се без страх и съпротива. Приветствайте новото, което навлиза в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Ако от началото на месец април  сте поставили началото на нещо ново под формата на нова дейност или проект, то през тази седмица следвайте избраната посока. Социалната ви активност е висока, в кариерното ви развитие настъпват съществени промени. Периодът до средата на май е силен за творците, собствениците на самостоятелна дейност, тези от вас, които се занимават с изкуство. Ако все още не сте готови с нови варианти и избори, периодът до рождения ви ден или новолунието в Близнаци, което е на 30 май е период на затишие, осъзнаване, гмуркане навътре към себе си с цел изясняване на посоката. Силното присъствие на планети в знака Телец ви настройва към необходимостта от натрупване на енергия. Възможно е новото да съществува в мислите ви, все пак всичко започва първо с мисъл, но за да стане реалност са необходими знания и време. Посветете повече време на себе си и любимите ви занимания, почивайте, взаимодействайте с Природата, натрупвайте енергия и нови знания. РАК

Все още можете в максимална степен и през тази седмица да повлияете на събитията с цел реализиране на това, което искате. Вашата социална активност е висока, а от тази седмица тези, които са работили активно от началото на месеца, ще получат и първите резултати. Съвкупността от планети в знака Телец ще внесе известно стабилизиране в ежедневието ви, конкретни резултати и нови възможности. След 20 април се активира период, в който ще имате възможност да стабилизирате или подобрите доходите си, да постигнете професионални успехи, да затвърдите позицията си в колектива или определена организация. Всичко това се случва на фона на съществуваща  конкуренция или  повишени изисквания към вас. Но периодът е изключително силен да се задействате в максимална степен в посока постигане на това, което искате, което ви харесва или до сега е съществувало като мечти. Взаимодействайте и преговаряйте за интересите си, подписвайте договори, общувайте с нови хора. Цялата звездна аспектация  ви дава възможност да направите пробив в избрано от вас направление, да поставите едно голямо ново начало, което ще засегне вашият социален статус, кариерно развитие, партньорски отношения.

ЛЪВ

 На 20 април Слънцето преминава в знака Телец и ще насочи вниманието ви към основната ви дейност или кариерно развитие. Ще можете да въздействате в максимална степен чрез вашите лични качества и професионализъм. Възможно е да се наложи да преодолеете  известни препятствия, да насочите вниманието си към конкретна цел. През тази седмица и в периода до 21 май, ако искате да затвърдите това, което сте постигнали се налага да бъдете последователни в действията си. Въпреки предизвикателствата и неочакваните събития, старайте се да запазите стабилните структури. Взаимодействайте, преговаряйте, обсъждайте и ясно заявете своята позиция. Получавате подкрепа от влиятелни личности, а в допълнение и шансовете да подобрите доходите си са високи. Възможни са обрати, които ще ви накарат да вземете нови решения или да промените рязко избраната от вас посока.

ДЕВА

През тази седмица напрежението, което усещахте от началото на месец април постепенно ще стихва. Седмицата носи нови възможности пред вас, действията ви ще бъдат подкрепени от присъствието на планети в земния знак Телец, а мислите са с  основна насока финансова стабилност, работни процеси и отговорности. Успешно можете да насочите усилия към постигане на цели, свързани с дългосрочна перспектива на развитие или към нещо, към което се стремите от дълго време. Акцент ще бъдат планове и желания за пътувания, сключване на нови договори, разрешаване на юридически казуси. Необходимо е действията ви да бъдат подчинени на това, което ви харесва или е свързано с  основните ви  приоритети.  Това е седмицата, в която можете да зададете желаната посока за един период с продължителност най-малко от 12 месеца. Трансформационните процеси, които задвижиха промяната на живота ви, продължават като в по-силна степен на преден план са отношенията с вашите партньори в личен или делови план. В областта на вашата основна дейност ще можете  да постигнете по-високи резултати, да заемете по-висока позиция или да разширите дейността си. За лидерите на групи, организации стартира нов успешен период.

ВЕЗНИ

Продължете с това, което сте започнали от началото на месец април. Възможно е първите дни от седмицата да носят отпечатък от събитията, които се активираха с пълнолунието във вашият знак от края на предходната седмица. Пробуждат се процеси от минал период, които изискват нов поглед и нови решения. Съществува възможност да стартирате нови проекти, да поставите ново начало. Периодът е силен и подкрепящ за създаване на нова дейност, стартиране на бизнес, реализиране на цели, свързани с развитие в бъдеще или нови партньорства.  Съвкупността от планети в знака Телец ще активира темата за  материалното ви състояние. За някои е вид продължение на съществуващо положение, а за други по-скоро са нови тенденции, в основата, на които ще бъдат настоящи или новосъздаващи се партньорства. Периодът до 21 май е силен да стабилизирате и развиете вашите партньорства. Подкрепата, вниманието и добронамереността, които получавате от страна на вашите партньори ви дават стимул да заздравите и обновите взаимоотношенията си и подобрите финансовото си положение. В друг аспект са възможни повишени разходи, инвестиции свързани с нов проект или дейност. Периодът е подходящ за активно действие в посока завоюване на по-висок социален статус, повишение или реализиране на поставени цели.СКОРПИОН

Процесите, които се активираха от началото на месеца ще продължават да се развиват и през тази седмица. Съвкупността от планети в срещуположния ви знак Телец постепенно през тази седмица ще насочи вниманието ви към вашите партньори и отношения. Предоставя ви се възможност в максимална степен да повлияете на съществуващите партньорски отношения или да създадете нови. Не всичко ще се развива според вашите очаквания. Съвкупност от непредвидени ситуации ще ви накара да направите известни промени, структурни преобразования или да пренаредите приоритетите си според това, което е ценно за вас. Някои от вас са на прага на житейски кръстопът, включват се събития от вашето минало, които ще ви дадат шанс да поставите едно  ново начало не само във  вашите партньорски отношения, но и в живота си. Можете да ги стабилизирате чрез създаване на общи планове с по-далечни перспективи на развитие. Казуси, свързани с решаване на имотни въпроси, грижи към родители или взаимоотношения с членове на семейството ви допълнително ще усложнят обстановката. Намерете време и за себе си, здравето ви е уязвимо.

СТРЕЛЕЦ

Силна седмица, в която можете да повлияете върху събитията. Продължете посоката, която сте избрали от началото на месеца и най-вече с тези дейности, които ви носят добри резултати и стабилност. С преминаването на Слънцето и Меркурий в знака Телец в продължение на месец ще можете в максимална степен да повлияете на вашите работни процеси като внесете положителни промени там, където е необходимо. В максимална степен вложете най-доброто от себе си. Вие сте в отличен период да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал.  Конструктивните  разговори ще ви помогнат да възстановите нарушени взаимоотношения. Всеки конфликт от миналото, неизяснени ситуации сега могат да бъдат преразгледани и изчистени. Хармонизиране на взаимоотношенията с колектива като цяло. В друг вариант е необходимо да направите промени в начина си на живот. Може да бъде грижа за здравето, нов режим на хранене, упражнения. Добре ще ви се отрази повече време прекарано всред природата. Отдайте необходимото на партньорите си, заздравете тези връзки, които са значими за вас.КОЗИРОГ

От тази седмица ще усетите известно облекчение. Ще можете да влияете на събитията и да ги насочвате в желаната от вас посока. Ако  имате нарушени взаимоотношения сега можете да промените обстоятелствата като проведете разяснителни разговори, да стигнете до договорки, които ще имат дългосрочно и позитивно отражение. Седмицата е подходяща за водене на преговори, да защитите интересите си, да получите подкрепа, която може да повлияе положително на бъдещи перспективи на развитие. След 20-ти април в две носещи досега напрежение теми - работа и семейство - ще настъпи известно облекчение. Силната съвкупност от планети в земния знак Телец ще ви настрои повече към романтика, отпускане, занимания с любими дейности или почивка. Активира се силен период за собствениците на бизнес, творците, спортистите. Сега е моментът да обновите дейността си или да поставите нови основи. Силна и значима седмица, не пропускайте шансовете си, които ще навлязат в живота ви по най-неочакван начин. Необходимо е да се настроите на вълните на промяната и новото.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата е естествено продължение на предходната, в която имахте възможност да поставите едно успешно ново начало в живота си. Продължете това, което сте започнали. Поставяйте основи върху които ще надграждате в следващите месеци. За някои това е един по-продължителен цикъл. Част от събитията ще следват зададената посока, но се активират и нови области, на които можете да повлияете или да обновите. Имате чудесни възможности, чрез които можете да въздействате на финансовото си състояние. Съвкупността от планети в знака Телец ще измести основните ви приоритети в продължение на месец върху вашите дом, семейство и взаимоотношения или място за живеене.  Периодът е изключително подходящ да хармонизирате най-близката си среда, да се справите с имотни казуси, въпроси, свързани с вашето местоживеене. Тази тема е сложна за вас, ще успеете да повлияете и разрешите чрез известни компромиси от ваша страна. Всяка инвестиция в дома, семейството, която направите, ще бъде целесъобразна, ще спечелите подкрепата на най-важните за вас хора. Ако страдате от преумора, дайте си време за активна почивка.

РИБИ

Вие се намирате във важен период, усещате повишена енергия, желание за действие и активност. До 26 май, Марс ще транзитира през вашия знак и ще ви подкрепи във вашите нови начинания, инициатива, самостоятелна дейност. Това, което започнете през този период ще се развива и дава резултати в следващите две и половина години. Колкото сте по-активни и предприемчиви, толкова по-значими ще бъдат резултатите, които ще постигнете. До 21 май, периодът, в койо Слънцето е в знака Телец, ще се радвате на богатството на информационният поток. Седмицата е подходяща да работите за стабилизирането на връзки и отношения. Инвестирайте време в обучения, нови знания, преосмисляне на вашето развитие в бъдеще. Подбирайте средата си на взаимодействия, бъдете внимателни на кой или какво позволявате да ви влияе, не изпускайте от фокус основната си цел. Възползвайте се в максимална степен от създадените обстоятелства, преговаряйте, защитавайте собствена си позиция, създавайте нови контакти.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ