Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 март

Първата седмица от женския месец в календара предвещава изненади - за някои приятни, а за други, носещи енергията на промяната.

Преодаващата част от планети в женски знаци, ретроградното движение на Меркурий, преминаването на планетата на любовта и парите в земния знак Телец ще подчертаят значимостта на темата Сигурност. Женската енергия е тази, която ограничава и поставя рамки, но същата тази енергия има умението да създава, да съхранява и материализира. 

Ретроградният Меркурий ни ограничава в действията, но положените през изминалия период усилия могат да донеса приятни изненади за родените в началото на декадата представители на знаците: Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби.

Опастност от разрушения и загуби в материален план за родените в началото на декадата знаци: Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Телец с нехармонично слънце в хороскопа.

ОВЕН

За някои от вас седмицата е рутинна, работните ви процеси се движат в посоката, която се избрали. През тази седмица може да проведе разговори, които отлагате от дълго време или ясно да заявите своите желания и да ги отстоявате. За други представители на знака периодът на ретрограден Меркурий поставя необходимостта от преразглеждане на минали ситуации, взимане на нови решения, довършване на проекти. Това е още и период на финализиране и изясняване на бъдещата ви линия на движение. Новолунието през този месец във вашия знак ще ви предостави нови възможности за действие. Неотложни задачи, свързани с  отговорности към вашия дом или семейство ще изискват вашето внимание, а краят на седмицата ще ви донесе заслужена почивка и радостни преживявания. Очакват ви добри възможности за неочаквани печалби.

ТЕЛЕЦ

Изключителна седмица за някои предствители на знака. Добрата новина е свързана с преминаването на планетата на щастието, любовта и парите във вашия знак. Венера в Телец ще разкрие в максимална степен своите достойства, тя е щедра на подаръци, грижа и внимание към своите любимци. Използвайте своя чар в максимална степен, фокусирайте се върху това, което ви прави щастливи, върху вашата ценностна система и приоритети, за да направите промените, които искате. Изненадите, които се очертават могат да внесат смут в спокойната ви природа, бъдете готови да приемете новото, което идва към вас: нова любов, която ще се появи внезапно и мълниеносно, печалби или поощрения от минал период, силно желание за промяна на външността - посоката ще изберете сами.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий внесе безпорядък в обичайното ви ежедневие и най-вече в областта на кариерното ви развитие. През тази седмица вие определяте посоката на събитията, в какво да вложите енергията си и кое да оставите на заден план. Ако от дълго време искате да направите промени или подобрения в дейността си, доверете се на придобитата си опитност и на своята интуиция. Избягвайте ненужни покупки, най-вече на техника, както и големи финансови вложения. Водете разговори, взаимодействайте, научете нова информация - това ще бъдат дейности, които ще ви подкрепят в промяната, която искате да направите. През тази седмица е възможно да получите приятна изненада, тя ще е неочаквана, но и следствие от това, което сте направили досега.РАК

Периодът за вас е силен, сега е моментът да надскочите границите на познатото, да мечтаете и да създавате своето бъдеще, засега на ментално ниво. Оставете действията за времето, когато сте готови за промяната. Социалната ви активност е голяма, това се отразява на  апетитите от страна на другите, свързани с намерения за партньорства с вас. Различните гледни точки - вашите и на партньорите, могат да създадат напрежение във вас. Излезте от рамките на емоциите и подходете прагматично към случващото се. Нещо, което сега се оформя като предложение или идея в бъдеще може да донесе добри резултати. Водете разговори и взаимодействайте, за да изчистите евентуални недоразумения.

ЛЪВ

Ако не всичко през тази седмица се развива според вашите желания и очаквания, то това означава, че е необходимо да направите промяна в поведението си. Трансформационните процеси при вас текат на много нива. Начинът ви на живот се променя. А основната промяна, която е необходимо да направите е свързана с вашите партньорства, общи притежания и финанси. Уловете момента, бъдете организирани и довършете това, което сте започнали. Избягвайте под влияние на емоциите си да взимате прибързани решения. В същото време имате чудесната възможност чрез подкрепата на вашите партньори да подобрите финансовото си състояние. За да уловите приливната вълна, ще се наложи да направите известни компромиси и да преразгледате решенията си.

ДЕВА

Ретрограден Меркурий може да внесе хаос в подредения ви живот. Основната тема за вас на този етап се върти около партньорски отношения, изясняване на гледни точки с оглед  хармонизиране и обединяване на целите, свързани с общото ви бъдеще. Внезапна новина от страна на вашите партньори, вид изненада може да ви накара да вземете нови решения. Приемете предизвикателствата, вашите отношения могат да придобият нова форма. Ако обаче те са неудовлетворителни от дълго време ще се наложи да сложите край. Необходимост от нови ресурси и инвестиции очакват собствениците на самостоятелен бизнес.ВЕЗНИ

Вашата основна дейност изисква голяма част от  вниманието ви. Промяната, която настъпва в нея е възможно да доведе до повишаване на заетостта или създаване на нова форма на професионалните ви ангажименти. Ситуации от миналото изискват вашите нови решения. Казуси от минал период, свързани с вашето семейство, дом или недвижимо имущество може да доведат до конфликтни ситуации с вашия партньор. Повод за напрежение в дома може да бъде професионалната ви заетост и ангажираност. Избягвайте конфликтни ситуации, здравето ви е уязвимо. Постарайте се да балансирате енергията си и я разпределете във важните за вас неща.

СКОРПИОН

Вашите интереси и тези на  партньори ви се различават съществено. Недоразуменията и конфликтните ситуации през тази седмица могат да екскалират, а изненади от страна на партньорите ви също няма да липсват. Насочете вниманието си към това, което е важно и значимо за вас, бъдете отворени към дипломатично отношение и компромиси, ако искате да запазите това, което имате. През настоящата седмица са възможни взаимодействия на работното място. Изяснете стратегията си на поведение, разговорите водени с подходящия тон, ще ви дадат нова възможност или ще доведат до осъществяване на мечта. Собствениците на бизнес, спортистите, творческите личности могат  да поставят  ново начало в дейността си. Съществуват възможности  да реализирате идея, която е обвързана с действия от минал период. За да подобрите отношенията си с любимите ви хора, планирайте в края на седмицата романтично пътешествие. Всяко ваше усилие ще бъде добре прието.

СТРЕЛЕЦ

Активността ви е силна, а новите възможностите продължават да идват към вас. До голяма степен през тази седмица събитията ще бъдат определяни от другите: средата или вашите партньори ще задават фона. Ще се наложи да проявите повече съобразителност, гъвкавост и адаптивност към ситуацията. Средата ви на съществуване, домашният комфорт и семейните отношения ще продължават да ви влияят силно в една или друга посока. Периодът е подходящ за изясняване на предишни недоразумения у дома. Изчистването и решаването на отложени във времето процеси ще ви осигури подкрепата на близките ви. Инвестирайте усилия в подобряване или създаване на комфорт в дома. Това могат да бъдат дребни ремонти, покупки или подобрения, които ще се отразят благоприятно. Все пак Меркурий е ретрограден, избягвайте покупки на скъпи вещи или техника. След време може да не ви харесват повече или да се окажат дефектни.КОЗИРОГ

Енергията, която усещате и засилената активност ви дават чудесната възможност да подобрите основната си дейност, да осъществите промените, които сте замислили. Бъдете активни и взаимодействайте с другите, избягвайте критичното и нетолерантно отношение. Укрепете връзките и контактите, които могат да ви бъдат полезни. През седмицата ще се активира тема, която от дълго време се нуждае от точни параметри и ясни отношения. Бъдете наясно какво искате, взаимодействието с другите, интуитивно взетите решения ще ви бъдат полезни. Неочаквано запознанство, което може да премине в романтично увлечение ще повиши настроението ви. Взаимодействайте с децата си, наградата за вас ще бъде голяма.

ВОДОЛЕЙ

Това, което сте започнали следва естествения си ход на развитие. През тази седмица намерете време за вътрешно вглеждане. Ако се чувствате в застой или неудовлетворени от това, което се случва, потърсете отговорите вътре в себе си, уединете се. Подредете приоритетите и мислите си. За да вземете правилните решения за бъдещето си, важно условие е да подредите мислите си, да изхвърлите тези, които ви действат като спирачка. Това ще ви даде спокойствие, а най-добрите решения се вземат, когато умът е спокоен. Погрижете се за дома си, създайте повече уют и красота, а след това го пренесете и в отношенията с любимите ви и близки хора. Покажете чувствата си, не ги крийте зад ледена маска. Любовта и уважението ще хармонизират отношенията ви. Очаква ви приятна изненада от близките ви.

РИБИ

Това е вашият месец, времето, когато слънцето преминавайки през вашият знак, ви енергизира и осветява ситуации, желания и намерения относно бъдещето ви развитие. Вие сте в период, в който можете да създадете визията си за цялата година. Необходимо условие е да се доверите на интуицията си.  Общувайте и взаимодействайте с вашите приятели, възстановете нарушени отношения, укрепете връзките си с тези, от които сте получавали подкрепа. Това ще се отрази  положително на решенията ви върху, които ще градите планове за бъдещето си. Ретрограден Меркурий може да върне в живота ви теми, които се нуждаят от нови решения. Ако се чувствате объркани или не сте наясно с посоката, може да изчакате или да поискате подкрепа. Разговор с някого, на когото имате доверие ще ви помогне да получите яснота.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ