Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 март

Новата седмица идва с  нови възможности. На 20 март настъпи Пролетното равноденствие, с което Слънцето премина в знака на действието и активността Овен. Овенът е първият Ян знак в зодиака, с него започва новото начало. Това е началото на шест месечният Ян период, период на активно действие и развитие. 

Седмицата е преходна, динамична, съчетаваща в себе си необходимостта от кардинална промяна, но в същото време с тенденция за запазване на стабилните структури. Активира се необходимостта  от  трансформация на начина на живот не само на индувидуално ниво, но и в политическата, социалната и икономическа политика в световен план.

През тази седмица ще се развиват събития, чийто фокус ще бъде бъдещето, целите и международните процеси. Ще има непредвидени и изненадващи събития, които могат в голяма степен да повлияят върху развитието в бъдеще. Ентусиазмът, енергията, желанието за  активно действие, за нещо ново постепенно ще се увеличават, но и доизясняват в следващите две седмици. Това е седмицата, през която  ако сте готови с решенията си и знаете ясно и точно какво искате, можете да предприемете активни дейстия, ако не сте напълно наясно изчакайте Новолунието в знака Овен, което е на 1-ви април.

ОВЕН

За вас, огнени представители започва един нов цикъл, който ще продължи до следващото пролетно равноденствие. Това е моментът, когато задавате програмата си за следващата година. През тази седмица ще усетите силен ентусиазъм, прилив на енергия и желание да предприемете нещо ново. Социалната ви активност се повишава. Седмицата е динамична и  подходяща за срещи, разговори, обмен на информация, подписване на договори, взаимодействие в групи или пътувания в случай, че е възможно в настоящата обстановка.  Фокусирайте се върху значими за вас теми и започнете активни действия. Действайте само в случай, че знаете какво искате, но най-добре е да изчакате до вашето Новолуние в Овен, което е на 1 април. Дотогава ще се наложи да довършите започнати дейности или да направите анализ на изминалия период, за да преподредите приоритетите си и поставите нови цели. Осветяват се ситуации, за които не сте имали решения. Бъдете внимателни пред кого споделяте идеите си, пазете гърба си от предателство. Канализирайте енергията си в посока, за а не срещу вашите интереси и цели.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица продължете с действията, които ви носят сигурност и положителни резултати. Ходът на събитията  ще промени своята посока. През последните седмици настъпиха промени в работният ви режим, напрежението за някои беше над нормалното. С преминаването на Слънцето в знака Овен навлизате в период на преосмисляне и вид подготовка за следващият ви ход. При някои ще се усили желанието за усамотяване, оттегляне или почивка. Ако това се случва с вас, приемете спокойно промяната, това е вид презареждане и подготовка за активно действие в подходящото за вас време. Водеща остава темата за финансовата ви стабилност. Предпазвайте се от примамливи предложения, възможни са измами или кражби. Не давайте пари назаем на приятели и роднини. Такава постъпка ще има неблагоприятни последици за вашите финанси. И през тази седмица вие имате уникален шанс да привлечете на ваша страна благодетел, да утвърдите авторитета си в колектив, да създадете нови връзки и контакти, които ще повлияят върху вашето развитие в бъдеще или цели. С лекота ще се справите със  сериозни провокации. На работното място покажете своят професионализъм и компетентност.

БЛИЗНАЦИ

Периодът на социална активност и действия, растеж в кариерното развитие продължава. През последния месец бяхте доста активни и направихте много в тази област. През тази седмица резултатите от действията ви ще се умножат. Навлизате в период,  който е благоприятен за постигането на различни цели, за предвижване на проекти, които изискват лидерство и инициативност. Влиянието ви в колектив, групи, организации или всред вашите приятели се усилва. Но все пак бъде предпазливи,  предпазвайте се от конфликти, липсата ви на търпение може да доведе до грешни решения. Неправилни предположения, заблуди или интриги могат да нарушат доверието между вас и колеги. Седмицата е изключително благоприятна за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми, възможност да поставите едно ново начало във вашите отношения, а за други представители на вашия знак това може да бъде предложение за работа в чужбина. Марс, планетата на действието е във вашият дом на пътешествията и образованието, задействайте се в тези области. Периодът  е силен за създаване на нови проекти, обучения, научно-изследователска дейност, пътувания. Възползвайте се  в максимална степен от подкрепата на звездите, действайте в посока постигане на ,вашите цели, това ще увеличи шансовете ви за просперитет.РАК

Ако досега бяхте натоварени с работни ангажименти, то от тази седмица вашата ангажираност ще се усилва. С преминаването на слънцето в знака Овен то активира сферата на вашата социална активност и кариерно развитие. Сега е моментът да заявите себе си, да покажете на какво сте способни, т.е. да блеснете. Динамика, увереност и активност, тази формула ще ви донесе успеха, към който се стремите. Процеси, които до този момент са били в застой ще получат зелена светлина. Блестите, сега можете да покажете най-добрата си страна, да вложите вашите умения, за да затвърдите своите позиции. Действайте с разум, претегляйте, бъдете новатори. Предпазвайте се от емоционално или импулсивно взети решения, от пасивност и неувереност. В максимална степен можете да повлияете на тези партньорски връзки, които оказват положителен растеж на финансовото ви състояние. Излезте извън границите на познатото, очертайте позитивни перспективи в своето професионално развитие. Съществува възможност да повлияете положително на доходите си, да получите наследство, инвестиции.

ЛЪВ

Тази седмица продължава тенденцията, зададена от предходната, но с допълнение от нови възможности.  Динамиката е голяма, процесите, които са действащи предизвикват кардинални  промени в живота ви. Посоката ви на развитие ще бъде повлияна от подкрепата, която получавате от страна на партньори, лични или делови, на важни за вас е личности, които ще повлияят върху  общественото ви положение. Натовареният ви с работни ангажименти график, с преминаването на слънцето в знака Овен ще  бъде разнообразен от  въпроси свързани с пътувания, уреждане на документи, справяне с юридически казуси, взаимодействие с чужбина, разширяване на основната ви дейност или образование. Някои от вас смело ще се насочат към екзотични дестинации в търсене на смисъл  на живота и определяне на бъдещи цели за развитие. Целите, които сега поставяте ще внесат дългосрочни промени в живота ви. При някои представители на знака са  възможни промени на работното място, те могат да бъдат напълно позитивни за вас и да повишат доходите ви. Приемете времето до новолунието в Овен, което е на 1-ви април  като вид подготовка.  Нови приятелства, запознанства ще ви подействат мотивиращо или ще бъдат генератори на нови възможности.

ДЕВА

Най-важните събития през седмицата ще бъдат свързани с основната ви дейност, работни процеси, взаимодействие със служители и колеги. Взаимоотношенията ви с вашите партньори ще продължават да се развиват и през тази седмица. В края на миналата седмица е възможно да са настъпили обрати в тях, сега е моментът да вземете окончателни решения свързани с развитието на взаимоотношенията ви с партньорите. Периодът, през който преминавате изисква повишена гъвкавост от ваша страна. С преминаването на слънцето в знака Овен се активира период, в който можете да повлияете положително върху доходите си. Това може да стане с помощта на вашите партньори, нови инвестиции или възможности или стартиране на нова дейност. Формулата, която ще ви донесе успех е да бъдете активни и дейни, но и рисковете трябва да са премерени. Довършвайте и финализирайте започнати проекти, отделете време и помислете какво ново ще предприемете в следващите шест месеца. Седмицата е силна за собствениците на бизнес, творците, занимаващите се с политика. Името ви сред обществото придобива все по-голяма известност и уважение.ВЕЗНИ

И през тази седмица вашата професионална реализация, кариерно развитие остава важна и фокусна тема. Може да постигнете успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълго години напред. С преминаването на слънцето в знака Овен ще се активират нови процеси. Сферата която се активира това са вашите партньорски отношения, които винаги са били важни за вас. От края на миналата седмица е възможно да са се активирали събития, които да са предизвикали промени в тази сфера. Сега е моментът да повлияете в положителна посока на партньорските си взаимоотншения. Внесете чар, обаяние и равновесие там, където е необходимо, обсъждането на бъдещи перспективи на развитие също ще повлияят  положително и обновяващо. Възможно е в този сектор от вашия живот да възникнат промени, които да са напълно позитивни за вас. Ако това не е така, ще можете да влияете и да насочвате събитията и тенденциите. Помислете за ново поле на себеизява, творческа дейност, нов бизнес.  Лесно ще постигате целите си стига да се насочите към тях.

СКОРПИОН

Високата социалност активност и натовареност с работни ангажименти ще продължи и през тази седмица. До голяма степен е необходимо да се съобразявате с решения или ситуации, които достигат до вас чрез другите: в частност партньори, колеги, шефове или членове на семейството. Периодът е силно трансформиращ за вас, мобилизиращ ви към взимане на важни решения свързани със семейство, дом, недвижима собственост отговорности към членове на семейството, грижа свързана с родители.  С преминаването на слънцето в знака Овен работните ви процеси се възраждат, а здравето ви се подобрява. Сега можете  да вложите най-доброто от себе си и да постигнете положителни резултати в съответните направления. Вие сте в отличен период да се докажете на работното място, да постигнете професионални успехи или да извършите промени в този сектор от вашия живот, които ще бъдат базисни или пък дълготрайни. Бъдете в максимална степен инициативни.

СТРЕЛЕЦ

Вашата социална активност и ангажираност с работни ангажименти продължават да бъдат на висота. С преминаването на слънцето в знака Овен, виталността, увереността и енергията ви се повишават. Навлизате в период, в който можете с лекота да задвижите нови дейности и проекти. Това е времето, когато можете да започнете собствен бизнес, самостоятелна дейност или творчески проект. Ако все още не сте готови за активни действия може да изчакате благоприятният момент след 1-ви  април, когато е Новолунието в Овен. Всяка стъпка, която предприемате е необходимо да бъде добре премислена. Друг важен сектор от вашият живот, който се нуждае от внимание това са вашите  дом, семейство, взаимоотношения с членове на семейството, местоживеене, благоустройство на дома, покупко-продажба на недвижима собственост.  Някои от вас могат да решат да инвестират в дома си, в недвижимо имущество, други ще могат да разчитат на  близките си, които ще ги подкрепят морално и материално.КОЗИРОГ

Обрати, нови решения и трансформации. С преминаването на слънцето в знака Овен в живота ви ще настъпят кардинални промени. Теми, които до този момент не са били значими ще се активират, а други, в които сте влагали много енергия през последните месеци могат да загубят своето значение. До Новолунието в Овен, което е на 1 април, насочете вниманието си към контактите и информацията. Правилните хора или знания ще ви помогнат да определите посоката си и да предприемете конкретни действия. Ситуации свързани с поемане на отговорности или  решения ще продължават да ви атакуват и през тази седмица. Трансформационните процеси са интензивни, а на работното място са възможни недоразумения и конфликти между вас и колеги. Бъдете внимателни в общуването си, в максимална степен конкретни и точни, възможно е именно нарушения в разбирането и комуникацията да прераснат в сериозен конфликт. Бъдете внимателни ако ви се налага да пътувате. Изместете фокуса към дома и семейството ви. Отношението ви към вашите близки се обновява, възможно е да оцените важността на семейството и неговата опора.

ВОДОЛЕЙ

Все още звездите са благосклонни към вас. Имате чудесната възможност да сбъднете своя мечта или да поведете живота си в посоката, която искате. При някои от вас процесите на промяна в живота ви са задействани и дават резултати. Каквато и да е ситуацията, преминаването на Слънцето в Овен  ви  действа стимулиращо и позитивно. Погледнете на живота си по един нов по-различен начин, базиращ се на придобит опит, подкрепа, изпълнени задължения. Можете да започнете активни разговори или преговори в посоката, която сте избрали. Някои от вас  могат да предприемат нови начинания свързани с  обучения, научаване на нова информация,пътувания. Не пренебрегвайте факта, че се намирате в един положителен и подкрепящ ви период за подобряване на финансовото ви положение и преосмисляне на приоритетите ви. Уловете тенденцията и насочете енергията  си в тази посока.

РИБИ

Успехът и късметът ще продължават да бъдат на ваша страна. От тази седмица навлизате в нов, силен и активен период на действия. Приоритетите ви се променят, а действията ви могат да поемат в нова посока.  Меркурий, планетата на комуникацията, интелекта, знанията  е в Риби, а това ще ви помогне да взимате интуитивни решения, които ще ви улесняват в изборите. В друг аспект към вас идват нови възможности, повлияни от минали ваши решения, действия, които ще повлияят в положителна посока свързана с подбряване на финансовото ви състояние. Можете да се насочите към  нови  източници на печалба, действията  ви в  тази посока ще ви  разкрият  нови перспективи на развитие. За някои от вас времето до 1-ви април, когато е Новолунието в Овен, период за активно ново начало е време за почивка, анализ и подготовка.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ