Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 ноември

Седмицата е непосредствено след второто за годината частично Лунно затъмнение и Пълнолуние в Телец, което беше на 19 ноември. Това астрологично събитие активира тунел на затъмненията като следващото затъмнение, което обаче ще бъде пълно слънчево е в деня на Новолунието в Стрелец на 4 декември. С него приключват затъмненията за 2021 г. Затъмненията се свързват със значими събития, които изискват важни решения и преобразования. Те поставят край на един цикъл и бележат началото на нов етап.

Събитията, които ще се активират през тази седмица засягат пряко стабилността и финансовото състояние. Те ще бъдат естествен отзвук от лунното затъмнение. Възможни са промени, които ще засегнат държавните структури, банките, данъчни и застрахователни компании.

В личен план това затъмнение ще има по-съществено влияние в близките 2-3 месеца за родените през трета декада представители на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

В цялата напрегната обстановка позитивна настройка ще внесе преминаването на Слънцето в знака Стрелец на 22 ноември. Съчетанието между силно поставен Марс в знака Скорпион и Слънце в огнения знак Стрелец предоставят благоприятни възможности за градивно канализиране на енергията. Транзитът на Слънцето в знака Стрелец ще активира нови теми, които ще бъдат по-силно подчертани от Новолунието на 4 декември. Активни са темите, свързани с информационния поток, договорните отношения, сделките, търговията, пътуванията, обученията, възможностите за разширяване на определени дейности. Слънцето ще повиши в голяма степен градуса на настроението и позитивното отношение към живота.

ОВЕН

Седмицата може да бъде забележителна за вас, ако се насочите към планове, свързани с вашите цели и постижения в бъдещето. Силна и успешна седмица, в която можете да предприемете смело действия към осъществяване на желаното. Пред вас се отварят нови възможности за разширяване на основната ви дейност. Благоприятен период за уреждане на юридически дела, съдебни спорове и решения. За други това е времето за полагане на изпити, довършване на висше образование или взимане на решения, свързани с обучения в бъдеще. През тази седмица е възможно да сложите край на партньорства или обстоятелства, които ви носят загуби или са изпълнили своето предназначение. Приемете случващото се като освобождаване на място за нещо ново и по-перспективно. Сега е времето, когато чрез вглеждане вътре в себе си ще успеете да вземете правилните  решения за развитие в бъдеще. За тези от вас, които усещат застой, това е сигурен знак за предстояща промяна, която ще бъде реална в началото на декември. Обстановката на работното ви място се хармонизира, късметът и добрите възможности са на ваша страна.

ТЕЛЕЦ

Възможно е Пълнолунието в знака Телец от края на предходната седмица да е задвижило важни събития, активиращи промени в живота ви. Това важи в по-голяма степен за родените в третата декада представители на знака. Целият месец ноември постави пред вас необходимостта да насочите внимание към вашите партньорски отношения в личен и делови план.  Ако вече сте успели да преструктурирате вашите връзки или сте направили реформа в областта на бизнес партньорствата си, то сега се активира успешен период, в който ще се радвате на плодовете от положените усилия. За други, които са поставили край на дългогодишни партньорски отношения се активират нови възможности. Ревизирайте и преразгледайте възможностите, запазете тези отношения, които са надеждни, доказали своята ефективност във времето. Възможни са внезапни ситуации, които могат да ви накарат да бъдете прибързани в преценките или импулсивни в поведението си. Движете се в посока увеличаване на вашите финанси или  откриване на нови източници на доходи. Ако имате финансови задължения, то сега е най-удачното време да се разплатите. Седмицата поставя акцент върху комуникацията, водене на срещи и преговори с цел защита на вашите интереси.

БЛИЗНАЦИ

В тунела между двете затъмнения при вас се активират важни и показателни събития, засягащи основно професионалното, кариерно или социалното ви  развитие. Проявете в максимална степен гъвкавост и адаптивност към промените. Внесете ред в ежедневието си, бъдете толерантни към вашите колеги и избягвайте конфликтни ситуации, които могат да повлияят на позициите ви. Насочете вниманието си към по-далечни перспективи на развитие. Преразгледайте приоритетите си, това ще ви помогне да си поставите важните цели за развитие в бъдеще, а също така и да се освободите от ненужното и излишното. От тази седмица се активира силен период за вашите партньорски отношения. За някои представители на знака започва период на създаване на нови партньорства, изясняване на позиции и уточняване на цели, свързани с бъдещето ви взаимодействие. Всяко различие в гледните точки може лесно да бъде овладяно. Поводите за добро настроение и приятни изненади от хора, които ви подкрепят се увеличават.РАК

През тази седмица може да задвижите събития и обстоятелства в посоката, която искате. Работните процеси и професионалната ви реализация изискват висока активност, лична инициатива, нов подход свързан с промени, които са трансформиращи и надграждащи досегашното състояние. Всяко обновление, нова информация, подход ще активират по-високи успехи. За някои се отварят нови възможности, свързани с намиране на работа. За други това е период на разширяване на дейността, подобряване на атмосферата в колектива или получаване на вид поощрения, награди, морални или финансови от положените усилия. За собствениците на бизнес, спортистите, творците периодът носи вдъхновения, подем и добри резултати. Всяка подкрепа от страна на важни за вас личности ще създаде предпоставки за по-високи финансови резултати. 

ЛЪВ

През тази последна седмица от месеца напрежението при вас постепенно ще стихва. Пълнолунието от края на миналата седмица предизвика при някои от вас необходимост от кардинални решения, промени и преобразования. В основата на процесите е необходимостта от баланс в значими области от живота ви, от внасяне на баланс между вашите работни ангажименти и семейни отговорности. За някои това е период на реализиране на дългоочаквани нововъведения. За други е възможна коренна промяна в начина на живот, среда и семейни отношения. Воденето на разяснителни разговори, преразглеждане на договорни отношения, обновена информация ще внесат подобряване и хармонизиране на взаимоотношенията. Бъдете адаптивни, приспособете се към възникналите ситуации като в максимална степен запазите равновесието си. Каквато и да е ситуацията в живота ви, доброто настроение ще изчисти цялото натрупано напрежение.  Сега е периодът, в който можете да насочите фокус към самите себе си, към това, което обичате. Възможност за дългоочаквана почивка, ваканция, споделена с любим човек или вашите деца.

ДЕВА

И  тази последна седмица от месеца ще бъде наситена с водене на разговори, преговори, подписване на договори и споразумения, пътувания. Информационният поток е богат на идеи и предложения, които ще повлияят върху развитието ви в бъдеще. Промяна настъпва в най-близкото ви обкръжение на взаимодействие. Нови контакти и взаимодействия ще създадат предпоставки за допълнителни възможности и обновяване на вашата основна дейност. В тунелът между двете затъмнения е възможно да се наложи да прекратите взаимоотношения или договори, които са изпълнили своето предназначение или са без перспектива. Настоящата седмица ще активира процеси, свързани с повишаване на социалната ви  активност. Периодът е благоприятен за собствениците на самостоятелна дейност, бизнес, за творческите личности. Радвате се на добро настроение и взаимодействие с вашите деца. В друг аспект някои от вас получават надеждна подкрепа от страна на родител или представител на семейството ви, която ви дава опора да реализирате вашите планове и цели свързани с едно по-далечно бъдеще.ВЕЗНИ

Звездите все още ви подкрепят в посока подобряване на финансовото ви състояние. Възгледите ви се променят, предпочитанията и приоритетите също. Имате възможността да насочвате ситуациите според ценностите ви.  Съществуват благоприятни възможности, съчетани с подкрепа от страна на вашите партньори или личности, които са ваши благодетели. Те ще ви предоставят шансове да повлияете положително върху кариерното си развитие и финансово положение. Информационният поток, който достига до вас, подкрепата от приятели и колеги, интегрирането и усвояването на нови знания ще ви бъдат надеждна опора. За други започва период на активно усвояване на нова информация, подписване на договорни отношения или повече ангажираност със  служебни командировки и пътувания.

СКОРПИОН

Все още можете да въздействате в посока завоюване на по-висока позиция или стартиране на нещо ново и различно. Марс, планетата на действието транзитира във вашият знак. Активността и силата, които усещате може да насочите към реализиране на вашите планове. Периодът, който отминава предизвика  сериозни промени и трансформации в живота ви. Сега е времето, когато можете да поставите своите цели за един по-дълъг период от време, най-малко две години. Насочете вниманието си към вашите ценности и приоритети. Периодът до края на годината е благоприятен в посока да подобрите финансовото си положение. Възможност за разширяване на дейността, нови източници на доходи или получаване на заслужени награди парични или морални за един минал период от време. Бъдете активни и насочете енергията си в избраните цели.

СТРЕЛЕЦ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с текущи ангажименти, но и в допълнение с нови отговорности, които се  активираха в края на миналата седмица. Намирате се в края на един цикъл или етап от живота ви с тенденция за поставяне на ново начало. Слънцето от 22 ноември до 21 декември ще транзитира в знака Стрелец. Това е един от най-хубавите периоди в годината, наред с нови възможности, доза късмет и позитивно отношение към живота. Този период внася в живота ви импулс за нещо ново и различно, виталност, подкрепа в плановете и целите ви, свързани с вашето бъдеще и развитие напред. Приемете периода до Новолунието в Стрелец, което е на 4 декември като вид подготовка. Приключвайте и финализирайте започнати дела, освободете място за новото. Периодът е значим в посока подобряване на финансовото ви състояние, инвестиции, придобивки и пренареждане на приоритети. КОЗИРОГ

Щастието вече ви се усмихва и това ще продължи доста дълго. Венера, малката Благодетелка е във вашия знак и поради своето ретроградно движение ще остане в  Козирог до 6 март. Това е силен период, в който можете да повлияете положително на събитията в живота ви  чрез лични качества. През тази седмица ще се наложи да преразгледате задачи от минал период, да финализирате и приключите с дейности, проекти, взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. В продължение на две седмици ще имате възможност да определите целите си за по-дълго време. Някои от вас ще се нуждаят от повече време, но е необходимо да знаете, че Новолунието на 2 януари 2022г., което е във вашият знак не е най-подходящият момент за активиране на нови проекти поради факта, че Венера, която отговаря за финансовите потоци и взаимоотношенията ще бъде ретроградна.

ВОДОЛЕЙ

Ноември внесе сериозни промени в живота ви, но през тази последна седмица постепенно бурята ще стихва. Периодът е  важен за ключови теми, свързани с кариерното ви развитие или семейни отношения. Ако животът ви налага трансформация в едната или другата сфера, през тази седмица събитията ще ескалират с по-голяма сила. До 4ноември имате възможност да прецени на какво ще сложите край, за да придприемете конкретни действия след тази дата в посока на нещо ново и различно, с по-градивна форма. Важно е да бъде адаптивни и отворени към промяната. Добре е да насочите вниманието си към по-далечни перспективи на развитие. Слънцето, което преминава на 22 ноември в знака Стрелец, ви подкрепя да създадете нова визия за своето бъдеще. Получавате не само подкрепата на звездите, но и на  вашите приятели, съмишленици, влиятелни личности. Връщане на ситуации от миналото не са изключени, но ако това се случва, то е за да направите нови избори.

РИБИ

Събитията, които се активираха в края на миналата седмица ви предоставиха възможност да изберете нова линия на движение, която ще се развива в един по-дълъг период от време. През тази седмица с преминаването на Слънцето в знака Стрелец още по-ярко ще усетите необходимостта да насочите вниманието си към цели, свързани с развитието ви в бъдеще. Активира се нов период на подем във вашето кариерно развитие или социален статус. За някои от вас това е моментът на нови предложения, сързани с работа, разширяване на дейността или повишение, а за други се задават тенденции за подобряване на финансовото състояние. Активират се предложения, които ще подействат положително на вашите доходи. За по-добри резултати е необходимо да проявите повече увереност,  а подкрепата от страна на силни личности ще ви мотивира допълнително.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог