Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 април до 1 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 април до 1 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 април до 1 май

Заключителна седмица, подготовка за едно ново начало, което ще бъде поставено от Новолунието в знака Телец. Седмица на Край и Ново начало! Това е време, в която е необходимо човек да се обърне навътре към себе си.

Това Новолуние е белязано от частично слънчево затъмнение, което ще активира събития от минал период. Ако това се случва с вас, то е необходимо да затворите една страница и да погледнете на случаващото се по нов начин, да постъпите различно, да осъзнаете. Новолунието и слънчевото затъмнение са периоди едновременно на ново начало, въвеждане, подновена енергия и виталност, но и на силна емоционалност, вълнение и стимулиране.

Активират се възможности, които ще ви помогнат да преподредите приоритетите си, за да може да вложите енергията си в областите, които се активират от новолунието и затъмнението. В дните до Новолунието в Телец, което е на 30 април, отделете време, за да прецените кое, кой или какво е важно и значимо за вас и какво е необходимо да направите, за да внесете промяна в живота си.

Дните до Новолунието са финални, подходящи за довършителни работи, за слагане на край на дейности, които са изчерпали своята форма. Това са дни, в които е подходящо да сложите край на връзки, партньорства  и взаимоотношения, които са без развитие или ви пречат. Това е седмица, в която ще се наложи да обърнете специално внимание на всичко, което ви носи сигурност и стабилност.

В периода до 20 май,  акцент ще бъдат темите, свързани с финансовата сигурност, паричните потоци, търсенето  на нови източници на доходи, нов поглед върху собствените потенциали в посока изследване и активиране на неосъзнати до този момент дарби, които могат да се обърнат в актив. Темата, свързана със семейните ценности ще се утвърждава и ще добие нова форма и значение.

ОВЕН

Това е седмицата, в която ще се наложи да балансирате между различни отговорности и задължения. Според събитията, които ще се активират през този период ще прецените дали се движите в правилна посока. Дните от 27 до 30 април носят много изненади, за някои награди, положителни преживявания, а за други слъчващото се ще ги накара да променят посоката, която отново ще бъде вярната и правилната, но това ще бъде оценено след време. Вие ще определите хода на събитията през седмицата, важно е да бъдете целенасочени, да овладявате силната си емоционалност и импулсивност. Отстоявайте собствената си позиция, преговаряйте за интересите си, защитете това, което сте постигнали. Важна тема, върху която можете да повлияете е финансовото ви състояние. Към вас идват предложения, които могат да внесат увеличаване на паричните потоци, в друг вариант харчете разумно, избягвайте съмнителни предложения. За някои от вас това е седмица на заслужена почивка.

ТЕЛЕЦ

На 30 април предстои Новолунието във вашият знак Телец. Поради факта, че е белязано от затъмнение, тази седмица ще бъде определяща чрез хода на събитията, които ще се активират в нея. Силното присъствие на знака Телец е изразено чрез Слънцето, Меркурий, Уран и Северният Лунен възел. Времето, през което трае транзитът на Слънцето в знака Телец (до 21 май)  е най-силният и активен период от годината за вас. За родените в първата декада на знака тази седмица ще бъде динамична в посока визия за развитие през цялата соларна година. Всички представители на знака ще имат чудесна възможност след 30 април да поставят ново начало в живота си. За някои, дните до Новолунието са финални, в които поставяте край на един по-продължителен период от живота си приблизително от около 18-20 години.  Северният възел, който е във вашия знак и Новолунието в Телец предоставят възможност да разгърнете потенциалите си по нов начин като промените приоритетите си, повишите себеоценката си или дадете изява на своя дарба, талант. През тази седмица и не само, ще можете по-лесно да влияете върху събитията. Фокусирате се върху това, което искате да постигнете, това, което е в пълно съответствие с вашите ценности. Взаимодействайте в максимална степен.

БЛИЗНАЦИ

Следвайте посоката, която сте избрали от началото на месеца. Тази седмица е заключителна, а събитията, които ще се активират през нея ще ви покажат следващата стъпка. Заемете се с неотложното, а ако условията ви го позволяват, дайте си почивка. Ако вашата основна дейност е свързана с творческа дейност, артистичност, музика, психология, духовни практики, то сега, през тази седмица ще се радвате на високи постижения и невероятни положителни събития, които са в резултат на всички усилия, положени от вас до този момент. За всички представители на знака, периодът до вашето Новолуние в Близнаци, което е на 30 май е период на подготовка. Възможно е да се активират процеси от миналото, най-малко в период от една година, които очакват окончателни решения. За тези, които се готвят да започнат нова дейност, работа, проект е необходимо да знаят, че от 11 май до 3 юни планетният управител на Близнаци - Меркурий ще бъде ретрограден. По време на ретроградното движение на Меркурий не се започват нови дейности.РАК

За вас това е седмицата, в която ще получавате резултатите от всички усилия, които сте положили от началото на месеца. Някои от вас могат да се радват на заслужена почивка, а за други това е седмицата на окончателни финални щрихи и подготовка за следващата стъпка. Седмицата е силна за вашето кариерно развитие или социален статус. Важно е да бъде инициативни, да взимате решения и да ги отстоявате. Това е седмицата, в която можете да повлияете върху вашите работни процеси в максимална степен. Финализирайте и приключете с всичко, което е изчерпало своята форма. Все пак за тези, които кариерното развитие е основен фокус не забравяйте една от основните теми, която е определяща и отново ще бъде активна до 7 януари, 2023 г. -семейството и сигурността, която то ви дава. Периодът дотогава е време за нови избори и решения. Следвайте собствените си инстинкти и предпочитания. Възможни са неочаквани обрати и промени, които ще доведат до нарушения на съществуващи структури. Ако това се случва в живота ви, то е с цел нова посока.

ЛЪВ

Седмицата насочва вниманието ви към вашите партньорства в личен или делови аспект. През тази седмица  е необходимо да се съобразявате в по-голяма степен с вашите партньори. Дори и да не ви харесва, това е поведението, което ще ви гарантира по-добри финансови резултати, подкрепа и сигурност. Ако се намирате в период, в който е необходимо да заявите своята самостоятелност и да изберете нова посока, то сега е моментът да сложите край на връзки, които вече са изчерпали своето предназначение. Друга тема, която ще ангажира вниманието ви е вашата основна дейност. В седмицата преди Новолунието в Телец, което попада във вашия дом на кариерното развитие, финализирайте и приключвайте дейности от минал период, за да освободите място за нови идеи и предложения през следващите две седмици. Насочете вниманието си към вашите конкретни цели. Така с лекота ще неутрализирате възникналите препятствия по пътя ви. Бъдете последователни в действията си и запазете тези структури, които ви носят стабилност. Получавате подкрепата на влиятелни личности.

ДЕВА

Седмицата е ярка, а за някои от вас тя ще донесе силни и вълнуващи преживявания. Животът ви се променя на всички нива. През тази седмица ще се наложи в максимална степен да освободите пространство за нови предложения и възможности, които ще дойдат към вас през май месец. Насочете вниманието си към другите: вашите партньори в личен или делови план, към средата с която взаимодействате. Те са единият аспект, който ще внесе промяна в живота ви, а другият са вашите собствени цели и стремежи, свързани с развитието ви в бъдеще. Ще се наложи да вземете нови решения, които ще са свързани с предизвикателства и съпротиви относно това, с което сте изградили досега и нетложната необходимост от промяна. Възможно е вашите идеи да срещнат неприемане от страна на вашите шефове, ако това е така, постарайте се да ги убедите във вижданията си. За собствениците на самостоятелна дейност дните до Новолунието в Телец са подходящи да финализират проекти от минал период. Помислете какво ново е необходимо да допуснете в живота си: обучение, идея, нов партньор?!ВЕЗНИ

През тази седмица ще се случват обстоятелства, които ще бъдат естествен резултат от действията ви от началото на месеца. Основната темаа ще бъде свързана с вашата основна работна дейност, начин на живот или грижа за здравето. Към всяка една от изброените възможности е необходимо да вложите по-голяма грижа и отговорност. За тези, които от началото на година са се движили в правилната посока, седмицата е носител на положителни събития, награди, постижения. Периодът е подходящ за активно действие в посока завоюване на по-висок социален статус, повишение или реализиране на поставени цели. За тези, които през изминалите месеци успяха да създадат нови партньорства, периодът до 21-ви май е силен да задълбочат действията си в посока на тяхното стабилизиране. Преодолейте вашата свободолюбивост и дайте шанс на тези партньорства, които ви носят подкрепа, сигурност и по-високи финансови показатели. Сложете край на тези партньорства, които са изчерпали своето предназначение и дайте шанс на новите възможности, които ще се активират през следващата седмица.

СКОРПИОН

Динамична седмица, а събитията са ярки. Ще се наложи да се съобразявате повече с другите: вашите деца, любими хора, колеги или партньори. Възможно е да се наложи да внесете промени във взаимоотношенията, които са важни за вас. Конфликтите с вашите партньори в последните дни от седмицата ще се изострят. Това е вид насока на кои партньорства да сложите край и кои да продължите. Новолунието, което е на 30 април и ще бъде във вашият противоположен знак е определящо за посоката ви на развитие през следващите месеци, а за някои от вас и за един по-дълъг период от време. Предоставя ви се възможност в максимална степен да повлияете на съществуващите партньорски отношения или да създадете нови. Не изпускайте от фокус вашата основна дейност, бъдете активни и внесете необходимите структурни промени. За собствениците на бизнес и най-вече за родените през третата декада на знака, седмицата е носител на положителни преживявания, по-високи доходи и награди. На всеки според делата!

СТРЕЛЕЦ

Процесите, които се активираха от началото на месеца ще продължават да се развиват и през тази седмица. Съвкупността от планети в срещуположния ви знак Телец постепенно през тази седмица ще насочи вниманието ви към вашите партньори и отношения. Не всичко ще се развива според вашите очаквания. Съвкупност от непредвидени ситуации ще ви накара да направите известни промени, структурни преобразования или да пренаредите приоритетите си според това, което е ценно за вас. Някои от вас са на прага на житейски кръстопът, активират се събития от вашето минало, които ще ви дадат шанс да поставите едно ново начало не само във  вашите партньорски отношения, но и в живота си. Можете да ги стабилизирате чрез създаване на общи планове с по-далечни перспективи на развитие. Казуси, свързани с решаване на имотни въпроси, грижи към родители или взаимоотношения с членове на семейството ви допълнително ще усложнят обстановката. Намерете време и за себе си, здравето ви е уязвимо.КОЗИРОГ

Седмицата може да бъде сравнително спокойна  ако съумеете да овладеете огромният информационен поток, който достига до вас. Информираността и взаимодействието с другите може да бъде както генератор на идеи така и носител на доза хаос вследствие объркване. През тази седмица намерете време и се вгледайте в себе си. Помислете от какво се нуждаете на този етап от живота си? Кое или какво ви кара да се чувствате щастливи? Размисъл в тази посока ще ви помогне да подредите приоритетите си, а след Новолунието в Телец, което е важно и подкрепящо ви като земен знак, да предприемете ефективни действия за постигане на това, което искате. Седмицата е подходяща да внесете равновесие в тези взаимоотношения, в които има напрежение или съществуват неизяснени казуси. Взаимодействайте, изяснявайте и запазете тези, контакти, които са важни за вас и вашето развитие. Възможно е да се наложи да направите компромиси, да преодолеете вашите съмнения или критичност. Подгответе се за промяна и дайте шанс на нещо ново да влезне в живота ви.

ВОДОЛЕЙ

Мнозина от вас успяха да поставят ново начало, да стартират нова дейност  от началото на месеца. За вас тази последна седмица от месец април ще бъде стабилизираща и носеща известни резултати в зависимост от посоката, която избрахте. Част от събитията ще следват посоката, която сте избрали и ще ви носят по-високи финансови резултати. През цялата седмица съществуват чудесни възможности свързани с неочаквани предложения, идеи, които ще ви позволят да подобрите финансовото си състояние. Някои ще се радват на заслужени награди, поощрения или материални придобивки. Ако страдате от физическо или психо емоционално изтощение, то намерете повече време лично за себе си, за вашите любими занимания или прекарайте повече време в къщи. Новолунието в Телец, което е в края на седмицата ще ви даде възможност да направите важни промени в средата си на местоживеене, дом, семейство и взаимоотношения с членовете на семейството. Затъмнението, което също е във фиксиран знак като вашият може да изостри взаимоотношенията с близките ви или да активира процеси от минал период, спомени, които се нуждаят от преосмисляне и нови избори. 

РИБИ

За родените през третата декада на знака, за тези които имат асценденти в последните градуси на знака Риби това е една от най-необикновените седмици през годината. Цели четири планети през тази седмица ще бъдат в знака Риби; Марс, Венера и Луна, които правят съвпад с Юпитер и Нептун. Имате на разположение цялата звездна подкрепа! Неочаквани награди, необикновени преживявания, които ще радват душата ви, среща с необикновени личности или това е период, в който имате силна вътрешна увереност и можете да постигнете всичко, което искате. Доверете се на силната си интуиция и се оставете тя да ви показва посоката. В същото време информационният поток, който достига до вас е носител на много нови идеи, информация, запознанства и предложения. Постарайте са да бъдете избирателни, за да разсеете хаоса, които може да бъде причинен от вашият съзнателен ум. През тази седмица може да заздравите контактите си с важни за вас личности, да преразгледате договорните си взаимоотношения или да изберете нов курс на обучение. Възползвайте се в максимална степен от възможностите, които идват до вас.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ