Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 октомври

Силна и значима седмица, но тенденцията за основните събития е зададена в предходната. Луната е в намаляваща фаза, която е подходяща за финализиране, довършване и приключване на започнати дейности и проекти. Подготовка за новолунието в знака на кризите и трансформациите - Скорпион.

Добрата новина е свързана с директното движение на Меркурий, който основно отговаря за комуникацията, договорите, обучението, търговията. Всички сфери под неговото управление получават зелена светлина за действие. Знакът Везни, в който той транзитира, подсилва необходимостта от проява на дипломатичност, толерантност във воденето на диалози и преговори, а също така подсказва основната посока постигане на баланс и мир.

Слънцето до 22 ноември ще бъде в знака Скорпион. Тази планетна позиция  провокира силни страсти, скрити желания, борба за власт, доминиране, контрол.

В делови план през цялата седмица ще ескалира своеобразна борба за власт, трудно ще се поддържа „добрия тон“. Периодът, който се активира ще предизвика множество промени, непредвидими и внезапни ситуации, чийто характер е възникнал преди време.

От 28 октомври отново на сцената ще се върнат събития от минал период. Напрежението ще се повиши поради необходимостта от конкретни действия, свързани със стари съществуващи структури и изграждане на нови по-прогресивни форми и модели.

Тази тенденция ще засегне всички направления в живота ни. Ако в живота ви се повтарят ситуации от миналото, то те изискват преработване и трансформация. Необходимо е старата форма да бъде заменена с по-стойностна и по-надеждна.

Посоката на движение изисква запазване на тези структури, които са стабилни, надеждни и напредничави.  Фокусът е  насочен към основните цели.

ОВЕН

Силна седмица през която можете в максимална степен да повлияете върху събитията най-вече чрез водене на преговори, преразглеждане и подписане на договорни отношения. Там, където има напрежение или неустановени граници ще повлияете чрез компромисни решения. Предходната седмица внесе съществени промени при някои от вас. Сега се налага да възстановите щетите. Забравете за гнева и бързите реакции, преценете няколко пъти преди да вземете решение. Непредвидени ситуации или събития възникнали в първите шест месеца от годината  ще насочат вниманието ви към финансовото ви състояние, нуждата от преразглеждане на водещи позиции, приоритети. Движете се в посока стабилизиране и увеличаване, избягвайте рискови сделки или инвестиции, които предвещават бързи печалби. Бъдете умерени,  насочете се към това да получите подкрепа и съдействие от страна на влиятелни личности, партньори, а това ще се отрази положително на вашите парични постъпления. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Вашата интуиция ще ви покаже посоката на движение. От тази седмица до края на годината  вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверката на времето.

ТЕЛЕЦ

На този етап е най-важно да запазите вътрешното си равновесие. От една страна във вашата основна дейност настъпва оживление. Дейности, проекти, които бяха в застой през тази седмица бързо ще получат ново развитие, движение. Постепенно обстановката на работното ви място ще се хармонизира. Тези сложни взаимоотношения с колеги ще бъдат разрешени, но напрежението се пренася във взаимодействието с вашите шефове. Възстановяват се ситуации, възникнали в първите шест месеца от годината. Самите вие изпитвате вътрешен конфликт свързан със старата ситуация на работното място и желание за нещо ново. Тази седмица и периодът до 22 ноември поставят на дневен ред вашите партньорски отношения. Темата не е нова, процесите тук и промените са започнали преди време. Сега пред вас се поставя необходимостта да вземете решения в по-дългосрочен план. Възможно е да приключите с тези партньорски отношения, които са изчерпали формата си и не подлежат на трансформация.  Не изпускайте от фокус стабилните и устойчиви структури, които имате към момента. Грижете се добре за здравето си, вътрешния си баланс и хармония. Вие сте във важен  период относно развитието ви в социален аспект или кариерно развитие. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и  обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо и да прелистите нова страница.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица с тенденция в по-голямата част от ноември главната тема в живота ви ще бъде свързана с вашата основна дейност, професионална реализация, начин на живот или грижа за здравето. Възможни са изненади и неочаквани събития, които ще поставят пред вас необходимостта от промяна в подхода и начина ви на действие. Събития от началото на годината свързани с по-далечни цели и перспективи на развитие, пътешествия, отново ще бъдат на дневен ред. Все още можете да повлияете положително на взаимоотношенията с вашите партньори в личен или делови аспект. Насочете вниманието си към хармонизиране, постигане на споразумения с тези ваши партньори, които имат положителен принос към вашето развитие. Бъдете предпазливи, активна е тенденция за измами, лъжи, заблуди. Не се предоверявайте, доза предпазливост няма да ви бъде излишна. Седмицата носи добри възможности за собствениците на самостоятелна дейност и творците. Приятни изненади от страна на хора, които ви обичат също няма да липсват.РАК

Последната седмица от месец октомври ще ви предостави възможност да довършите започнати проекти от началото на месеца, свързани най-вече с вашите дом, семейни дела или преместване. Стабилизиране на това, което сте започнали на по-ранен етап. С преминаването на слънцето в знака Скорпион фокусът и вниманието ви ще се пренасочат към вашите цели, дейност, деца, интереси. Преразгледайте внимателно всичко, което имате към този момент, създадено или нуждаещо се от окончателни решения. Фокусирайте се върху целите, които сте си заложили. При собствениците на самостоятелна дейност, политици, спортисти, творците се усилва необходимостта от себеутвърждаване и реализиране на собствения ви потенциал. Процеси, които до този момент са били в застой ще получат зелена светлина. Периодът ви предоставя възможност да покажете най-добрата си страна, да вложите вашите умения, за да затвърдите своите позиции. Напред или назад, определете и изберете посоката. Действайте с разум, претегляйте, бъдете новатори. Емоционално или импулсивно взети решения могат да бъдат пречка. Излезте извън границите на познатото, очертайте позитивни перспективи в своето професионално развитие.

ЛЪВ

Тази седмица продължава, тенденцията зададена от предходната. Динамиката е голяма, процесите, които са действащи предизвикват или изискват генерални преобразования. Добрата новина, е че получавате подкрепа не само от звездите, но и от хора с власт и авторитет. Натовареният ви с работни ангажименти график може да бъде разнообразен от въпроси, свързани с пътувания, уреждане на документи, справяне с юридически казуси, взаимодействие с чужбина, разширяване на основната ви дейност или образование. Към вас могат да се върнат предложения, свързани с кариерното ви развитие от началото на годината. Взаимодействайте в максимална степен, нова информация, знания или нова среда ще ви помогнат да подредите пъзела. Бъдете гъвкави и адаптивни, не пренебрегвайте мнението на близките си.

ДЕВА

Седмицата и периодът до края на месец октомври са подходящи да довършите проекти или дейности, в които срещахте затруднение от началото на месеца. Меркурий, който вече е директен ви предоставя добри възможности по отношение на вашата основна дейност. Обстановката на работното ви място се хармонизира, шансовете ви за успех или разширяване на дейността са високи. Периодът, през който преминавате изисква повишена гъвкавост от ваша страна. Можете в максимална степен да повлияете положително върху доходите си като направите градивни преобразования в основната ви дейност. Формулата, която ще ви донесе успех е: смело действие към избраната цел. Взаимодействайте, преговаряйте, а новата информация, среда или пътувания ще ви помогнат да определите целите си до края на тази година. Родените в третата декада представители на знака трябва да бъдат предпазливи в деловите и лични партньорства. Не се доверявайте на примамливи предложения. Предпазвайте от измами, финансови загуби и разочарования в партньорствата.ВЕЗНИ

Всички предпоставки за успех са на ваша страна. Ежедневието ви е диманично и наситено с преживявания. Марс е все още във вашия знак, а Меркурий, който е директен, усилват желанието ви активни действия и промени.  Седмицата ще постави акцент върху взаимодействието ви с другите, това са най-вече вашите партньори в личен или делови план. През тази последна седмица от месеца можете да се възползвате от енергиите и да внесете необходимото равновесие в живота си. Все по-важна тема става финансовото ви състояние, неговата стабилност и нови възможности за подобряване на съществуващото положение. Бъдете внимателни в избора на инвестиции и покупки. Възможни са непредвидени разходи, разходи по инвестиции или проекти от началото на годината. Отпуснете се и насочете вниманието към себе си, към това, което ви харесва или сте пренебрегвали от дълго време. Лесно ще постигате целите си стига да се насочите към тях. Внимателно избирайте средата си на общуване, предпазвайте се от вирусни инфекции.

СКОРПИОН

През тази седмицата една част от събитията са естествено продължение на тенденция, зададена в началото на месеца или предходната, силно преобразуваща седмица. Слънцето е във вашия знак, силата и желанието ви за покоряване на нови възможности е голяма. Но през тази последна седмица от месеца до голяма степен ще се наложи да се съобразявате с решения или ситуации, свързани с вашите партньори, членове на семейството, колеги. Тенденции и решения, които имат връзка със събития възникнали в първата половина на годината се активират отново. Периодът е силно трансформиращ за вас, налагащ ви да вземете важни решения. Приемете ситуациите като нанасяне на финални щрихи на един период от една година и вид подготовка за нов етап, който ще се активира след рождения ви ден. Имате възможност да печелите по-добре, но и разходите може да са повече. Грижете се добре за себе си и здравето си.

СТРЕЛЕЦ

Социалната ви активност е силна, а възможностите за успех са неограничени. Успехът, който сте постигнали досега ще ви дари с чудесна възможност за по-висок престиж и утвърждаване на авторита ви в колектив или по-голяма група от хора. Навлизате в период, в който се налага да вземете решения по отношение на основната ви дейност. Необходимостта от промяна, обновление е поставена още в първите месеци на годината, сега се налага да вземете окончателни решения. Събитията, които ще се развият през тази седмица ще ви насочват. Периодът е подходящ да обновите дейността си чрез нови, иновативни технологии, оригинални хрумвания. Общувайте, убеждавайте, преговаряйте. На работното ви място бъдете предпазливи, предпазвайте се от конфликти, липсата ви на търпение може да доведе до грешни решения.КОЗИРОГ

Месец октомври не е най-леките за вас, но през тази седмица ще усетите известна лекота и хармонизиране на обстановката. Постепенно напрежението в работната среда ще бъде заменено с разбирателство в резултат на компромиси, диалогичност или нови избори. Родените в третата декада се налага все още да бъдат предпазливи и да избягват конфронтация с вашите шефове и началници. Социалната ви активност расте, а това по един естествен начин ще затвърди позицията в колектива. Ревизирайте целите си и определете програмата си на развитие в бъдеще. Бъдете гъвкави и адаптивни към промените, които се налагат. Тенденции от пролетта, свързани с нови възможности за подобряване на финансовото ви положение се активират отново. Чрез правилни решения ще можете  да повлияете положително върху доходите си.

 ВОДОЛЕЙ

Последна седмица, в която можете да внесете корекции и промени в живота си. Погледнете на живота си по един нов по-различен начин, базиращ се на придобит опит, умения и знания. Промените за вас са нещо, което ви дава стимул за растеж и развитие. Активността ви, професионалната ви заетост се увеличават, а заедно с тях и задълженията свързани с дом, семейство, родители. Казуси, възникнали в първата половина на годината, свързани вашите родители, семейство, дом отново се активират. Необходимо е да довършите тези процеси, които са се активирали преди време. Внезапна ситуация може да ви накара да излезете от зоната си на комфорт. Това, което ще се случи е отражение на живота ви  през изминалия период. Общуване и срещи, нова информация, нова среда ще ви помогнат да се подредите, да освободите място за новото, което идва в живота ви.  

РИБИ

Силна седмица, в която можете да повлияете върху събитията в максимална степен. Периодът ще постави пред вас необходимостта да се съсредоточите върху цели, свързани с вашето бъдеще, разширяване на дейността или продължаване на образование. За някои от вас това е период на разширяване на собствените граници или уреждане на юридически въпроси. Късметът е на ваша страна, възможностите са свързани с пътувания, нови запознанства, които могат да променят средата ви или да преминат в стабилни  партньорски отношения. Получавате подкрепа от страна на важни за вас личности, което ще се отрази в положителна посока и на финансовото ви положение. През тази последна седмица от месеца са възможни добри новини, свързани с по-добри предложения за бъдещото ви развитие.  

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ