Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 март до 3 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 март до 3 април

На 1 април е Новолунието в знака Овен, първото огнено новолуние, което поставя началото на активния период, подходящ за действия.

Дните до новолунието са подходящи за нанасяне на последни финални щрихи, свързани с довършване, финализиране на започнати дейности, проекти. Това са дни за активна подготовка за новото. Общата енергетика през седмица е нестабилна.  Преразпределение, разместване на пластове и приспособяване към променящите се условия с цел запазване на съществуващото. Сериозните промени в областта на икономиката и политиката на световно ниво продължават.

Седмицата ще бъде белязана от сериозна промяна във финансовия сектор.  Решаване на въпроси, свързани с финансовата стабилност, реда и оцеляването ще бъдат водещи. Ще се увеличава напрежението в междуличностните отношения.

Овенът е първият знак, знак на лидерство, но по време на транзита на слънцето през знака, се усилват гнева, недоволството и агресията.

Накъде ще насочим действията си? Това ще бъде един от основните въпроси, а избраната посока ще повлияе върху развоя на събитията до следващото пролетно равноденствие. Изискват се търпение, внимателно претегляне на обстоятелствата и дълновидност.

ОВЕН

Дейни и активни, с желание за постигане на нови резултати. Навлизате в период, в който можете да сбъднете и най-смелите си мечти. Сега задавате посока за цялата година до следващото пролетно равноденствие. Освен подкрепата на звездите получавате и подкрепата на вашия кръг от приятели, съмишленици, последователи или покровители. Във ваша полза ще бъде да се предпазвате от импулсивни и прибързани действия, да се вслушвате в съветите на авторитетни личности, да направите анализ и след това да се насочите към активни действия. Седмицата е подходяща да поставите ново начало в едно или друго направление, но по-голяма сила и увереност или яснота ще имате след 1 април. Дотогава приключете започнати проекти, сложете край на дейности или партньорства, които са изчерпали своето предназначение. Този подход ще ви освободи пространство за новото, което идва в живота ви. Бъдете премерени в рисковете, вслушвайте се в силната си интуиция.

ТЕЛЕЦ

Динамиката продължава. Продължете с тези действия, които ви носят стабилност и сигурност. Натовареният работен график, напрегнатите взаимоотношения ви носят допълнително напрежение. Слънцето в знака Овен ще активира нови процеси, а това допълнително ще ви извади от състоянието ви на вътрешно спокойствие. Ако това е така, ще се наложи да постигнете баланс между работа и почивка. През тази седмица преразгледайте живота си, намерете време за уединяване и дистанциране от ежедневните ви дела и преценете как ще продължите след новолунието в Овен, което е на 1 април. През тази и следващата седмица ще можете да задвижите промяната, която желаете в едно или друго направление от дълго време. Информационният поток, който достига до вас или вашите приятели, съмишленици могат да бъдат проводник на нови възможности и предложения. Бъдете внимателни в разходите и финансовите операции. Избягвайте излишни финансови рискове.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на висока социална активност, популярност и успех. До новолунието в Овен, което е на 1 април имате чудесната възможност да освободите пространство за нова дейност, проект, идея, партньорство. Това новолуние е подкрепящо ви и многообещаващо. Приемете тази седмица като подготовка за успешен старт. Продължете с тези дейности, които досега ви носят стабилност или успех. Насочете вниманието си към нещо ново, креативно, което ще внесе разширение в дейността ви. Периодът е подкрепящ ви в създаването на нови проекти, свързани с цели и развитие в бъдеще, обучения, научно-изследователска дейност, пътешествия.  Възползвайте се в максимална степен от подкрепата на звездите, действайте в посока постигане на вашите цели, това ще увеличи шансовете ви за просперитет. И през тази седмица се налага да бъдете  предпазливи,  предпазвайте се от конфликти, липсата ви на търпение може да доведе до грешни решения. Неправилни предположения, заблуди или интриги могат да нарушат доверието между вас и колеги.РАК

Слънцето, което от миналата седмица премина в знака Овен насочва вниманието ви към вашата основна дейност, кариера или социално развитие. Динамика и повече задължения, като напрежението през тази седмица ще се повишава. Възможно е да сте поставени пред необходимостта да направите кардинални преобразувания. До новолунието в Овен, което е на 1 април имате възможност да разрешите спорни въпроси от минал период, да финализирате проекти или да сложите край на дейности, които не са перспективни. В тази посока се движат и взаимоотношенията ви с вашите бизнес партньори. Разчистете пътя си от всичко излишно, а след 1 април ще можете да поставите дейността си на ново ниво. Наред с повишения обем работни задължения се налага да обърнете внимание на въпроси свързани с финансови дела. Плащане на данъци или непредвидени разходи, могат да нарушат финансовия ви баланс. Пазете се от силни емоционални изблици и прибързани импулсивни решения.

ЛЪВ

С преминаването на слънцето в знака Овен при вас настъпва нов динамичен период, който носи промени, водещи до положителни резултати. Сега през тази седмица приключете тези дейности, които не ви носят съответните резултати. Финализирайте проекти, които сте започнали през миналата година. Изяснявайте взаимоотношения и провеждайте конструктивни разговори, които ще ви помогнат след 1 април да поставите ново начало на това, което искате да развивате през цялата година. Освен натовареният ви с работни ангажименти график насочете вниманието си към нови проекти свързани с разширяване на дейността. Възможно е да се наложи да решавате  въпроси, свързани с пътувания, уреждане на документи, справяне с юридически казуси, взаимодействие с чужбина, разширяване на основната ви дейност или образование. Целите, които сега поставяте, ще внесат дългосрочни промени в живота ви. Дните до новолунието в Овен, което е на 1 април са подходящи за освобождаване и приключване с всичко и всички, които не служат на вашето развитие. Преценете добре какво искате да запазите и на кое да поставите край. От следващата седмица активирайте новите си проекти.  Може да откриете своето ново амплоа чрез обучения или дейности, в които ще срещнете хора със сходни интереси на вашите.

ДЕВА

Последната седмица от месец март изисква вашето повишено внимание. Промените, които се задвижиха от началото на годината засягат вашата  работна среда и начина ви  на живот. Навлизате в силно трансформиращ период, който може да промени бъдещите ви перспективи на развитие. През тази седмица ще се наложи да направите кардинални преобразувания. Продължете да влагате енергията си във вашата основна дейност, обновявайте, използвайте нови методи и технологии, прилагайте креативни идеи. В някои отношения това може да доведе до вид усложнения  на работното място, генериране на конфликти или предприемане на активни действия свързани с нововъведенията, които ще изискват повече време от ваша страна. Финансовите въпроси също ще изискват решения, а  усвояването на чужди капитали или подкрепата от страна на вашите партньори ще ви даде сигурност. В областта на партньорските отношения също настъпват промени: изясняване на казуси или поява на нови възможности. Посоката ви на развитие през месец април силно ще зависи от важни за вас хора, които ще повлияят върху бъдещето ви развитие, финансово състояние. До новолунието в Овен въведете ред като изчистите от живота си излишното и ненужното. След 1 април преминете към осъществяване на новите ви проекти.ВЕЗНИ

Последната седмица от месец март е финална и заключителна. Процесите, които започнаха  преди шест месеца с есенното равноденствие сега са достигнали до финала. Слънцето в знака Овен предизвиква кардинална промяна или обръщане на ситуацията на 180 градуса. В най-голяма степен от преобразувания ще се нуждаят партньорските ви взаимоотношения в личен и делови план. В дните до новолунието в Овен, което е на 1 април имате възможост да вземете окончателни решения относно партньорствата ви. Преценете тяхната надеждност, освободете се от тези връзки, които са изпълнили предназначението. В тези партньорства, които са значими, внесете повече яснота и хармония. Необходимо е да направите правилен избор. В друг план, каквото и да се случва сега на този етап от живота ви приемете го като справедлива ситуация, чрез която към вас могат да дойдат нови по-добри възможности, хора, събития. След 1 април можете да предприемете действия за започване на нови партньоства, нови дейности и проекти.

СКОРПИОН

Tранзитът на слънцето в знака Овен, който е до 20 април ви предоставя възможност да обновите работните си процеси. Силата и виталността, които усещате ще ви осигурят и по-добро здраве. Сега можете да вложите най-доброто от себе си и да постигнете положителни резултати в съответните направления. Това е отличен период да се докажете на работното място, да постигнете професионални успехи или да извършите промени в този сектор от вашия живот, които ще внесат кардинални преобразувания. Бъдете в максимална степен инициативни, настройте се да направите съответни компромиси, които засягат вашата сигурност. Решенията, които ще вземете, съответно ще определят посоката ви на движение, а от тук и хода на събитията. Всичко това до голяма степен би могло да ви покаже кои са вашите основни приоритети. Всичко, което сега се случва в живота ви следва своя естествен ход. Периодът е наситен с много изненади и промени, най-вече за родените през първата и втора декада на знака. Довършете дейности, свързани с уреждане на имотни казуси, подобрения в дома или взаимоотношения с членовете на семейството.

СТРЕЛЕЦ

Пролетта е един от най-красивите и креативни периоди за вас. Слънцето в Овен, който също е огнен знак ви измъква от леката летаргия, в която изпаднахте през март месец. През тази седмица в дните до новолунието в Овен, разчистете пространството си (вътрешно и външно) от всичко, което вече не ви служи. Довършете започнати работни проекти, вземете окончателни решения, които засягат взаимоотношенията с членовете на семейството ви. Финализирайте ремонтни дейности и благоустройствени дела свързани с вашият дом, ако до сега сте имали намерение да смените местоживеенето си, вземете окончателно решение по въпроса. След 1 април пред вас се активира силен период с изключителни възможности. Възможно е дейността ви или новите предложения  да ви накарат да направите сериозни преобразувания в ежедневието си. Социалната ви активност продължава да бъде висока, ще се наложи да защитавате интересите си или позицията, която заемате. Ако възникнат непредвидени ситуации на работното ви място, ще се наложи да прекратите контакти с колеги или да сложите край на договорни взаимоотношения. Каквото и да се случи, приемете го като естествен развой на събитията, а всеки край дава възможност за ново начало.КОЗИРОГ

Продължете с промяната. Преминаването на слънцето в знака Овен активира нови процеси в живота ви, които изискват кардинални промени. До новолунието в знака Овен имате възможност да преразгледате дейността си до тук, да приключите с всичко, което ви пречи да продължите напред в развитието си в професионален или личен аспект. Теми, които до този момент не са били значими ще се активират, а други, в които сте влагали много енергия през последните месеци могат да загубят своето значение. През тази седмица проведете разговори, които ще ви помогнат да си изясните взаимоотношения с колеги или да вземете решения, свързани с договорни взаимоотношения. Взаимодействайте с нови хора, новата информация, която достига до вас е генератор на нови възможности. Правилните хора или знания ще ви помогнат да определите посоката си и да предприемете конкретни действия. Освен професионалната ви реализация водеща тема през месец април ще бъдат вашите дом, семейство и взаимоотношения. Възможно е да вземете решения, които ще определят посоката ви на движение през годината.

ВОДОЛЕЙ

Важна и значима седмица, която задвижва промяната в живота ви. Каквито и да са събитията, които се случват сега при някои представители на знака, добрата новина, е че вие можете да въздействате. Тази седмица е изключително решаваща в избора на посока, която ще определи развитието ви в бъдеще. Доверете се на силната си интуиция, отделете време, за да разберете точно какво искате от живота. През тази седмица освен на себе си, обърнете внимание на вашите финанси. Разплатете се там, където е необходимо или се постарайте да си съберете дълговете. Довършете стари проекти, работни ангажименти или договорни взаимоотношения. Провеждайте разговори, чрез които ще определите договорните си взаимоотношения или ще затвърдите позициите, които заемате. Социалната ви активност се увеличава, а с това расте и възможността целенасочено да защитите интересите си.

РИБИ

Силният период за вас продължава и през тази последна седмица на март. Въпреки, че Юпитер планетата на щастието е в знака Риби, възможно е някои от вас да се чувстват изморени. Ако това важи за вас, дайте си почивка. Седмицата е финална, изискваща анализ на случващото се с цел определяне на вашите нови избори и посоката от новолунието в знака Овен. Ако досега не сте започнали нещо ново, то интегрирайте енергия и знание в себе си през тази седмица, за да можете през следващите две седмици след новолунето в Овен да предприемете конкретни действия. Важна и значима на този етап остава темата, свързана с подреждане на вашите приоритети, а това ще ви помогне да решите какво точно искате. Друга тема, при която можете да внесете съществена промяна това са вашите финанси. Направете си  анализи, които да ви подскажат как можете  да повлияете върху него с цел по-високи резултати. Възможно е да се наложи да преодолеете известни предизвикателства. В началото на април ще можете да предприемете конкретни действия в тази посока.

Успешен период на всички!

инж. Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ