Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 ноември до 5 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 ноември до 5 декември

Първата седмица от последният месец в годината е финална и обобщаваща, включваща в себе си невероятни възможности за анализ и синтез на преживяното досега с цел подготовка за един нов старт.

На 4 декември е новолунието в знака Стрелец, което е придружено от пълно Слънчево затъмнение. Това новолуние е свързано с новото начало, изискващо нов поглед върху живота, насочен към бъдещето, развитието и разширението, съчетани с много вяра, оптимизъм и надежди.

Седмицата е подходяща за приключване и финализиране на дейности и процеси като голяма част от тях носят следи от цялата изминаваща годината, а в определени случаи и от един по-голям отрязък от време.

Събитията, които възникват в периода между двете затъмнения на 19 ноември и 4 декември ще предизвикат съществени промени, както в личен така и в делови план. Активират се важни процеси в обществено-политически аспект. Приключва един етап на база придобита опитност с тенденция насока към нещо ново, разширяващо сферата на влияние, поставяне на цели, свързани със следващата година.

Препоръчително е в дните около 4 декември да не се взимат важни решения, да не се стартират нови проекти. Не се препоръчват и кардинални решения от личен, делови и обществен характер.

Затъмненията  предизвикат   важни промени и очакват нови решени в световен план, отнасящи се до религията, образователните процеси, науката, медиите, образованието, информацията и нейната истинност, търговията, транспорта, пътешествията, услугите.  

В периода  на управление на знака Стрелец всички ще преживеят импулса да излязат извън познатите граници, да потърсят нови възможности, да разширяват, покажат, впечатляват.

ОВЕН

Оптимизмът, които ви е завладял ще ви настрои към желанието да покорите нови хоризонти. Възможностите пред вас са безкрайни. Докато слънцето транзитира в знака Стрелец вие ще усещате силата и импулса на вдъхновението. В коридора между затъмненията вие сравнително по-лесно от всеки друг знак преминавате дори и през най-сложните обстоятелства. Слънцето в оптимистичният знак Стрелец ви дава допълнителна доза кураж и смелост да следвате и осъществявате целите си. Тази последна седмица от лунния месец е подходяща в максимална степен да  довършите  започнати проекти и дейности, за да направите място за новото, което искате да започнете. Още в първите дни от следващата седмица след новолунието ще можете да предприемете активни действия. През тази седмица имате възможността да затвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции, да повишите доходите си. Теми от началото на годината могат  да напомнят за себе си, но сега ще откриете  по-благоприятен начин  за тяхното осъществяване. Може да възникне напрежение в първите дни от седмицата свързано с конфликт на интереси между вас и вашите партньори. През тази седмица е възможно да сложите край на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Планове, свързани с пътешествия ще подобрят настроението ви.

ТЕЛЕЦ

 Вие преминавате през силно трансформиращ период, който ви предоставя възможност да направите нови избори, да насочите вниманието си към развитието ви в бъдеще. Налага се да проявите повишена адаптивност, да защитите интересите си, за да извлечете поука от сложни и предизвикателни ситуации. Някои от вас продължават да имат усещането, че се намират на кръстопът. Намирате се на прага на един нов етап, който в по-силна степен ще усетите в началото на идващата година. Приключването при вас ще бъде свързано със събития, започнали преди около 18 години. С преминаването на Северния Лунен възел в знака Телец в началото на следващата година, необходимостта от преобразования в живота ви ще бъде още по-значима. Активиралите се събития през миналата и тази седмици ще ви подтикнат да направите важни избори. Решенията, които ще вземете, ще ви насочат към нови възможности за развитие. Стъпките, които започнахте през миналата седмица, носещи ви положителни резултати можете да продължите и през тази. Следвайте собствените си ценности, направете преоценка на финансовото си състояние, на важните и значими хора в живота ви. Планирайте целите си.

БЛИЗНАЦИ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с множество ангажименти. Периодът все още е подходящ да покажете най-доброто, което можете, най-силните си качества. Положените от вас усилия ще имат дългосрочно отражение. Слънцето в знака Стрелец, в съчетание с Меркурий също в Стрелец постепенно насочват вниманието ви към вашите партньорски взаимоотношения, лични или делови. Новолунието в края на седмицата ще ви насочи към необходимостта от взимане на важни решения относно това кои взаимоотношения да запазите и какви нови връзки и взаимоотношения да създавате. През тази седмица е възможно към вас да се върнат ситуации или хора от минал етап, неразрешени въпроси, възникнали между вас и партньорите ви. Сега имате възможност да изчистите всичко излишно това, което вече не ви служи, за да насочите събитията и връзките си в една по-градивна посока. Все повече се налага да се вслушвате в мнението на другите, но и една благоприятна тенденция вие да влияете силно на хората и събитията около вас. Покажете в максимална степен най-силната си страна. Това е периодът, в който вие можете да бъдете забелязани. Усвояването на нова информация, образователните курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на голямо напрежение, дайте си почивка и се погрижете за здравето си. РАК

Във втората седмица от тунела на затъмненията е възможно към вас да се върнат ситуации от минал период, свързани с вашето семейство, отношения с родители, дом или имотни казуси. Повод за напрежение може да бъде и вашата голяма заетост с работни ангажименти, които ви отдалечават от любимите  ви хора и вашите деца.  В друг аспект не позволявайте на членове на семейство да се месят прекалено много във вашата кариера или работни задължения. Вие сте наясно със ситуацията, вземете решения, които ще възстановят изгубено доверие или равновесие. Седмицата е носител на напрежение и силни емоционални преживявания за вас, но именно случащото се ще ви помогне да направите нови избори, които ще повлияят върху бъдещето ви. Освободете се от всичко излишно, за да направите място за новото.

ЛЪВ

Събитията през тази седмица ще бъдат естествено продължение на предходната. Напрежението постепенно спада и положителното настроение все повече ви завладява. На този етап и на работното ви място се чувствате по-спокойни и удовлетворени. Пред вас се разкриват чудесни възможности за успехи и постижения в работата, поставяне на цели, свързани с един по-дълъг период от време. За други това е период на активна дейност насочена към реализиране на конкретна мечта. Погрижете се в максимална степен лично за себе си като си подарите повече свободно време или  време за любими занимания. Възползвайте се в максимална степен от силният период, който ви носи късмет, популярността ви се увеличава, а това ще ви помогне лесно да постигнете това, което искате. Можете в положителна степен да повлияете на отношенията си с партньорите лични или делови като изчистите евентуални недоразумения. Компромисните, конструктивни разговори ще ви помогнат да запазите тези връзки, които имат важно значение в живота ви.

ДЕВА

В коридорът между две затъмнения според активиралите се събития вариантите са различни за представителите на вашия знак. При едни ще има повече напрежение, свързано с окончателно финализиране на проекти, а за други, които във времето са довършвали това, което са започнали, сега се активира период на вид отпускане, дори почивка. През тази седмица вие можете да повлияете върху събитията. Можете да въздействате чрез личен пример,   думите ви имат чуваемост над средното ниво и широко отражение. Възползвайте се по оптимален начин. Можете да възстановите нарушени взаимоотношения  с ваши партньори или членове на колектива,  в който работите. Информационният поток продължава да ви носи нови възможности и идеи.  През тази седмица се активират събития, които  се отнасят до дома и семейството ви. Можете да отворите една нова страница на това ниво. През целия месец декември ще се радвате на  подкрепа от страна на близки и любими хора.ВЕЗНИ

През тази седмица ще имате възможността да насочвате събитията според вашите желания. Все още имате възможност да преподредите приоритетите си или да повлияете в максимална спепен върху доходите си. От вашите решения зависят и резултатите – дали ще ги повишавате или  доходите ви ще намалят поради увеличени разходи. През тази седмица преди новолунието можете да сложите край на тези дейности, които не ви носят положителен актив. Освободете място за новото, което ще се активира от следващата седмица. Радвате се на богатството на информационният поток. Възможностите пред вас, свързани с обучения, пътувания, нови контакти се разширяват. Ако пред вас стои въпрос за подписване на нови договори, отложете за следващата седмица.  Ако бързате с решения, свързани с близко бъдеще, но не сте напълно сигурни  изчакайте докато получите максимална яснота. Взаимодействайте в максимална степен, бъдете убедителни, ще постигнете желаният резултат.

СКОРПИОН

През тази седмица в максимална степен ще бъдете подвластни на събитията от предходната седмица. Коридорът на затъмненията ще върне към вас ситуации от второто тримесечие на годината. Случващото се е вид  развръзка на тенденции, които са зададени преди време. Седмица на довършване и финализиране. Ако през този период вие се радвате на добри доходи, стабилна работа, хармонични  взаимоотношения, то това е знак, че посоката ви на движение е правилна. До 21 декември имате прекрасната възможност да повлияете върху финансовите си доходи. Възниква необходимост от преразпределяне на финанси или необходимост от търсене на варианти за увеличаване на паричните потоци. През тази финална седмица можете да анализирате случващото се в живота ви, да извлечете дивиденти, за да можете да си  поставите своите нови цели за един по-дълъг период от време, най-малко две години. Насочете вниманието си към вашите ценности и приоритети.

СТРЕЛЕЦ

 От 22 ноември Слънцето, което е основният източник на енергия транзитира през вашия знак. И въпреки, че се намирате в слънчевия си период определящ се от транзитното слънце  е възможно затъмненията да активират събития от минал период, които очакват своето окончателно довършване. До Новолунието в Стрелец вътрешното напрежение е голямо. За да възстановите равновесието в себе си е необходимо да преосмислите вашите връзки, партньорски отношения и най-вече вашите  лични желания и интереси. Тази седмица е финална, подготовка за новото начало, което започва от новолунието в Стрелец. Дните през тази седмица са подходящи  да направите преглед на изминаващата година, да се възползвате от придобитият опит и знания, за да определите своите бъдещи цели. Оптимистичният ви дух е този, който  ще ви помогне да намерите изход от всяка ситуация.КОЗИРОГ

За родените в третата декада на знака тази седмица създава предпоставки за изключителни възможности. Вие сами можете да повлияете на събитията чрез лични качества, най-вече да проявите воля и силно желание да постигнете това, което искате. През тази седмица ще се наложи да преразгледате задачи от минал период, да финализирате и приключите с дейности, проекти, взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. Налага се да сложите край на форми, които вече не ви служат и за изпълнили своето предназначение. Пред вас се откриват нови по-перспективни възможности. Важно е да бъдете отворени към промяната и най-вече да се подготвите за конкретни действия след новолунието в Стрелец.  

ВОДОЛЕЙ

Събитията от предходната седмица получават допълнително развитие през тази. Подходете прагматично и се възползвайте от всеки предоставен ви шанс. В някои направления късметът е на ваша страна, но в други е необходимо да направите промени, които ще ви осигурят устойчивост и стабилност. Тази посока ще ви бъде необходима, за да се справите с лекота с предизикателствата през следващата година, когато ще се наложи да поемете нови отговорности в една или друга област от живота ви. Информационият поток, който достига до вас, ще ви осигури надеждна подкрепа във воденето на  преговори, дискусии или отстояване на интереси. Насочете вниманието си към постигане на резултати свързани с проекти, които ще се развиват в дългосрочен план. По-добър резултат ще постигнете ако избягвате конфронтацията. До новолунието в Стрелец, което е на 4 декември  имате възможност да прецените на какво ще сложите край. А това ще решите чрез активиралите се събития. Бъдете отворени към промяната, която активно навлиза в живота ви.

РИБИ

Събията, които ще се активира през тази седмица, ще ви покажат посоката на движение. Бъдете адаптивни и гъвкави, приемете промените, които са наложителни. Вашите решения ще доведат до съответната развръзка. Активират се теми свързани с вашите дом, семейство, местоживеене. В друг случай в живота на мнозина предстоят  преобразувания, които засягат брачните  отношения, кариерно развитие, социален статус. Все още можете да насочвате, възползвайте се по оптимален начин. Периодът е благоприятен и подкрепящ ви в действия свързани с утвърждане на позиции на работното  място или  повишаване на доходите. След 4 декември се  активира  нов период на подем във вашето кариерно развитие или социален статус. Могат да се появят нови предложения и възможности за разширяване на дейността или повишение. За други ще възникнат благоприятни тенденции за подобряване на финансовото състояние. Освен на вашите лични възможности ще можете да разчитате и на подкрепата от страна на вашите покровители.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ