Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 декември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 декември

Край и ново начало - това е водещото мото на тази седмица. Това е седмицата през, която Меркурий, планетата на знанието, комуникацията, информацията, договорните отношения, пътуванията, ще промени своята посока и ще премине от ретроградно в директно движение. В същия ден настъпва Новолунието в Стрелец. От този момент нататък след като сте определили вашите цели и посока, настъпва моментcj за действие. Това Новолуние ще постави началото на нов, силен и успешен период.

Последните дни от ретроградното движение на Меркурий могат да ви дадат информация за разрешаване на казуси и задачи, които са ви занимавали в близкото минало, взимане на важни решения, които ще определят основната ви посока за движение през идващата 2019 година.

Дните до Новолунието са подходящи за освобождаване от всичко, което е изживяло своето време, за освобождаване от всичко излишно и ненужно. Това изчистване е необходимо да се извърши, както на вътрешно ниво така и във външния ни заобикалящ свят.

Оригинални идеи, творческо вдъхновение,увереност в собствените сили, желание за промяна от една страна, но и вероятност за неправилно възприемане на ситуацията или движение в грешната посока, предателства и илюзии-това са две значими течения през седмицата.

ОВЕН

Седмицата е динамична за вас, основната насока е свързана с разрешаване на противоречия с вашите партньори, лични или делови като повод могат да бъдат недовършени дела, свързани с общи сделки и финансови операции, спорни казуси, които отново застават на пътя ви. Определящи за вас си остават въпросите, свързани с развитието ви в бъдеще, приливът на енергия ви кара да бъдете уверени в себе си и да поемате рискове. В даден момент е възможно да се доверите на интуицията си и да промените посоката. Опитът, който сте натрупали и авторитетът, който сте си създали, ще доведат до утвърждаване на вашите позиции. Бъдете отворени за нови идеи и предложения, които в бъдеще ще променят живота ви.

Бъдете предпазливи и не се предоверявайте, за да избегнете предателства и интриги!

Възможни са принудителни пътувания или командировки. Бъдете внимателни при попълване, уреждане на документи или договорни отношения. Не бързайте с новите дейности, изчакайте идването на другата седмица!

ТЕЛЕЦ 

Седмицата е подходяща да ревизирате добре своите партньорства и да разрешите проблемите в тях. Преодоляване на конкуренция, съпротива от страна на партньори, чужди интереси от едната страна, а от другата сте вие. Отговорът е в правилния баланс. Ако имате неуредени наследствени, имуществени дела или неуредени отношения с партньори, сега е моментът да приключите с това. Промяна във вашата среда, интриги или предателства от страна на хора, на които сте вярвали. Доверете се на тези, които винаги са ви подкрепяли в една или друга ситуация. Тези личности могат да бъдат в основата на вашия успех през идващата година.

БЛИЗНАЦИ

Новата седмица започва добре за вас, актуални са въпроси, свързани с любовта, децата хоби или свободно време. Ще се наложи да вземете решение за взаимоотношенията с вашите партньори, приключване или следващо ново начало. Нарастват колебанията по отношение на вашите избори в посока на старата позната ситуация или нещо ново, което предстои. Ще се наложи да довършите или изясните евентуални недоразумения от миналото, но не без компромис и доза напрежение. А ако това не помогне, ще се наложи да се разделите с тези, които ви създават повече пречки и застой. Емоционалните ситуации във вашата работа, дните около самото Новолуние, могат да доведат до изтощение и спад на жизнените сили, а в края на седмицата - до вирусни инфекции и здравословни неразположения. Въведете равновесие между вашите мисли, свързани с целите ви и действията, чрез които да ги постигнете.РАК

Възход във вашата работа, разширение и мащабност, но рано е да бързате с взимането на конкретни решения за бъдещите цели във вашата дейност. Възможно е поради нарастваща конкуренция да се наложи да повишите квалификацията си или да предприемете служебни командировки зад граница. Доверете се на интуицията при определянето на вярната посока. През тази седмица засиленият ви работохолизъм ще доведе до недоволство от страна на членовете на вашето семейство като в края на седмицата тенденцията за конфликти ще се увеличи. Възможни са нерешени задачи от миналото да се върнат сега към вас. За да постигнете баланс между двете важни области от живота ви: работа и семейни задължения може да се наложи да приключите с проекти или хора, които ви дърпат назад.

ЛЪВ

Неограничени са възможностите пред вас, като се започне от нови идеи до подновяване на стари проекти и предложения. Всичко, което получите като информация може да ви бъде полезно през идващата година. През тази седмица довършете и приключете със задачи, свързани с вашия дом, семейство или родител. Изчистете и приключете с финансовите взаимоотношения към вашите партньори. Така ще направите място за Новото, което идва към вас. Фокус остават темите, свързани с любимите хора в живота ви и задълженията към тях като тук на пиедестала сте самите вие. Възможности свързани с нова дейност или преструктуриране на сегашната. Каквато и да е ситуацията вярвайте в положителната промяна, която се задава в живота ви. Отворете се към нея!

ДЕВА

През тази седмица ще бъдете поставени пред избори, свързани със старо познато състояние или новото, което идва към вас. Ще се наложи да направите компромис по отношение на вашите партньори - лични или делови и вашите приоритети, а дори и финанси. В друг аспект са възможни конфликти между вас и партньорите поради тайни или информация, която сега излиза наяве. Конкуренцията около вас се засилва, може да се сблъскате със съперници, които трябва да отстраните от пътя си енергично и решително, дори и това да не е винаги лесно, не отстъпвайте от интересите си. Насочете вниманието си към дома, семейството или родител, които ви дават опора и сигурност в този напрегнат за вас период. Идващото Новолуние ще ви даде възможност да поставите ново начало в тази посока.ВЕЗНИ

Емоционална седмица се задава пред вас. Ежедневието ви може да бъде напрегнато, но продуктивно. Пазете се от претоварване и нервно напрежение. Не са изключени спорове и недоразумения с колеги, възможно е да не ви разбират правилно, внимавайте това да не се отрази на професионалната ви реализация. Ако е възможно стопирайте подобна тенденция практично и своевременно. Каквото и да се случва, най-важен акцент си остава вашето здраве, пазете го, а за да го направите, поддържайте баланса и равновесието между това, което иска сърцето ви и това, което ви казва вашия ум. Възможно е стари идеи или предложения отново да се възродят. Ще се наложи да ги преоцените, да ги осъществите, но по един нов и по-различен и по-благоприятен начин. Предстоят ви и избори, свързани с това къде е вашия дом, премествания или смяна на обстановката. Насочете се към това да получите нова информация или знания, за да можете да определите вярната за вас посока. Добре ще ви се отрази шопинг терапията през тази седмица, но все пак бъдете умерени.

СКОРПИОН

Бъдете умерени през тази седмица и не се поддавайте на силните емоции и настроения, които ще ви обземат. Действайте в посока, която ще бъде положителна за вашите финанси и притежания. Бъдете умерени във вашите бизнес инвестиции, интереси, хобита или отношение към любимите ви хора или нови увлечения. Позволете на любимите ви хора да ви мотивират, за да реализирате творческият си потенциал, а това ще доведе до подобряване на вашия престиж и независимост. Съсредоточете се върху най-главното за вас в този период, усетете вярната посока и изчакайте моментът за действие, а той наближава. Звездната ситуация при вас е такава, че тя се случва веднъж на 12-години. Не пропускайте шанса, който ще подобри и увеличи вашите доходи. Ако всичко е внимателно обмислено, ще получите максимално удовлетворение или поне ще поставите едно силно ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Още малко, ще се наложи и през тази седмица да се въоръжите с търпение, новото си пробива път към вас, но все още ситуацията не ви е напълно ясна. През тази седмица акцент в живота ви ще бъде вашето Новолуние в Стрелец, от което новото се активира в живота ви, а неговото отражение ще бъде в период от 12 години. Сложна е вашата задача, свързана с изборите. Как да определите вярната посоката, в която да задвижите живота си? Доверете се на практическата си опитност, която сте натрупали през живота си, поискайте мнението на близък приятел или на човек, на когото можете да се доверите, разчистете обстановката във вашия дом и на последно място определете целта си.КОЗИРОГ

Ако ситуацията във вашия живот не ви харесва, то сега е моментът да изберете посоката. Прекалената ви отговорност може да бъде и пречка. Приключете с всичко старо, което ви ограничава и задържа в растежа ви. Отделете време през тази седмица да преразгледате дейността си и обкръжаващата ви среда. Имате нужда от почивка, може да намалите темпото, за да преосмислите вашите бъдещи планове, все едно сте на прага на житейски кръстопът и трябва да изберете посоката с какво да продължите или да оставите зад гърба си. Периодът, който се задава ще определи посоката ви в бъдеще за много дълго време, това развитие може да бъде свързано с разширяване на вашата дейност и популяризиране зад пределите на родината. Възможно е сега да се реализира ваша мечта, положили сте много усилия в тази посока.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата се очертава активна и динамични. Ще се наложи да изчистите визията си за вашето развитие в бъдеще. Пред вас има много нови възможни и предложения, но се налага да направите внимателно своите избори. Възможно е ситуации от миналото да се завръщат към вас, сега е моментът да ги решите. След като сте определили посоката си, предприемете активни действия според приоритетите си. Избягвайте финансови рискове, тази област е все още недостатъчно стабилна. Очаква ви вдъхновяващо Новолуние.

РИБИ

Динамична, активна и емоционална седмица стои пред вас. Нови и стари възможности се преплитат и времето не ви достига. Намерете време и определете посоката, в която ще се движите не само сега, а и за по-дълъг период от време. След Новолунието може да стартирате новите си проекти или дейности. Определете целите си и насочете цялата си енергия в тази посока. Така ще избегнете колебанията, породени от силната ви чувствителност към другите, които могат да доведат до промяна в избрания курс. Доверете се на интуицията си и я следвайте. Обърнете внимание на това, което ви вдъхновява и пали искрата във вас - това може да е възможност, която ще ви помогне да сбъднете мечтите си, рядък късмет, който идва веднъж на 12 години.

Изложената прогноза е тенденция, възможностите зависят от индивидуалните заложености в личния хороскоп.

Нина Ненова, астропсихолог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ