Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 юни

Новата седмица започва с един невероятен старт - Новолунието в Близнаци.  То настъпва на 3 юни в 13:01ч.

Какво представлява Новолунието и защо то е толкова важно за нас земните жители? Новолунието или новата Луна е, когато Луната остава невидима за нас земните обитатели, когато се ражда отново. Това е моментът, когато двете Светила, Слънцето и Луната правят съвпад. Заражда се нещо ново, пред нас се предоставят нови възможности от хармоничното взаимодействие между Светилата. Новолунието се използва за написване и отправяне на желания към Вселената или Създателя. Когато настъпи Новолуние, можете в рамките на 24 часа да напишете своите желания. Най-добре е те да са свързани със съответните теми на знака - в случая Близнаци, но и всяко желание, което идва от сърцето и го желаете много силно без значение за каква област от живота ви се отнася, е правилно.

Кои са темите, управлявани от знака Близнаци? Естествен управител на знака е планетата Меркурий, пратеника на Боговете, наричан още „Вестителя“, отговарящ за менталната дейност, знанието, информацията, пътувания, обучения, общуването.

Близнаци управлява логиката, включваща: правилно схващане на становища, интелигентност, сръчност, бързи резултати, остроумие, разнообразие. Всичко започва и се ражда първо в ума. Това е седмицата, в която можете да започнете нов проект или дейност, а ако не усещате че сега е момента, може да въведете мисли свързани с новото и промяната, която желаете.

ОВЕН

За вас това Новолуние е благоприятно и ви дава възможността да стартирате нов проект или дейност. То ще активира теми, свързани с обучения, научаване на информация, подписване на договорни отношения. Социалната ви активност се подобрява. Навлизате в период, който ви дава възможност да изразите себе си, да бъдете правилно разбрани и чрез необходимите разговори да постигнете това, към което се стремите. Подредете мислите си, изчистете всичко излишно и преминете към действие. Дните са подходящи за започване на ремонтни дейности в дома или довършване на такива. Краят на седмицата ще ви дари с щастливи мигове с вашите деца или любими хора. Благоприятен период за творците, писателите, книгоиздателите.

ТЕЛЕЦ

Новолунието ви дава възможността ако все още не сте готови за съществени промени, да подредите приоритетите си, за да може на следващото Новолуние, което по-благоприятно за вас, да се задействате. Венера, планетата на любовта, ценностите и парите е във вашия знак и това е последната й седмица на управление на знака Телец. Възползвайте се от този щастлив за вас факт и привлечете това, което искате. Венера покровителства вашите финанси и връзки, сега е седмицата, в която можете да постигнете съществени резултати в област, която е значима за вас. Бъдете дипломатични, използвайте обаянието си в провеждането на разговори, подписване на договорни отношения, насочете вниманието си към постигане на финансова стабилност и сигурност. Възможни са парични награди, повишаване на доходите или морални поощрения за минали усилия и периоди.

БЛИЗНАЦИ

Това е вашето Новолуние, което ви дава импулса за действие в посоката, която сте си начертали. Слънцето и Меркурий са във вашия знак, прекрасна възможност да поставите началото на програма, проект, дейност, която ще се развива в един по-дълъг период. Значими са темите свързани с обществения ви статус, имидж или кариерно развитие. Социалното ви положение е в процес на промяна и обновление. Това до голяма степен ще се отрази и на финансовото ви положение. Направете добър анализ и нека решенията ви, свързани с бъдещето ви развитие да са насочени към поддържане на стабилни доходи. Ако решенията ви изискват сериозни вложения, рискувайте в границите на вашите възможности. При някои от вас новото начало е свързано с обновление и създаване на нови партньорства, както с хора от вашето минало така и с напълно различни от вас. РАК

Намирате се в период, в който от една страна желанието ви за действие и промяна е силно, а от друга мислите ви относно вашето бъдещо развитие са неясни. Новолунието в Близнаци поставя началото на края на една цяла изминаваща година. Този месец е времето, когато можете да си направите конструктивен анализ на вашата дейност и движение за целия изминаващ период, а това ще ви даде прекрасна възможност на следващото Новолуние във вашия зодиакален знак да бъдете смели и да поставите едно ново успешно начало в живота си. Тези от вас, които до момента са създали, развили и утвърдили позициите си на работното място, са в период на разширение и стабилно социално положение. Други все още се нуждаят от още нещо, за да го постигнат. Действайте според това, което ви подсказва интуицията. А ако не я чувате, потърсете съвет, подкрепа от страна на влиятелна личност, която ще ви подпомогне при взимане на решения.

ЛЪВ

Седмица за започване на нещо ново, но само ако сте сигурни в това, което искате. Напрежението при вас все още не е отминало. В тази първа седмица от месеца ще се наложи да довършвате поети работни ангажименти или партньорски задачи. Ако усещате, че енергията не ви достига, отделете време за почивка, презаредете се. Това ще се отрази добре на здравето ви, а и оттеглянето ще ви помогне да си изясните какво искате. Насочете мислите си към вашето бъдеще, към мечтите, които имате. Вие се променяте и средата около вас също. Ваши приятели, съмишленици, влиятелни личности ще ви подпомогнат с ценен съвет или информация.ДЕВА

За тези от вас, които се занимават с обществена дейност или кариера започва силен период, в който можете да поставите ново начало свързано с дейността ви или вашия имидж. Получавате силна подкрепа от близки до вас хора, такива, които вярват във вас и споделят вашите идеали. За други представители на знака, това е период на пътувания и търсене на цели. Повод за напрежение може да бъде атмосферата на работното ви място, нелоялна конкуренция, невярна информация за вас самите. Постарайте се да запазите репутацията си като предприемете правилни действия. Въведете баланс между семейните и работните задължения.

ВЕЗНИ

Ако вече сте готови с решенията си, през тази седмица може да преминете към конкретни действия. Новолунието в Близнаци активира темите, свързани с вашето бъдеще, целите, които сте си определили според вашия мироглед. За други то ще постави благоприятна възможност в областта на обученията, изпитите или започването на съдебни дела. Отново от вас се иска да търсите баланса и да полагате усилия, за да го поддържате. От една страна напрежението на работното ви място продължава, конфликтността все още не е преминала. Но от друга се радвате на добро финансово положение и благоразположението на вашите партньори, лични или делови. Затвърдете позициите, които сте изградили до момента, избягвайте рисковете, които ще ви дестабилизират.

СКОРПИОН

Новолунието ще ви даде нови възможности свързани с партньорските ви отношения и общи финансови резултати. Заложете на дипломатичните разговори, преговаряйте за интересите и ще постигнете това, което сте си заложили. Седмицата е благоприятна за активно действие в областта на големия бизнес свързан с чуждестранни инвестиции, за водене на съдебни дела и постигане на решения. За някои от вас, които доста добре се трудиха и положиха максимални усилия от началото на година, започва период на почивка или пътешествия. Радвайте се на подкрепата на звездите.СТРЕЛЕЦ

Новолунието в Близнаци е вашия противоположен знак. Ако сте решили да започнете нещо ново, нуждаете се от промяна на гледната точка или друго различно от вашето виждане върху ситуацията. Необходимо е да направите компромиси, да промените подхода си ако търсите успех. Не сте в силна позиция. Вложете повече усилия да закрепите тези партньорства, които са значими за вас. Внесете ред във финансовото си положение, избягвайте рисковани финансови операции. От друга страна настъпилата пренастройка във вашия обичаен работен ритъм се подрежда и получавате необходимата сигурност и удовлетворение.

КОЗИРОГ

Новолунието в Близнаци не ви подкрепя в решенията ви за нови проекти или в старта на каквито и да са начинания. Ако пред вас обаче съществуват възможности за ново начало, ще се наложи отново да преразгледате информацията и предложенията, свързани с нея. При подписване на договори и споразумения бъдете особено внимателни. От особено важно значение за вас е успокояване на обстановката на работното ви място. Нарушената комуникация, неправилното разбиране продължава. Спешно се нуждаете от яснота, ако искате да продължите. Предстои изясняване на партньорски оношения и въвеждането на промени в тях. Конфликтността поради разлика в мнения, интереси продължава. По различен начин стоят нещата при собствениците на самостоятелен бизнес или творческите личности. Това е период на подем или успех от предприети начинания.

ВОДОЛЕЙ

Това е Новолунието, от което можете да стартирате проектите си или новите дейности. Обмислете и огледайте нещата от всички посоки преди да предприемете конкретни действия. До голяма степен новите проекти се нуждаят от финансова инвестиция. Финансото ви положение е такова, че се нуждае от стабилизиране и правилни решения. Избягвайте ненужни инвестиции или такива, които в бъдеще ще доведат до трудности. Конфликтната обстановка на работното ви място продължава и през тази седмица ще влезе в своята кулминация. Избягвайте крайни решения, взети под влияние на гнева. Радост ви носят творчески проекти, деца или любимите ви хора.

РИБИ

Тези от вас, които до момента се радват на удовлетворителен резултат в кариерното си развитие, през тази седмица могат да насочат усилия към дома и семейството. Новолунието в Близнаци ви дава прекрасна възможност по един нов по-конструктивен и диалогичен начин да решите казуси в областта на имотни продобивки, промени в дома, семейни задачи и отношения, както и отношенията с родители. За творческите личности това е силен активен период. Като цяло информацията, която идва към вас, средата и контактите ви дават силен творчески импулс или идея, която можете да реализирате. Получавате и заслужена подкрепа на близки до вас хора, авторитетни личности. Тези от вас, които не се чувстват готови за нещо ново, могат да изчакат следващото Новолуние, което ще бъде по-благоприятно.

Нина Ненова, астролог

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ