Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 август до 5 септември

 Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 август до 5 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 август до 5 септември

Първа седмица от новия месец, който ще постави началото на есента. Събитията се движат според зададената посока, това е седмицата преди новолунието в Дева на 7-ми септември. Периодът е подходящ за преподреждане на приоритети с цел по-добра ефективност. Прецизността, критичността и желанието за освобождаване от всичко, което е „нездравословно“ са повишени. Търсенето на стабилност, запазването на устойчивите структури, материалната обезпеченост, преструктуриране на работните процеси, корекция в действията ще бъдат водещи не само през тази седмица, но и през целият месец.

„Подреждане“, времето на управлението на знака Дева е изключително полезно да пренаредим живота си, да изхвърлим излишното, да подредим ежедневието си така, че да повишим усещането за сигурност и материална обезпеченост.

Към планетата на любовта и връзките в знака Везни се присъединява и Меркурий.  Желанието за разбиране, помиряване, компромис се повишава. Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения относно партньорствата - лични или делови, уреждане на финансови въпроси, плащания по кредити и задължения, казуси свързани с наследства, застрахователни дейности, търсене на нови източници на доходи, изясняване на целите за следващи периоди.

Важна тема е здравето, провеждане на  профилактични прегледи или следване на нов режим, свързан с начина на живот.

ОВЕН

През тази седмица вие в максимална степен можете да повлияете на събитията. Две са водещите сфери, в които можете да внесете сериозни преобразувания. Едната е свързана с вашата основна работна дейност, а другата с партньорските ви взаимоотношения, лични и делови. Насочете вниманието си върху дейности, в които до този момент сте постигнали сигурност. В максимална степен преговаряйте, договаряйте и взаимодействайте. Преразгледайте вашите договорни отношения, внесете необходимите корекции, където е възможно. Бъдете настроени за компромисни решения.  Липсата  на търпение, разбиране и толерантно отношение ще ви накарат да проявите нетърпимост към определени ситуации и взаимодействия. На работното ви място все още конфликтността е повишена. Известно хармонизиране настъпва при родените в началото на знака. Благоприятен период за взаимоотношенията с вашите партньори. Търсете компромисите, избягвайте финансовите рискове.

ТЕЛЕЦ

Август месец беше наситен с преживявания за вас, спокойните представители на зодиака. Транзитът  на слънцето в знака Дева внася известно успокоение и желание за връщане към познатото статукво. За някои септември предлага чудесни възможности за почивка, а за други внася нови възможности в работните процеси. Това е периодът, когато можете да разгърнете творческия си потенциал, да се развихрите в максимална степен в дейност, която ви носи удоволствие или  дейност, в която можете да покажете себе си в най-добра светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите сега, ще има дългосрочно отражение. Седмицата ви поднася чудесни дарове под формата на реализиране на планове, проекти, които сте стартирали преди време или парично възнаграждение. Последна седмица преди новолунието, това е и седмица за финализиране и приключване. Възможно е вашите желания и тези на хора от най-близкото ви обкръжение съществено да се разминават. Избягвайте конфликтите или използвайте възможностите, за да сложите край на връзки, взаимодействия и проекти, които са изчерпали своята форма.

БЛИЗНАЦИ

Още в първите си дни месецът ще внесе известна динамика в ежедневието ви. Добрата новина, е че през тази седмица вие можете да направлявате събитията. Довършване и финализиране на поети ангажименти или работни процеси. За някои от вас седмицата ще бъде доста активна, а при други ще внесе отпускане и презареждане преди новолунието. Сферата, която ще бъде на фокус през целият месец е вашия дом и семейство, въпроси свързани с имотни казуси или ремонтна дейност. Ако имате нарушени взаимоотношения с членове на семейството, то сега е моментът да изчистите недоразуменията. Плановете ви, свързани с бъдещето ви развитие също се нуждаят от преосмисляне. В областта на работните процеси, кариерно и социално развитие за тези, които са били активни, вложили достатъчно усилия в своята дейност, месец септември отваря врата за получаване на резултати пропорционални на действията. Настройте се към това, което ви носи удовлетворение и ви кара да бъдете щастливи. Настройте се на вълната на щастието чрез поводи и събития, свързани с любими хора или вашите деца. Възможна среща с любовта за тези, които са свободни.РАК

Септември носи със себе си благоприятни възможности за вас в областта на контактите и информацията. Вие можете да внесете съществени промени в средата ви на взаимодействие. Взаимодействайте, преговаряйте и договаряйте в максимална степен. Възможно е да срещнете съпротива и да се наложи да отстоявате своите интереси. Шансовете ви за успех са на ваша страна. Информационният поток, който достига до вас е носител на нови възможности. Една част от информацията може да достигне до вас чрез нови хора или обучение. Част от процеса ще бъдат изненади, свързани с нови предложения. За да се случи всичко това е необходимо вие да бъдете социално по-активни в този период. Като последна седмица преди новолунието в Дева, това е време за окончателно финализиране и довършване на започнати в минал период дейности. За тези от вас, които очакват новото, желаят да стартират нов проект или дейност, това е седмица на преосмисляне и подготовка. Периодът е благоприятен за хармонизиране на домашната среда, за подобрения, свързани с дома и семейният уют.

ЛЪВ

Септември бързо ще ви настрои към обичайният работен  ритъм и ежедневие. След като имахте цял месец на разположение да се погрижите основно за себе си чрез повече време за почивка или дейности, които ви носят удоволствие, сега идва периодът, когато се налага да преразгледате основните си приоритети. Водещата тема през месеца ще бъдат вашите финанси. Обърнете внимание на нови възможности и предложения, които идват към вас под формата на идеи, предложения, информация или взаимодейстия извън позната ви среда на общуване. Движете се в посока постигане на финансова стабилност. Избягвайте необмислените рискове или непрактични предложения. Придържайте се към запазване на тези структури и дейности, които до този момент ви гарантират стабилни приходи. Преразгледайте вашите планове свързани с бъдещи цели и посока на развитие. При някои от вас се връщат ситуации от изминалия период, които се нуждаят от преосмисляне и нови избори.

ДЕВА

Слънцето, което транзитира през вашия знак, ви дарява с виталност и  ентусиазъм, а Марс в Дева - с желание за действие. Ако имате желание да започнете нещо ново, то изчакайте новолунието във вашия знак или предприемете активни действия след рождения си ден. Седмицата е благоприятна за финализиране и довършване на дейности и проекти. Отделете време и преразгледайте живота си. „Изчистете“ всичко, което вече не ви е нужно, така ще освободите място за новото, което ще влезе в живота ви след новолунието. Насочете вниманието си към цели, които са дългосрочни. Това, което ще започнете, ще се развива и дава резултати най-малко още две години. Вие сте в прекрасен период да повишите доходите си и да утвърдите авторитета си на работното място. Съществува тенденция от възникване на неясноти, заблуди, лъжи между вас и вашите партньори. Постарайте се чрез разговори, дипломатично поведение да внесете яснота или да предприемете конкретни действия. ВЕЗНИ

За някои от вас септември е времето, когато можете да се отпуснете. През тази последна седмица преди новолунието може да изпитвате силна необходимост да забавите темпото, да се отпуснете или отделите повече време за почивка. Една част от събитията се движат според посоката, която сте задали. Две водещи планети транзитират през вашия знак: Венера и Меркурий. Те ви даряват с чар, лекота в общуването и постигане на това, което искате. Радвате се на внимание и подкрепа от страна на важни за вас хора. Меркурий във Везни ще ви подкрепи в общуването. В максимална степен въздействайте и преговаряйте за вашите интереси. Ако имате нарушени взаимоотношения, сега е моментът да възстановите тези, които са важни и значими за вас. Съществува тенденция за приключване на взаимоотношения, които са изчерпали своята форма.

СКОРПИОН

След напрегнатият и наситен със събития август, септември внася известно спокойствие. Това е месецът, в който ще получите реални резултати от всички усилия и действия, които сте предприели. Водещата линия през тази седмица е свързана с необходимостта да се погрижете  за себе си като се отдадете на любими занимания или почивка. Преразглеждане на минали действия, решения или по-добра грижа, дистанция, предпазване ще ви бъдат в полза и защита. Финална седмица, подходяща за приключване и довършване на задачи от минал период. Това е седмицата, в която можете да преосмислите целите си, да насочите внимание към реализиране на ваша мечта. При голяма част от вас социалната ви активност е силна. Сега можете да утвърдите авторитета си в работния колектив или да възстановите връзки с важни за вас хора.

СТРЕЛЕЦ

Септември е един от активните за вас месеци. Основна насоченост през месеца е вашата професионална реализация, кариерно или социално развитие. Насочете действия към себеутвърждаване, съществуват чудесни предпоставки да заявите себе си, да заемете по-престижна позиция. Конкуренцията или повишената конфликтност не бива да ви разколебават от целите, които сте си поставили. Вие сте от знаците, при които през месец септември се създават предпоставки за започване на нова дейност, нова работа или увеличаване на работния обем задължения. Нови начинания и преобразувания може да предприемете през следващата седмица. През тази седмица в максимална степен довършвайте и финализирайте задачи от минал период. Преразгледайте позициите си, изчистете всичко излишно и освободете пространство за новото. Информационният поток, който достига до вас е силен. Възможни са нови предложения, промяна в средата на съществуване да ви накарат да направите значими промени. Събитията, които се активират, ще внесат обновление в основната ви дейност. Ако не всичко се развива според вашите очаквания, обмислете вариант за нещо различно, перспективно, което да удовлетворява стремежите ви.КОЗИРОГ

Септември ви предлага интересни възможности. За някои почивката или пътешествията продължават, а за други месецът носи нови възможности, свързани с работни процеси. Социалната ви активност е висока, а предпоставките за успех и постигане на целите са значими. Две водещи планети транзитират в сферата на вашата основна дейност и кариерно развитие. Сега е моментът чрез преговори и конструктивни разговори да утвърдите авторитета си в работния колектив. Споделете идеите, които имате, думата ви се чува. Преговаряйте за интересите си, подходете дипломатично, а ако се наложи, бъдете настроени за компромисни решения. Неочаквана подкрепа от страна на вашите шефове също ще повлияе положително на социалният ви статус. Възможни са промени и не всичко да се развива според вашите очаквания. Бъдете отворени към новото. Част от събитията ще бъдат във ваша подкрепа именно те ще ви дадат тласък да поставите основите на цели свързани с развитието ви в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

След емоционалния месец август, септември ще внесе известно успокоение, но всичко зависи от посоката и действията ви до сега. Водеща тема ще продължават да бъдат отношенията с вашите партньори. От една страна отношенията ви ще търпят развитие, задълбочаване и внасяне на повече яснота. От друга ще се наложи да преразгледате финансовите аспекти на тези отношения. Възможни са разрешаването на спорни имотни или финансови казуси. До голяма степен случващото се ще внесе промяна във вашите приоритети. За да вземете важни решения се налага да погледнете на живота си в по-далечна перспектива. През тази последна седмица от лунния месец, която е вид подготовка за следващата крачка напред след новолунието другата седмица, са възможни обрати. Бъдете отворени към неочаквани промени. Възможно е прекратяване или  възстановяване на взаимоотношения с важни за вас личности, активиране на нови обучения или договорни отношения, които до този период са били забавени или преустановени. Отделете специално внимание на здравето си. Ако страдате от преизтощение, дайте си почивка. Някои от вас ще се радват на пътешествие до далечна, мечтана дестинация.

РИБИ

Водеща тема през месеца ще бъдат вашите партньорски взаимоотношения. Промяна! Сега е моментът да се задействате в желаната посока. Последната седмица преди новолунието във вашия срещуположен знак Дева носи обрати. Това е седмица за приключване и финализиране. Предвид тези обстоятелства и транзита на войнствената планета Марс в дома на партньорските взаимоотношения са възможни нарушения или приключване на взаимоотношения. Повод за конфликт са натрупали се неясноти между вас и вашите партньори. В друг вариант излизането наяве на скрита информация също може да бъде причина за конфликт. Не бързайте с решенията, преди да предприемете конкретни действия, разговаряйте, в максимална степен е необходимо да получите яснота, възможно е вие самите да се заблуждавате в преценката си.  Правилното ви поведение през седмицата е свързано със запазване на тонуса, енергията като избягвате  конфликтна и агресивна среда.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ