Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 април

Седмица на активно действие. Седмица на новото начало, което беше определено от новолунието в Овен на 1-ви април. Две планети са в знака на лидерството и водачеството: Меркурий и Слънцето. Настройката и желанието за действие са силни, мислите са позитивни и насочени към успех.

Седмица, в която градусът на социалната активност се повишава.

Новолунието в Овен ще определи основната насока не само през тази седмицата, а за периода до следващото пролетно равноденствие. Това е новолунието, което поставя началото на шестмесечен период на активно действие. Овенът е знак на лидерството, водач, първият знак на действието. Седмицата е подходяща за започване на нова дейност от всякакво естество, за стартиране на проекти и дейности, нови решения, нови партньорства. Животът се активира наново.  Необходимостта от кардинална промяна в различните сфери на социалния живот е наложителна.  Ентусиазмът, енергията, желанието за  активно действие, за нещо ново постепенно ще се увеличават. Допълнена с подходящи действия посоката, която ще зададем сега, ще гарантира добри условия и резултати  през цялата  година.

ОВЕН

През тази седмица можете да поставите начало на нова дейност, проект, взаимоотношения. Слънцето в знака Овен ви дарява със сила и увереност. Ярки и позитивни мисли, мислите, които са заредени с увереност и победа са магнит към успеха ви. Първите две седмици от месец април са подходящи за активни действия, сега можете да сбъднете ваша мечта или цел. Важно е да бъдете инициативни и да определите посоката на цялата година. Необходимо е силата, която усещате да бъде овладяна и канализирана в правилната за вас посока. Марс, вашият планетен управител може да ви накара да бъдете прибързани, импулсивни или агресивни. Ако искате да постигнете успех и откривате в себе си тези качества, постарайте се да ги овладеете. Имате възможност да разчиствате живота си от излишни дейности или хора, които ви действат като спирачка. През тази седмица въведете в ред финансовите си дела, предпавайте се от излишни разходи. Провеждайте конструктивни разговори, сключвайте договори. Имате възможност да превъртите много предизивкателства във ваша полза. Събитията от миналата година активираха процеси на промяна и преподреждане на приоритетите ви. Съобразете действията си с тях, правилната стратегия, търпението и качествата, които имате ще ви осигурят положителните резултати. Всеки проект свързан с лидерство и инициатива е удачен.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Овен предоставя всеобща възможност за стартиране на нови дейности и проекти. Някои от вас се нуждаят от още време за подготовка. Новолунието в Овен е подкрепящо за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми или се занимават с творческа дейност.  Отговорностите и ангажиментите, свързани с работни процеси се увеличават. Натоварването и напрежението е съпътствано с желание за промяна най-вече на ниво взаимодействие в работен  колектив, професионални отношения, взаимоотношения с шефове и партньори. Новолунието в Овен ще активира процеси, за които имате готовност, а при други обстоятелства  то ще ви постави на кръстопът, на който  е необходимо да усетите и изберете посоката. Темата, свързана с финансовата стабилност остава водеща. Ако не сте готови за стартиране на нова дейност или проект, изчакайте до новолунието в Телец, което е на 30 април. Приемете времето дотогава като време за подготовка и изясняване на целите.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ви предоставя възможност да се активирате в посока реализиране на ваша мечта или цел. Слънцето в Овен ви дава увереност, сила и решителност, а самото новолуние ви предоставя възможност за успех. Това новолуние активира вашият 11-ти дом, свързан с мечтите, вдъхновението, групите и организациите, приятелите. Следващите две седмица са подходящи  да се ангажирате със стартиране на проекти и изпълнение на вашите най-смели мечти. Имате енергията, импулса и волята за промяна, а перспективите за действие пред вас са неограничени. Активира се силен  период, през който можете да повлияете в максимална степен  в посока утвърждаване на авторитета ви в колектив, да заемете лидерски позиции или  да заздравите важни за вас връзки. Взаимодействайте, преговаряйте и договаряйте. Осигурете си  подкрепата на вашите приятели, съмишленици, покровители.РАК

Месец април не е от най-лесните за вас. Кардиналните преобразувания могат да доведат до крайности: при някои натовареността с работни ангажименти е максимална, а други са в противоположната ситуация - липса на работа или дори уволнение. И в двата варианта новолунието в Овен активира възможности, свързани с промени в социалното ви  положение, дейност или кариера. Кардиналната смяна на посоката е възможна  в пълно съответствие с намеренията ви. Можете в максимална степен да повлияете на кариерата си като внесете обновления чрез новаторски идеи, иновативни технологии или нововъведения. Отварят се нови възможности във вашето развитие, които ще повлияят сериозно върху живота ви. Седмицата ви дава шанса да започнете нов работен проект или дейност. Партньорските ви взаимоотношения продължават да бъдат определящи не само в постигането на успех в кариерното ви развитие, но и във финансов аспект. Ако се налага да правите инвестиции, свързани с нови проекти или разширяване на дейността, направете задълбочени проучвания или рискувайте умерено.

ЛЪВ

Април е носител на промяна и много динамика. Ще имате енергията да поведете живота си в посоката, която искате и да внесете промяната, за която се подготвяхте. Новолунието в Овен от края на миналата седмица ви подейства силно мотивиращо. То ви предоставя възможност в следващите две седмици да бъдете активни и да поставите старт към осъществяване на вашите цели, свързани с по-дългосрочен план на развитие. Сключване на дългосрочни договори, уреждане на документи, разрешаване на юридически казуси, разширяване на дейността, нововъведения, завоюване на чужди пазари получават чудесна възможност за реализация. Периодът в продължение на две седмици е силен и подкрепящ ви, за да направите скок в развитието си в бъдеще. Тенденцията, която заложите сега ще продължи през цялата година. Изпълнени сте с увереност и сили, вдъхновени сте от желанието за свобода и промяна. Взаимоотношенията ви с вашите партньори, лични или делови са в етап  на сериозни преобразувания. Преценете добре какво точно искате, възможни са повече конфликти, които ще доведат до необратими разриви.

ДЕВА

Месец април внася известно напрежение в живота ви, но в същото време активността и желанието ви за обновление са силни. Периодът е подходящ за активно действие в посока на завоюване на по-висок социален статус, повишение или реализиране на поставени цели. Пречките и ограниченията, които срещахте досега  ще ви предоставят нови възможности за обновления. Новолунието в Овен ви дава  възможност да отворите нова страница във вашите взаимоотношения и партньорства в личен и делови план, от задълбочаване на съществуващите до създаване на нови. Постепенно разногласията между вас и партньорите ви ще се хармонизират. Водеща остава темата, свързана с материалното ви състояние, което може значително да се подобри чрез избора на правилният партньор или чрез подкрепата, която получавате. Грижете се добре за здравето си. Критичните ситуации на работното ви място не са отминали. Повишена конкуренция, неразбирателство и конфиктност ще окажат влияние на общият ви тонус.ВЕЗНИ

Месецът ще ви провокира да излезнете от зоната си на комфорт, но заедно с това получавате силен заряд за нови избори и кардинални решения. Използвайте цялата положителна енергия, която се генерира от слънцето в Овен, за да направлявате събитията така, както ви харесва. Вие сте знакът, който управлява партньорските взаимоотношения. Новолунието в Овен ви предоставя възможност да повлияете на тази значима тема по един нов начин и да внесете необходимите промени. Периодът е силен и подкрепящ в посока създаване на нова дейност, стартиране на  бизнес, реализиране на цели, свързани с развитие в бъдеще. Необходимо е на този етап да спечелите подкрепа от страна на поддръжници, партньори и не на последно място  да разгърнете своя творчески потенциал. Бъдете дискретни относно намеренията си, не споделяйте своите планове. Погрижете се за вашето здраве не се претоварвайте, подредете приоритетите си по важност с цел постигане на емоционален баланс и спокойствие.

СКОРПИОН

Социалната ви активност ще бъде силна и водеща през целия месец. Новолунието в Овен, с което започва седмицата ще ви активира допълнително в тази посока. През тази седмица може да поставите ново начало в професионалното си развитие. Тези от вас, които търсят промяната сега е моментът да предприемат действие, а за други това е период за внасяне на нов свеж старт в съществуваща дейност чрез нови идеи, нововъведения, нова форма и преструктуриране. Действията, които сега ще предприемете, ще дават резултати през цялата година. Използвайте контакти, идеи и тенденции за да подобрите съществуващи ситуации. Бъдете внимателни и не се предоверявайте на работното място. Финансовото ви положение може да бъде за кратко време дестабилизирано поради различни причини: партньорски апетити, не премерени рискове, уреждане на стари задължения или повишени нужди от страна на деца или любими. Укрепете тези партньортва, които досега са ви гарантирали успех, насочете енергията си, уменията си и знанията си към подобряване, разширение и нови източници на доходи.

СТРЕЛЕЦ

От началото на април се намирате в един прекрасен период, в който можете да реализирате нещо, за което мечтаете от дълго време. Новолунието в Овен предоставя възможност да поставите ново начало в живота си. През тази и следващата седмица можете да стартирате новата дейност, за която се подготвяхте от дълго време. Това може да бъде нов бизнес, творчески проект, участие в политическа партия, заемане на ръководна длъжност. Освен в работен план някои от вас ще насочат вниманието към себе си, децата или занимание, за което до сега не сте намирали време. Всяко надграждане във вас самите в следващите месеци ще дава положителни резултати. Всяка ситуация ви дава възможност да погледнете на себе си, на живота си по нов начин. Радвате се на вниманието от страна на любими хора, вашите деца. Ако имате нарушени взаимоотношения сега можете да промените обстоятелствата като  проведете разяснителни разговори, да стигнете до договорки, които ще имат дългосрочно и позитивно отражение, както в отношенията ви, така и в бъдещи перспективи на развитие. Седмицата е подходяща за водене на преговори, да защитите интересите си, да получите подкрепа, която може да повлияе положително на бъдещи перспективи на развитие. Занимания свързани с усвояване на нови технологии, курсове за преквалификация, знания свързани с подобряване на вас самите-личностно развитие и себеусъвършенстване ще ви помогнат да промените подхода си към живота. В бъдеще това ще ви даде възможност да живеете точно така, както ви харесва.КОЗИРОГ

Новолунието в Овен, което беше в края на миналата седмица ви предоставя нови възможности, които за повечето от вас може да са внезапни. Водеща тема, която се активира през този месец е средата ви на съществуване. През тази и следващата седмица всяко ваше действие и активност ще даде положителен резултат в съответните направления. Вие сами усещате необходимостта от нова посока свързана с нови избори  и кардинални решения. Отношението ви към вашите близки се обновява, възможно е да оцените важността на семейството и опората, която то ви дава. Ще се наложи да разпределяте времето, вниманието и енергията си между две важни за вас теми: работа и семейство. За да се справите успешно е необходимо да  положите повече усилия и старание или да направите компромис. През тази седмица е наложително да насочите вниманието си и към чисто финансови въпроси. Финансовият ви баланс може да е нарушен  от повишени разходи, нови инвестиции в бизнес, за вас самите или близките ви. Не позволявайте парични проблеми да застанат между вас и близките ви. Бъдете предпазливи. Здравето ви също се нуждае от специално  внимание.

ВОДОЛЕЙ

През тази и следващата седмица можете да направите смела крачка напред към новия ви начин на живот. Новолунието в Овен ви дава шанс да погледнете на живота си по един нов по-различен начин, базиращ се на придобит опит, умения и знания. И през тази седмица може да разчитате на богатия информационен поток, който е генератор на промяната при вас. Бъдете концентрирани и внимателни към информацията, която той ви предоставя: знания под  формата на новини, предложения, информация, контакти и взаимодействия. През тази седмица може да подпишете нови договори, да започнете нов курс на обучение, преквалификация или цикъл от служебни командировки. Във ваша полза ще бъде уверено да защитите интересите си, да затвърдите позицията, която заемате, да преподпишете тези договори, които са важни за вас и имат дългосрочна перспектива на развитие. Вие можете да влияете на тенденциите, които са в живота ви в максимална степен. Най-важно е да бъдете наясно със себе си точно какво искате.  

РИБИ

През тази и следващата седмица можете да си позволите активност над обичайната, защото приливът на енергия е по-голям. Новолунието в кардиналния и активен знак Овен в края на миналата седмица ви подтиква към ново подреждане на приоритетите ви, преоценка и преосмисляне на живота ви.  Новото отношение, което ще изградите  ще ви помогне да обедините енергията си около целта, която сте си поставили.  Може да стартирате нов проект, да започнете нова дейност или нов образователен курс или дори  нещо напълно различно. Действията, които ще предприемете  ще дават резултат в един по-дългосрочен период. За да постигнете добри резултати е необходимо да се активирате и  да вложите целият си потенциал. Силен и значим период, в който можете да повлияете на финансовото си положение. Шансовете ще идват сами към вас под формата на  нови  източници на печалба, предложения за сътрудничество, възможности. Бъдете максимално инициативни, за да повишите доходите си или да придобиете нещо, което е приоритетно за вас.  Успехът и късметът ще продължават да ви съпътстват, стига да се доверите на силната си интуиция и да вярвате в него.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ