Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 май

Тази седмица е естествено продължение на предходната. Животът постепенно се пробужда в стремежа си да възстанови равновесието по един плавен и хармоничен начин. За да може да се случи това, ще се наложи да преодоляваме препятствия под формата на неочаквани ситуации и събития. Това е едно ново изпитание и последна проверка на уроците, които идваха в живота ни в продължение на 18-те месеца, определени от кармичните лунни възли Рак и Козирог. През тези месеци и особено в последните няколко от тях, основният акцент беше насочен към нашите ценности и приоритети, свързани с две важни теми: семейство, дом, собствености и работа, кариерно развитие, отговорности. Сегашната криза постави едно начало с необходимостта всеки един от нас да въведе равновесие и баланс в тези значими теми. Това е и седмица, в която Лунните възли ще променят посоката си и ще преминат в подвижните знаци Близнаци и Стрелец. Те ще подчертаят важността на темите свързани с комуникацията, която в момента е подложена на сериозни изпитания и се променя чрез нови форми на общуване. В заключение, това ще бъде седмица, през която е необходимо тези, които имат ясна цел и визия за живота си да се задействат, да използват в максимална степен силната приливна енергийна вълна, а тези, които все още не виждат ясен фокус, да изчакат докато си изяснят целите.

В средата на седмицата предстои Пълнолуние в драматичният знак Скорпион. То ще внесе силна емоционалност в преживяванията ни, ще увеличи опасността от прибързани реакции. Постигането на баланс и равновесие, придвижването към златната среда остават основен фокус. Бъдете премерени и балансирани в действията и желанията си. Пълнолунието ще активира сериозни процеси при фиксираните знаци от втората декада: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Манипулацията, борбата за власт, фалшивите ценности и неяснотите се усилват.

ОВЕН

Водещата тема при вас си остават работните ви ангажименти. Силните трансформационни процеси, които са характерни и засягат човечеството, при вас поставят акцент върху кариерното развитие, работните процеси, отношения с шефове и авторитети и не на последно място социалното ви положение, развитие и стремежи. Това, което не сте успели да осъществите досега в някое от изброените направления ще имате възможност в продължение на още шест месеца да го променяте. Трансформациите, които ще осъществите и осъзнаете, в бъдеще ще ви осигурят сила, мотивация, увереност в собствените способности и успех. Лидерските ви качества се нуждаят от изява, но необходимостта от търпение и преодоляване на бързите ви импулсивни решения - също. Получавате зелена светлина за стабилизиране и затвърждаване на финансовите ви позиции. Възможностите за нови източници на доходи са силни. Седмицата ще ви осигури действие в посока въвеждане на баланс между приходи и разходи, даване и получаване. Вие сте щедри, но умеете ли да получавате?. Отговорете си на този въпрос, защото липсата на баланс води до блокиране на финансовите потоци. Седмицата е подходяща за решаване на казуси относно партньорски отношения и финансови задължения в тях. Бъдете точни и коректни разплатете се там, където е необходимо.

ТЕЛЕЦ

Силна и решаваща седмица за голяма част от вас. Ако се чувствате готови за промените, които замисляте от дълго време -действайте. Имате всички необходими условия да постигнете това, което искате или за което сте си мечтали до сега. Основната тема за вашия знак са парите и материалните притежания, сигурността, комфорта и удобствата, спокойствието. Замислете се върху това дали живеете в съответствие с вашите ценности. Как сте подредили приоритетите си досега? Започва сериозна промяна в посока активиране на нови източници на доходи. Това може да бъде процес с по-голяма продължителност, от порядъка на18 месеца. Постарайте се да ги откриете. Може би е необходимо да усвоите нова информация или да преразгледате неактивирани възможности по линия а партньорски отношения. Пълнолунието може да задълбочи противоречията между вас и постоянните ви партньори, но също така може да ви подскаже нови идеи в това направление. Преодолейте страховете и съпротивите си, вслушайте се в безупречната си интуиция и вземете важни решения за живота си и бъдещи перспективи на развитие.

БЛИЗНАЦИ

От тази седмица, най-вече родените в последните дни на знака ще усетят липса на посока, цел или известна неяснота. Северният Лунен възел свързан с посоката на движение преминава във вашия зодиакален знак. В продължение на 18 месеца ще бъдете подложени на усвояване на уроци, които са заложени във вас. Все по-голямо значение ще придобиват темите, свързани с комуникация и умението да общувате, новите знания, предаването на информация, нови технологии в тези области. В същото време този процес ще бъде до голяма степен активен и достигащ до вас чрез взаимодействието ви с другите. Възникнали противоречия, различната гледна точка на опонетите ви не бива да ви безпокоят. Настъпва времето, когато ще се наложи да докажете силата на вашите убеждения и вярвания. Много от вас ще бъдат лидерите в това сложно време, което поставя акцент върху теми, обусловени от интелекта, комуникацията и знанието. В продължение на година и половина този ценен инструмент ЗНАНИЕ ще бъде подложен на преоценка и затвърждаване на силата му.РАК

В първите дни от седмица е възможно да има провокации и неочаквани ситуации. Приемете ги спокойно като буря, след която идва спокойствие, а светът ви се насища със свежи глътки въздух, толкова необходими в това време. Случващото се през седмицата ще бъде своеобразен тест за вас. В продължение на година и половина вие бяхте подложени на сериозни житейски обрати, които в голяма степен ви насочиха към това да живеете живота си по един полезен и необходим за вас начин като поставите акцент върху важността темата за семейство и дом. Социалната ви активност или работни ангажименти, които и в момента все още продължават да бълват задължения и отговорности към вас, усложняват ситуацията. Ако все още не сте си осигурили баланс между семейството и работата, то през тази седмица ако насочите усилия в тази посока може да го постигнете. Навлизате в период, в които ще се активират събития от миналото ви. Някои от вас ще се насочват към нови обучения или ще открият своята общност или група за взаимодействие.

ЛЪВ

Животът с неговите намерения към вас продължава да ви изпраща една или друга ситуация, за да се активирате, да изберете посоката си и в крайна сметка да го промените. Промяната за някои от вас е нещо, което ви създава напрежение. Водещи теми през седмицата са вашата работа, която се променя, необходимостта да покажете силна воля и активност, за да направите съответните преобразувания. В друг вариант, ако сте в ограничаващи ви работни условия, но не само там се чувствате така, то вземете решение и се задействайте. Дори и да не го признавате, вие сте силно свободолюбиви и всяко ограничение, което сте подтиснали ще ескалира. Пълнолунието ще изостри конфликтността в семейството ви. Партньорските ви отношения се нуждаят от вид обновление или нови решения. Задачите пред вас са много, но вместо да се съпротивлявате, започнете отнякъде, това ще разплете кълбото от проблеми.

ДЕВА

След дългият период на преосмисляне, оттегляне или определени ситуации, които са ви държали на пауза, би трябвало вече да сте наясно с визията за живота си в бъдеще. Намирате се в силен и активен период, в който много и най-различни направления от живота ви се се нуждаят и очакват решения и промяна. Имате цяла седмица да започнете конкретни действия. Вашата основна дейност се променя и придобива нова форма. Възможно е чрез преодоляване на конфликти или конкуренция да постигнете желаното. Преговаряйте през тази седмица, подписвайте договори, провеждайте срещи и изясняващи разговори. Обновете подхода си и начина на взаимодействие, шансовете пред вас са силни. През тази седмица в още по-голяма степен ще усетите необходимостта от нови знания, усвояване на нови умения, преквалификация, а това ще ви осигури по-добър имидж, по-висок социален статус или разширяване на дейността. Тенденцията е с по-дълга продължителност. Пълнолунието ще активира възможността да се освободите от договори и взаимодействия, които са ви ограничавали.ВЕЗНИ

Неочакваните ситуации и възможности, които ще възникнат, ще бъдат до голяма степен проверка за вас и това, което сте направили досега. Излизате от един изключително напрегнат период, през който се наложи да направите много промени и осъзнавания. Ако сте се движили в правилната посока и сте усвоили уроците, на които ви подложи съдбата, то ще можете да се зарадвате на известно успокоение. Наученото досега ще ви помогне да осъзнаете целите си за бъдещето. Мирогледът ви се променя, а съзнанието ви придобива нова форма в пълно съответствие с живота. Бъдете активни, взаимодействайте, приемете подкрепата на вашите партньори и покровители. Имате увереността и силата да направлявате събитията в желаната посока.

СКОРИОН

Тенденцията от миналата седмица продължава и през тази. Направете анализ на ситуациите, през които преминавате, вземете съответните решения и се задействайте. Положителната новина, е че вие ще владеете ситуацията, но само ако избягвате крайните емоционални състояния, прибързаното поведение или агресивно отношение към вашите опоненти. Пълнолунието до голяма степен ще усили и активира темите, които очакват разрешаване: дом, среда на съществуване, семейни отговорности и задължения, но в същото време ще се изострят отношенията и с вашите партньори: в личен и делови аспект. Приемете случващото с разбирането, че до голяма степен вие ще можете да се справите. Очаквайте развитие на започналите процеси. Крайните решения не са във ваша полза. Вече сте наясно какво да запазите и от кое да се освободите. Насочете вниманието си към основните си приоритетите, с цел запазването на стабилно финансово положение.

СТРЕЛЕЦ

Развитие на ситуации от минал период, активиране на стари нерешени проблеми ще бъдат акцент през седмицата. Ако сте създали стабилна основа до момента, то продължавайте да надграждате. Продължава тенденцията, която увеличава необходимостта да покажете това, което досега сте научили или придобили като практическа опитност. Продължавайте да изследвате вашите таланти и способности, както и начините, чрез които можете да повишите доходите си. Навлизате в период, в който ще преосмисляте връзките си и партньорските отношения. Имате възможността все още да се откажете от моделите в личния живот, които ви ограничат, защото това дава отражение и в професионалния. Ако целта ви е финансова стабилност и успех, ще се наложи да промените източниците на доходи. С промяната на посоката на Лунните възли, които са свързани с кармични модели, при вас ще се активират две основни линии: освобождане от негативните черти на знака Стрелец и все по-голямо доближаване към уроците на противоположния знак Близнаци сред които са информацията, знанието да пишете и взаимодействате с другите, да дишате свободно.КОЗИРОГ

Преминавате през важен период, в който трябва да решите какво искате. Усложненията при вас са доста: от една страна се надигат стари ситуации, които изискват преразглеждане или водят до ограничения. А от друга страна усещате увереност и желание да разгърнете потенциала си. В рамките на година и половина имахте възможност да усвоите уроци, свързани с необходимостта да постигнете равновесие между вашата работна заетост и свободното време, почивката и семейните задължения. До 10-ти май разполагате с добри възможности да положите повече усилия и да насочите енергията си в посоката, която сте избрали. Важна за вас е темата за финансовата стабилност. Бъдете активни и се възползвайте от силната енергия и желание да изкарвате пари и да повишите доходите си, но все пак бъдете умерени в рисковете.

ВОДОЛЕЙ

Започналите промени през изминалия период ще направляват движението ви и през тази седмица. Продължавайте да следвате целите, които сте избрали за вашето бъдеще, но ще се наложи да се ангажирате с определени действия. Промените продължават и чувството, че сте ограничени в изразяването на свободолюбивия ви дух, ще усилват напрежението във вас. Голяма част от времето ви ще бъде ангажирано с активни работни ангажименти, които имат тенденция да доведат до конфликти с подчинени или колеги. Бъдете толерантни, както към себе си така и към другите. Ако се налага да вложите повече енергия в личния си живот, да направите компромиси, то за свободните представители на знака в областта на личните връзки и любовни взаимоотношения периодът е благоприятен. Имате усещането, че носите много отговорности, но това ще ви даде израстване в много области на живота ви.

РИБИ

Ако сте наясно с посоката действайте, ако не сте изчакайте. След 13 май Марс, планетата на действието и активността ще премине във вашия знак и ще подсили увереността ви да направлявате събитията. През тази седмица ще се активират теми, свързани с партньорски взаимоотношения, изясняване на граници и параметри на взаимодействие. Бъдете умерени и поддържайте баланс в доходите си. Изравнете приходи и разходи, а ако разходите са повече, сега е моментът да се насочите към начини за увеличаване на постъпленията. Вие сте креативни, изобретателни, доверете се на способностите си и се насочете към освобождаване на вашия потенциал. Отделете време да определите целите си. Добър период за разчистване на стари задължения, водене на съдебни дела и разрешаване на юридически казуси. Всички грижи и усилия, които сте положили през изминалия период във вашето семейство, дом и инвестиции в тази посока, дават положителен резултат. Получавате подкрепа, любов и топлина от страна на близките си.

Успешен и стабилен период за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ