Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 11 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 11 ноември

Край и ново начало - това е водещото мото на тази седмица. Новолунието, което настъпва на 7-ми ноември, поставя начало на  нов, силен и успешен период. До Новолунието дните са подходящи за освобождаване от всичко, което е изживяло своето време или е излишно и ненужно. Това изчистване е необходимо да се извърши, както на вътрешно ниво така и във външния ни заобикалящ свят.

На 8-ми ноември се случва интересно астрологично събитие - планета на щастието и късмета преминава в знака на собственото й управление Стрелец /коя е тя, ще научите от прогнозата на този зодиакален знак/. Планетата ще остане в този знак до 2-ри декември, 2019 г. Това е време за растеж, разширение, развитие и себеусъвършенстване.

Честито на всички родени под знака Стрелец!

Благоприятно въздействие да очакват и родените под знаците: Овен, Лъв, Везни, Водолей.

Ето и тенденциите за седмицата:

ОВЕН

Началото на седмицата ще ви изправи пред взимане на решения, свързани с партньорства, както лични като и делови. Сега е моментът да сложите край, ако сте неудовлетворени от тях. В средата на седмицата се предпазвайте от неразумни и рисковани сделки. Ако имате заеми или кредити, постарайте се да ги върнете. Не взимайте нови. Към края на седмицата ще си отдъхнете, а дори можете да заминете и до чужбина. До вас ще достигнат нови идеи и бизнес предложения. Влизате в нов положителен и силен период. Бъдете уверени и се доверете на силната си интуиция. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Това е седмицата, през която вашите обществени позиции ще бъдат подложени на проверка. Лидерското ви място зависи от уменията ви да бъдете дипломатични и да създавате качествени връзки с влиятелни личности.

ТЕЛЕЦ

Седмицата започва с необходимостта да насочите вниманието и енергията си към вашата основна дейност. Склонността ви да прекалявате с отговорностите ще ви постави пред необходимостта да обърнете внимание и на здравето си. Критични за вас са дните в средата на седмицата. За да избегнете рискове в общуването с партньорите е необходимо да бъдете внимателни и толерантни. Разделете се с тези партньорства, които ви натоварват. Вие сте във важен период относно вашия социален статус, свързан с кариерно развитие. Можете да постигнете успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и обратният ефект - да се окаже, че трябва да оставите нещо и да прелистите нова страница. Възобновяват се въпроси, които засягат финансовото ви състояние. Постарайте се да получите подкрепата на вашите партньори лични или делови.  На определени тенденции можете да окажете силно влияние до 16-ти ноември.

БЛИЗНАЦИ

В началото на седмицата ще бъдете вдъхновени от нова идея или от взаимодействието с любими за вас хора. Тази творческа енергия ще ви помогне да реализирате започнат проект. За някои седмицата ще донесе освобождаване от изчерпали своята форма взаимоотношения. Новолунието ще ви дари с прекрасната възможност да направите нововъведения във вашата основна дейност. Намерете и отделете време да се погрижите по-добре за себе си като сложите край на вреден навик или започнете да спортувате.РАК

В началото на седмицата вниманието ви ще се разкъсва между работата и недовършени задачи, свързани с вашето семейство, дом и сигурност, а това ще доведе до емоционално напрежение. Довършете започнатото в тази област. Новолунието ще ви даде възможност да поставите ново начало във вашите лични взаимоотношения, които ще ви бъдат стабилна основа към вашето кариерно развитие. Помислете към какво ново да се ориентирате, което ще ви даде дългосрочна перспектива за развитие.

ЛЪВ

Ппрез тази седмица можете да получите важна информация, която се отнася до материалното ви състояние, особено, ако имате по-тясно взаимодействие към настоящия момент с финансови институции. Ориентирайте се към контакти, които могат да ви бъдат полезни и да се превърнат в мост към успеха ви. Силната ви ориентация към кариерно развитие в средата на седмицата може да бъде сериозно основание за конфликти с членовете на вашето семейство. Намерете време за близките си и за хората, на които държите. Ваша романтична идея може да разреши проблемите с любим човек.

ДЕВА

Новата седмица ще ви постави пред необходимостта да направите ревизия на вашите приоритети и да преразгледате финансите си. Ако парите не ви достигат, то проблемът е само във вас. Сега е моментът да се освободите от страхове, свързани с финансите ви. За вас е подходящо да започнете нов курс на обучение, за да разширите знанията си в областта на вашата основна дейност. Информационният поток е силен и ви носи изненади, може да получите внезапно решение на казус, който ви занимава от дълго време. Възможно е да сложите край на договорни отношения. Бъдете внимателни при подписване на договори, най-добре е да ги отложите. Предпазвайте се от ментално напрежение, защото в края на седмицата то ще ескалира във взаимоотношенията ви с членовете на вашето семейство. Намалете критичността си към тях.ВЕЗНИ

Началото на седмицата започва с понижаване на вашата енергия, което може да доведе до емоционални колебания и промяна в настроенията. Помислете си добре какво искате да постигнете до края на годината. Положителната новина за вас, е че планетата Венера, която е управителка на вашия знак е ретроградна и отново се върна в знака Везни, където ще остане до 2-ри декември. Планетата, наричана още „малката благодетелка“ ще ви дари със закрила и лесно ще преодолеете нехармоничните влияния . Вложете вашите естествени чар, дипломатичност и добър естетически вкус, за да привлечете това, което искате. Водеща може да бъде темата, свързана с вашето материално състояние. Сега можете да разберете дали действията ви, започнати през изминалите месеци са в правилна посока.

СКОРПИОН

през настоящата седмица към вас ще се връщат минали ситуации, ако това се случва, то е за да го трансформирате и промените. Това може да доведе до липса на тонус и влагане на изключително много енергия за нещо, което е изчерпано като форма. Фокусирайте се върху себе си, сега е момента да промените приоритетите си и да се погрижите по-добре за себе си. Периодът е тревожен за вас, но в зависимост от промените, които ще направите в личен план, в бъдеще може да очаквате сериозно подобряване на вашите бизнес дела и финанси. Поставените цели ги постигате с лекота, но не минавайте през трупове, т.е. старайте се да не навреждате на никого, в това число най-вече на себе си.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте в очакване на голямото щастие…броени дни до преминаването на вашия благодетел планетата Юпитер в знака на своето управление-Стрелец. През тази седмица ще бъде необходимо да поставите цели, свързани с бъдещето, а в следващата година да очаквате тяхното осъществяване. Погрижете се за приятелите си, получавате втори шанс и нови възможности в колектива, това е правилната посока на действие. Използвайте дар словото си и преодолейте деструктивните процеси, насочени към вас. Шансът и късметът са на ваша страна, съберете мислите си и им дайте правилна цел и посока.КОЗИРОГ

Седмица, в която отново ще сте натоварени със служебни ангажименти. Ще се наложи да бъдете добри дипломати, за да запазите мира и хармонията на работното място. В средата на седмицата ще бъде необходимо да утвърждавате обществените си позиции, възможно е да ви бъде предложено лидерско място, за което важна роля ще изиграят хора от близкото ви обкръжение, колеги или приятели. Очакват ви изненади, които ще засегнат ключови за вас теми, свързани с брака и развитието на кариерата ви. Приемете новите отговорности без съпротиви.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата започва с разрешаване на юридически казуси, които ви ангажират вниманието от дълго време. За някои от вас това са прекрасни дни за осъществяване на бизнес контакти с чуждестранни инвеститори, благоприятни възможности за пътуване в чужбина, придружени с обучения. Около новолунието е необходимо да подходите внимателно към кариерните си планове, възможни са изненади на работното място. Използвайте момента и направете дълго обмисляни от вас нововъведения, които ще ви гарантират бъдещи успехи.

РИБИ

Седмицата започва с необходимост да се заемете с казуси, които се отнасят до финансовото ви състояние свързани с отложени ангажименти към данъчни или финансови институции. Намерете време да завършите този процес. Новолунието ще ви донесе нови добри възможности свързани с чуждестранни инвестиции, пътувания в чужбина или обучения. Може да проведете важни преговори, които ще окажат положително влияние върху доходите ви. В края на седмицата е необходимо да бъдете внимателни на работното си място, не се предоверявайте. Вслушайте се в силната си интуиция, тя ще ви води в правилната посока.

Успешна седмица на всички знаци!

Изложеното мнение е тенденция, точната прогноза зависи от целия хороскоп на личността.

Нина Ненова, астропсихолог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ